ומה, מה?
ומה איתי? ולמה אני מציין את זה?
אתה חוסך במילים ? 😃 כי לא הבנתי מה אתה רוצה לדעת.
הרמה בארץ זה אני ואתה,מה אתה יכול לתרום להעלת הרמה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומה, מה?
ומה איתי? ולמה אני מציין את זה?
אתה חוסך במילים ? 😃 כי לא הבנתי מה אתה רוצה לדעת.
אחי, אני עובד על זה;susss.
זה לא היה במטרה להקניט בכלל.
אני למשל מכיר את עצמי בתור פרפקציוניסט, אני לא ארשם לתחרות אם אני לא מרגיש שאני באמת מוכן.
נגיד דני הזה, רואים בבירור שהוא כמה רמות מעל כולם שם,הוא לקח את זה בהליכה, הוא יכל לוותר על הפואזינג.
ראיתי תמונות שלך, גם לך לא חסר.
אבל יש שם תמונות של אנשים אחי בלי רגליים, מה זה? איפה הסימטריה?
למה אין איזה ניפוי מקדים,הרמה בארץ נראית כך כי כנראה כל אחד מנופח על 7% שומן יכול להשתתף.
אתה יותר ממני צריך לדעת שאני צודק.
לא צריך להסתתר מאחורי פרפקציוניזם,תשאיר את המילה לפוסטמות מכח אדם בראיונות כבלה של חיילים משוחררים.
דני לא מכוככב שלנו וחוץ מי יורי אולי אף אחד לא יכול לעשות לו נזק משמעותי בארץ,אז מה,לא לצאת?
יש ניפוי ועוד איך יש.לא כל מי שרצה עלה אצלנו בנובמבר ולגבי הרגליים אתה עוד תבין בעצמך אם תגיע,אני עובד עם 5 פלטות לחזרות ,אני לא מצליח למצוא ג'ינס כבר שנתיים,אבל אחרי חיטוב - נשאר מה שנשאר וזה לא התוצאה הכי גרועה שנראתה על הבמות פה.
תשמע, אני לא יודע מה היה בשנים שעברו מאחר והתחלתי להתעניין בנושא השנה.
לכן אין לי אינדיקציה לבוא ולהגיד בהשוואה לשנים קודמות אם יש שיפור או לא, אני רק דיברתי נטו על השנה, יצאתי מנק' הנחה שמדובר באירוע רשמי מנוסה וותיק.
ואם כבר, אז שאלה:
מה זה הטלפון הזה שרשום לייעוץ?
זה כביכול ייעוץ בכל התחומים שנוגעים בBB?
יחסית למה שהיה פה -יש לנו מיני אולימפיה. יחסית לאולימפיה- אנחנו לא עוברים עפילו בתור מוכרים בדוכן נקניקיות. יש עוד המון עבודה.
אין מושג על איזה טלפון את המדבר.
נ.ב. גם ערוץ 24 זה בדיוק MTV וקגלביצ' זה לא SMIRNOFF ,אבל משתדלים בכל הכח.
תסתכל אחי בסרטונים שהוא פרסם פה (איציק) תעביר לסוף הסרטון ותראה מסך כחול עם הפרטים.
שמעתי שקובי עזרא הזה ליצן אמיתי, זה נכון?
כל הכבוד.. דני לקח ביושר, למרות שנראה שהרמה שמה טיפה ירדה, או שזה סתם נדמה לי.
😃
עד כמה השמועה על יוסי מהפורום מבוססת? האם אפשר להטריל אותו?
200% טבעיאתם לא צובעים אותו בצבע נגד חלודה גם?
אנחנו עובדים על זה חזק. אל תפריע.
נ.ב. הוא ייצא הכי טביעי שאפשר,עפילו לא מגלח.כמו וויקינג
להפך, אני מזמן אומר לו שהוא צריך לצאת מגבולות המכון ולעשות משהו עם הכשרון שלו(גם אם זה לא יהיה BB).
אתה חושב שהוא יהיה יפה עם תחתון אדום מרוח בשמן על הבמה? 🙄
אני חושב שהוא עילוי גנטי וסקרן לראות אותו בספורט תחרותי(כמו שאמרתי, לא דיברתי על BB, אם הוא יבחר בזה אז יהיה מעניין לראות אותו מתמודד עם להכנס לחוטיני אדום ולעלות על במה).
אם תמשיך להטריל אז אני אטריל אותו במכון מה שיצור אצלו התנגדות וירחיק אותו מהבמות:)