הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה עוף

• פותח/ת השרשור Ziv195
  • פורסם בתאריך
רובו שומן רווי. ולכן הוא לא מתחמצן ולא גורם לנזק.
ויש לזה שם אחר מאשר מיץ בייקון? 😃
אשכיי מים מלוחים 🤡
אני ממש לא מבין את הקטע של הפחד משמן...
מה הקטע? הרי הגוף חייב שומן כדי לתפקד כמו שצריך,
וחוסר ממנו זה בדיוק כמו חוסר בוויטמין כזה או אחר.
אם זה נכנס לך בערכים הסופיים אתה יכול, ואפילו חייב להוסיף גם שומן.
אני כבר לא מדבר על הטעם שיש לאוכל בלי שומן..לא צריך להיות קיצוני גבר,תן לעצמך גם להינות מאוכל.
נ.ב
אפילו בתפריט ג.ג טיפוסי יש איזה 20-25% שומן.

נערך לאחרונה:
שמן קוקוס בריא יותר מקנולה? הייתי בטוח ששומן רווי זה פחות בריא

שמן קוקוס בריא יותר מקנולה? הייתי בטוח ששומן רווי זה פחות בריא

אתה לא אשם, מה לעשות שכולם מפמפמים את זה ששומן רווי זה רע וקנולה זה טוב?

סיכום קצרצר של האמת:
-שומן רווי זה לא רע
-אומגה 6 ידוע כמעודד דלקות---->רע
-לאומגה 3 אפקט אנטי דלקתי---->טוב
-שומן בלתי רווי הוא לא יציב ועקב כך הוא מתחמצן במהלך טיגון מה שגורר אפקט דלקתי--->רע

מסקנות:
1.תשתדל להמנע מטיגון בשמנים שמורכבים ברובם משומן לא רווי
2.תשתדל לא לאכול שמנים שמכילים הרבה אומגה 6
3.תצרוך אומגה 3 ממקור חיצוני(קשה להשיג מספיק ממזון)

כאן תוכל למצוא רשימת שמנים והרכבם:

http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=76

כאן תוכל לקרוא בהרחבה על חלק מהנקודות שהעליתי למעלה:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17485

אחרי תגובה כזאת, הספרינטר הרוסי אכן ראוי לחלבון 👏

תודה רבה על ההסבר המפורט. איזה באסה שיש לי פה במוצב רק קנולה מקווה שלא עולה יותר מידי שמן קוקוס.
רגע אני לא מבין משו, כתוב באתר שנתת שמילון השוממים הזה נוצר בשיתוף lbs. אז אני לא מבין למה אומרים שם ששומן רווי ושמן קוקוס זה רע. תוכל להסביר את זה?

נערך לאחרונה:
LOL אלירן היו לי מורים טובים

ניקיטה , הנקודה שהעלית מעניינית. לא שמתי לב לכך בכלל, אולי מישהו מהמנהלים יגיב לפשר הדבר, מעניין אם הם בכלל מודעים לזה.

שמן קוקוס או דקלים יקר בארץ וגם הזמנה שלו מחול לא זולה אבל שווה בשביל הבריאות שלך. בנתיים כשאתה בצבא ואין לך ממש שליטה על הדברים תיישם חלק מההמלצות שאתה יכול. ממילא לוקח שנים לתהליכים הדלקתיים להתפתח וגם זה רק פקטור סיכון 1 מתוך כמה לאוטם בעורקים.

תשים לב שבחמאה יש לא מעט שומן רווי.

ניקיטה , הנקודה שהעלית מעניינית. לא שמתי לב לכך בכלל, אולי מישהו מהמנהלים יגיב לפשר הדבר, מעניין אם הם בכלל מודעים לזה.

שמן קוקוס או דקלים יקר בארץ וגם הזמנה שלו מחול לא זולה אבל שווה בשביל הבריאות שלך. בנתיים כשאתה בצבא ואין לך ממש שליטה על הדברים תיישם חלק מההמלצות שאתה יכול. ממילא לוקח שנים לתהליכים הדלקתיים להתפתח וגם זה רק פקטור סיכון 1 מתוך כמה לאוטם בעורקים.

רשום שומן "רע" במרכאות מה שאומר שזו בעצם ההגדרה הכללית אך לא ממש מחייב שהוא רע.
כמו ששומן בלתי רווי הוא "טוב" אך בחימום הוא לא טוב.

בקיצור זו לא הגדרה חד-משמעית.

ועדיין קורא ללא רקע שייכנס למחשבון יסיק את כל הדברים השגויים שרק אפשר כי הוא גם מושפע מהידע הלא מבוסס אותו רכש ברבות השנים והאתר רק יחזק אצלו את המיתוסים

למשל קנולה מופיע שם עם ציון 5 וקוקוס עם ציון 1

ועדיין קורא ללא רקע שייכנס למחשבון יסיק את כל הדברים השגויים שרק אפשר כי הוא גם מושפע מהידע הלא מבוסס אותו רכש ברבות השנים והאתר רק יחזק אצלו את המיתוסים

למשל קנולה מופיע שם עם ציון 5 וקוקוס עם ציון 1

נראה לי שרק המחשבונים הם בשיתוף עם LBS לא התוכן.

אין לי מושג לגבי האתר.
נראה לי שרק משה אחראי לזה.
ובקשר לשמן דקלים, הוא לא יקר. הוא עולה כמו כל שמן אחר.
שמן קוקוס כדאי לקנות מחול בסטוק. יוצא קצת יותר מחמאה.

אין לי מושג לגבי האתר.
נראה לי שרק משה אחראי לזה.
ובקשר לשמן דקלים, הוא לא יקר. הוא עולה כמו כל שמן אחר.
שמן קוקוס כדאי לקנות מחול בסטוק. יוצא קצת יותר מחמאה.

איפה כדאי לקנות שמן דקלים בארץ?

בשופרסל דיל עולה בערך 9 שקל.

אני לא חושב שיש לא מזוקק.

אין חמאה אבל יש טונה מרגרינה. זה בסדר גם? לפי מה שאני מכיר מרגרינה זה מוות בעיקר בגלל הטראנס. בנתיים עד שאני יחליט מה לעשות אני שם טיפה מהקנולה שיש ומטגן סטייקים בקר. התחילו להביא לנו מלא כתף בקר
נ.ב מה אתם חושבים על שמן זית, זה בריא כמו שכולם אומרים?

נערך לאחרונה:
אין חמאה אבל יש טונה מרגרינה. זה בסדר גם? לפי מה שאני מכיר מרגרינה זה מוות בעיקר בגלל הטראנס. בנתיים עד שאני יחליט מה לעשות אני שם טיפה מהקנולה שיש ומטגן סטייקים בקר. התחילו להביא לנו מלא כתף בקר
נ.ב מה אתם חושבים על שמן זית, זה בריא כמו שכולם אומרים?

מרגרינה=רעל.

אל תיקח את זה עד כדי כך קשה , תהליכי ההרס לוקחים שנים. כשתשתחרר תהיה אדון לגורלך ועד אז תזרום עם מה שיש.
שמן זית בכבישה קרה(לא מזוקק) הוא בסדר לאכילה אבל לא לטיגון כי הוא מורכב ברובו משומן בלתי רווי.

תודה רבה כניראה אני יתחיל ליקנות שמן דקלים לטגן בזה מאחר שזה לא יקר מידי. ק שאלה קטנה תהליך ההתפרקות של שומן רווי לא ארוך מידי גם כן?

בגוף?

Back
למעלה תחתית