הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דו"ח תנועה באמצע הנסיעה ע"י שוטר בכריזה

• פותח/ת השרשור dingo
  • פורסם בתאריך

dingo

משתמש קבוע
1,021
1
נק' מוניטין:
488
1,021
1
היום נסעתי על כביש החוף עם עוד חבר שהיה לא חגור מאחורה
באמצע הנסיעה שוטר אמר לנו בכריזה שזה 250 שקל ו2 נקודות האם הוא יכול לרשום לנו דו"ח באמצע הנסיעה ככה ולהמשיך(בלי לעצור בצד)?

באמצע הנסיעה שוטר אמר לנו בכריזה שזה 250 שקל ו2 נקודות האם הוא יכול לרשום לנו דו"ח באמצע הנסיעה ככה ולהמשיך(בלי לעצור בצד)?

לא.

הוא התכוון לומר לך רק שתשימו חגורות כי זה העונש (250 +2 נק').
שוטר חייב לעצור אותך בשביל לתת לך את הדו"ח, מן הסתם.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות מקווה שאתם צודקים אם לא אני יעדכן

הוא התכוון לומר לך רק שתשימו חגורות כי זה העונש (250 +2 נק').
שוטר חייב לעצור אותך בשביל לתת לך את הדו"ח, מן הסתם.

שוטר ממש לא חייב לעצור אותך... אם הוא רושם מספר רכב הוא יכול לשלוח לך את הקנס הביתה.... באחריות.

אכן הוא צודק. הוא יכול לשלוח את הקנס בדואר על ידי לוחיות הרישוי. והם גם נמנעים מלעצור אותך באמצע כביש מהיר אלא אם מדובר בעמדה בצד והם תופסים אותך. נקווה שזו הייתה רק אזהרה.

אני כלבה אם זה לא איזה פקיד לשכה שנתנו לו את הניידת לסופ"ש וסתם צעק לך שטות בכריזה.
קודם כל החבר שלך היה זה שלא חגור והוא זה שהיה אמור בעיקר לקבל את הדוח... אז מה קשור ישלחו לך דוח בדואר...
אלה באמת דברים שקורים ששוטר שולח הביתה על סמך לוחית רישוי אבל ראבק תחשוב בהגיון...
גם לי צעקו כל מיני שטויות אנשי משטרה... בתל אביב שוטר אמר לי בכריזה תנמיכי את הווליום חבל על האוזניים שלך.. עד היום הדוח לא הגיע

אני כלבה אם זה לא איזה פקיד לשכה שנתנו לו את הניידת לסופ"ש וסתם צעק לך שטות בכריזה.
קודם כל החבר שלך היה זה שלא חגור והוא זה שהיה אמור בעיקר לקבל את הדוח... אז מה קשור ישלחו לך דוח בדואר...
אלה באמת דברים שקורים ששוטר שולח הביתה על סמך לוחית רישוי אבל ראבק תחשוב בהגיון...
גם לי צעקו כל מיני שטויות אנשי משטרה... בתל אביב שוטר אמר לי בכריזה תנמיכי את הווליום חבל על האוזניים שלך.. עד היום הדוח לא הגיע

שיטת הניקוד והקנסות השתנתה. עד כמה שאני יודע, אם מישהו לא חגור ברכב זה גם קנס לנהג + 2 נקודות.
http://www.teoria-yoav.com/subjectContentViewer.asp?cId=1&sId=4
כמובן שתמיד יכול להיות שהוא סתם השתמש במערכת הכריזה בשביל הצחוקים. זה קרה לי גם פעם עם מתלהב טיפוסי.
ואם אתה נוהג באוטו לא שלך?
אז בעל הרכב יקבל את הקנס. בדיוק כמו שנהגת ברכב לא שלך ומצלמה צילמה אותך עובר באור אדום.

בגלל זה רשמתי "בעיקר" הנהג גם יכול לקבל דוח אבל אם זו סיבת הדוח, מי שמקבל אותו זה הנוסע

בגלל זה רשמתי "בעיקר" הנהג גם יכול לקבל דוח אבל אם זו סיבת הדוח, מי שמקבל אותו זה הנוסע

זה שונה כבר ב-2007. הדו"ח הוא לנהג (250 שקל) ולנוסע (250 שקל).

2 נקודות
250 ש"ח
נהג המניח לנוסע לשבת במושב הקדמי ללא חגורת בטיחות-דו"ח לנהג

2 נקודות
250 ש"ח
נסעת וישבת במושב הקדמי ללא חגורת בטיחות-דו"ח לנוסע

http://www.metuna.org/manage/html/nikud_new.htm

לא במקרים של חגורה!
השוטר יצטרך צילום כדי להוכיח את הטענה,מה שלא נראה לי סביר.

ונגיד ותקבל דו"ח, תבקש להישפט המשטרה חייבת לחשוף את הראיות בגינן אתה מורשע.
אם זה ע"ס מילה של שוטר ללא צילום (מה שדי לא אפשרי במקרים של חגורה) אין בעיה תזוכה מיידית פשוט תטען שהשוטר כנראה ולא ראה טוב, בייחוד עם אין לך עבירות קודמות.

בקיצור אם תקבל דו"ח הביתה,דבר איתי אני אפתור אותך מזה.

ועוד משהו...
שוטרים עושים את זה כל הזמן, צועקים בכריזה דברים זה בשביל הרתעה ב99% מהפעמים.
וגם בכביש מהיר, אם אתה נוסע מהר ייעצרו אותך בשולי הדרך אין עם זה בעיה,או יובילו אותך למקום בו יוכלו לתת לך דו"ח.

נערך לאחרונה:
חחח זה חשוב לדעת. בייחוד כי יש מלא שחושבים שמי שמשלם את הקנס זה רק הנוסע. במקרה שלו רק אלוהים (והשוטר) יודע אם ישלח דו"ח או לא.

שיטת הניקוד והקנסות השתנתה. עד כמה שאני יודע, אם מישהו לא חגור ברכב זה גם קנס לנהג + 2 נקודות.
כמובן שתמיד יכול להיות שהוא סתם השתמש במערכת הכריזה בשביל הצחוקים. זה קרה לי גם פעם עם מתלהב טיפוסי.

אז בעל הרכב יקבל את הקנס. בדיוק כמו שנהגת ברכב לא שלך ומצלמה צילמה אותך עובר באור אדום.

לא אותו דבר, מצלמה מצלמת את העבירה=ראיה.
בנוסף, הרבה פעמים נשלחו דוחות מהירות לנהגים שצולמו במצלמה וייצאו זכאים מחמת הספק.
למה? כי הרבה פעמים יש לידך עוד רכב שנוסע, והמצלמה קולטת שני רכבים כיצד ניתן לדעת מי מהם עבר את העבירה? היום ישנה הנחיה לא להנפיק כבר דוחות מהירות במידה ויש יותר מכלי רכב אחד בפריים.

גם אם בעל הרכב מקבל את הקנס, ניתן תמיד להעביר אותו למבצע העבירה.

ומי יקבל נקודות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית