עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היום נסעתי על כביש החוף עם עוד חבר שהיה לא חגור מאחורה
באמצע הנסיעה שוטר אמר לנו בכריזה שזה 250 שקל ו2 נקודות האם הוא יכול לרשום לנו דו"ח באמצע הנסיעה ככה ולהמשיך(בלי לעצור בצד)?
היום נסעתי על כביש החוף עם עוד חבר שהיה לא חגור מאחורה
באמצע הנסיעה שוטר אמר לנו בכריזה שזה 250 שקל ו2 נקודות האם הוא יכול לרשום לנו דו"ח באמצע הנסיעה ככה ולהמשיך(בלי לעצור בצד)?
אל תדאג אני אומר לך את זה בביטחון של 110%,אתה לא תקבל.תודה על התגובות מקווה שאתם צודקים אם לא אני יעדכן
הוא התכוון לומר לך רק שתשימו חגורות כי זה העונש (250 +2 נק').
שוטר חייב לעצור אותך בשביל לתת לך את הדו"ח, מן הסתם.
בואנה השוטר יצא כלי שלא זימבר אותך
אני כלבה אם זה לא איזה פקיד לשכה שנתנו לו את הניידת לסופ"ש וסתם צעק לך שטות בכריזה.
קודם כל החבר שלך היה זה שלא חגור והוא זה שהיה אמור בעיקר לקבל את הדוח... אז מה קשור ישלחו לך דוח בדואר...
אלה באמת דברים שקורים ששוטר שולח הביתה על סמך לוחית רישוי אבל ראבק תחשוב בהגיון...
גם לי צעקו כל מיני שטויות אנשי משטרה... בתל אביב שוטר אמר לי בכריזה תנמיכי את הווליום חבל על האוזניים שלך.. עד היום הדוח לא הגיע
אז בעל הרכב יקבל את הקנס. בדיוק כמו שנהגת ברכב לא שלך ומצלמה צילמה אותך עובר באור אדום.ואם אתה נוהג באוטו לא שלך?
בגלל זה רשמתי "בעיקר" הנהג גם יכול לקבל דוח אבל אם זו סיבת הדוח, מי שמקבל אותו זה הנוסע
שיטת הניקוד והקנסות השתנתה. עד כמה שאני יודע, אם מישהו לא חגור ברכב זה גם קנס לנהג + 2 נקודות.
http://www.teoria-yoav.com/subjectContentViewer.asp?cId=1&sId=4
כמובן שתמיד יכול להיות שהוא סתם השתמש במערכת הכריזה בשביל הצחוקים. זה קרה לי גם פעם עם מתלהב טיפוסי.
אז בעל הרכב יקבל את הקנס. בדיוק כמו שנהגת ברכב לא שלך ומצלמה צילמה אותך עובר באור אדום.
ומי יקבל נקודות?שיטת הניקוד והקנסות השתנתה. עד כמה שאני יודע, אם מישהו לא חגור ברכב זה גם קנס לנהג + 2 נקודות.
http://www.teoria-yoav.com/subjectContentViewer.asp?cId=1&sId=4
כמובן שתמיד יכול להיות שהוא סתם השתמש במערכת הכריזה בשביל הצחוקים. זה קרה לי גם פעם עם מתלהב טיפוסי.
אז בעל הרכב יקבל את הקנס. בדיוק כמו שנהגת ברכב לא שלך ומצלמה צילמה אותך עובר באור אדום.
ומי יקבל נקודות?