הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לאנהידרול ודאודורנט

• פותח/ת השרשור mumo
  • פורסם בתאריך

mumo

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי כולם ראיתי פה כמה אשכולות על אנהידרול ועל דאודורנטים אז בקצרה השאלות: 1. אנהידרול גורם לי גירוי דיי רציני, מה אפשר לעשות בשביל להפחית את הכאב/גירוי? 2. האם ניתן להשתמש בדאודורנט ג'ל/סטיק וגם באנהידרול? אם כן מה אתם ממליצים? (ג'ל/סטיק/רול, ואיזה חברה אם אפשר יעזור מאוד 😃 3. עוד טיפים שאפשר על אנהידרול? או כל סוג אחר של דאודורנט בשביל למנוע זיעה, וריח של זיעה... תודה רבה לעוזרים 😃

אם הוא עושה לך גירוי, אם תשים דאודורנט אחר, רק תעשה יותר נזק.
תנסה לשים אחת ליומיים שלושה ותראה אם הגירוי ממשיך. זה חומר חזק, יש כאלה שלא עומדים בזה ויש כאלה שגם זה לא עוזר להם (ס1סים).

• פותח/ת השרשור
הקטע שאם אני משתמש רק בו יש ריח של זיעה... אין דרך להשתמש בו וגם בדאודורנט רגיל? אני יכול לשים אותו פעמיים בשבוע מקסימום...

אז בשביל הריח הרע אתה יכול להשתמש בבודי ספריי. זה ספריי בלי אלומיניום שרק עושה ריח ומסווה את הריח של הזיעה. למשל פלייבוי.

אני ירדתי ממנו לגמרי. אחרי כמה חודשים של שימוש התחילה לצאת לי פריחה בכל הגוף. חודש אחרי שהפסקתי איתו זה עבר. לא בשבילי.

• פותח/ת השרשור
יש אולי משהו אחר שאתם מכירים שעדיף על אנהידרול?

תשמע בארץ המבחר של אנטי פרספירנט להזעת-יתר קטן יחסית. אפשר להזמין בחו"ל, או לחפש טוב, כי אני מצאתי רק 2 סוגים:
אנהידרול פורטה (Dermal)
ספיריאל קרם (SVR)

זה תלוי למה אתה משתמש - הזעת יתר \ ריח? וכמובן בחומרה של ההזעה?
בנושא הריח יש קרם ייצור כחול-לבן בשם חלאבין (לרגליים\בית שחי).

בנושא ההזעת-יתר זה גם תלוי במיקום;
לרגליים עדיף חומרים על בסיס Aerosol, אם תצליח למצוא.
לידיים עדיף קרמים (עדינים יותר - ולכן, לא תמיד מספיק אפקטיבים)

אני אישית משתמש באנהידרול, עקצוץ ואדמומיות אלה תופעות לוואי שקשה להתחמק.
1) לפני שאתה שם תשטוף ותסבן את המיקום (אני מניח שזה לפני שינה) ואז בבוקר תשטוף את זה טוב עם סבון כמה פעמים.
2) נסה לשים קצת פחות או בתדירות נמוכה יותר.
3) החומר חזק מדי בשביל בעית הזיעה שלך. נסה חומרים אחרים.

חומרים נוספים:
PerspireX
Certain-Dri
Drysol
Xerac AC

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על העזרה 😃 אז ככה,
ההזעה היא בבית השחי... ואני משתמש באנהידרול כדי למנוע את ההזעת יתר.
לגבי הריח, אנהידרול לא עוזר לריח אז השאלה שלי היא האם כדאי להשתמש בחלאבין שהמלצת כפתרון לריח? או להשתמש בספיד סטיק וכדומה? אם כן מתי להשתמש בהם? אחרי שאני שוטף בבוקר את האנהידרול?

אין לי נסיון כ"כ עם החלאבין אז אין לי מושג מה כדאי ומה לא. כי ההמלצה שבאה איתו אומרת בפירוש לא לשים דאודורנט אז בטח שלא אנהידרול.

תשים אנהידרול -> שטוף טוב טוב אחר-כך -> דאודורנט (עדיף סטיק בעיניי)

אחרי שemz שלח לי תמונות חושפניות שלו בפרטי, באמת חששתי ששיא רמת הסקסיות באתר לא יוכל להשבר שוב לעולם.
ואז נכנסתי לכאן.........

איך שמת את האנהידרול?
שמת בלילה ושטפת בבוקר?
(צטט אותי אם אתה עונה שאני אדע שאתה רוצה תשובה בחזרה)

• פותח/ת השרשור
איך שמת את האנהידרול?
שמת בלילה ושטפת בבוקר?
(צטט אותי אם אתה עונה שאני אדע שאתה רוצה תשובה בחזרה)

שמתי ככה:
התקלחתי בלילה ולאחר מכן שמתי את האנהידרול
בבוקר שטפתי עם מים בלבד
*אחרי שהבנתי שעשיתי טעות בזה שהתקלחתי ואז שמתי את האנהידרול עשיתי ככה:
התקחלתי בלילה, חיכיתי כמה שעות, שמתי את האנהידרול.
בבוקר שטפתי עם מים בלבד.

הקטע זה שאני צריך להשתמש גם בדאודורנט לא רק באנהידרול, יש לך עצות באיזה להשתמש?
את אופן השימוש אני אשנה ואני אשטוף בבוקר עם סבון גם...

תודה על העזרה 😃

מה הקטע לשים גם אנדרוהיל וגם דאודורנט אני שם רק את האנדרוהיל ואני בכלל לא מזיע..
ואם אתה מזיע גם אם שמת אז יש פה בעיה

• פותח/ת השרשור
אממ מזיע כן אבל הרבה פחות מאשר בלי... איך אתה משתמש בו? [כל כמה זמן? אחרי מקלחת? שוטף בבוקר?]

אחרי מקלחת לפני שאני הולך לישון שם שכבה וזהו לפעמים זה מגרד ואז זה סיוט ולפעמים לא...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית