בניתי טופס בHTML שהמטרה שלו זה שמשתמש ממלא את כל השדות ואז הוא ממיר את השדות לדף ..
אפשר לדמיין את זה כאילו שמשתמש כלשהו ממלא מבחן בדף אינטרנט והדף הופך את כל מה שהוא כתב באינפוטים לדף נורמאלי.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת- הטופס שהכנתי יחסית ארוך ויש בו קרוב ל50 תיבות (לכל תיבה יש שם).
קיים דף שני של ASP שכביכול שולף כל נתון מכל אינפוט ומציג את המלל בצורה נורמאלית.
שאלה ראשונה היא האם יש דרך יעילה לעשות את הפעולה שאני רוצה ?? דרך שלא כוללת מתן 50 שמות ואז שליפת 50 שמות...
שאלה שניה היא - אני רוצה שכל מבחן כזה ישמר באקסס ושבעתיד אני יוכל לפתוח כל מבחן שמישהו עשה.. יש דרך יעילה כדי לעשות את זה?? ( זה נראה לי קצת מסורבל להכניס 50 שדות לרשומות באקסס ואז לשלוף אותם כשאני יצתרך).
1)כדי לבחור שדות לא לפי ה ID לא ע''פי NAME היחודיים, אתה יכול להשתמש ב CSS CLASS או ב XPATH שיכולים לסמן קבוצה של אלמנטים. אחרי זה תעבור על כל פריט בקבוצה.
2)את הנתונים של 1' אתה יכול לעביר ישירות ל DB שאותו אתה צריך להתקין (לא אמורה להיות בעיה). פעם אחת תגדיר את ה טבלה שלך על כל השדות, ואחרי זה תזרים לתוכה נתונים. לא קשה. יש ים דוגמאות ברשת. אתה יכול גם לכתוב תוצאות לקובץ (למשל CSV) ולהכניס אותם לטבלה ע''י איזה כלי או סקריפט (שגם כאלה יש בכמויות).