הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אבולוציה של מפתח גוף מקצועי

• פותח/ת השרשור we78
  • פורסם בתאריך

we78

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
54
314
5
<לקחתי את זה מאיזה פורום בחו"ל זה ממש מסקרן>

הנה תמונות של evan centopani מקצוען של IFBB מתחילת דרכו ועד ה PRO CARD.

כתובות פה גם השערות לגבי החומרים שסביר שהשתמש בכל אחת מהתקופות

אפשר לראות שהגנטיקה שלו לא משהו בכלל (הוא השמן)

פה הוא טבעי לגמרה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 14.8 · צפיות: 410
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 11.5 · צפיות: 311
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 15.2 · צפיות: 363
  • פותח/ת השרשור
אימונים ותזונה יותר רציניים, פרו-הורמונים וסטרואידים בסיסיים

קבצים מצורפים

• 6.jpg
    6.jpg
    KB 11.6 · צפיות: 347
  • 5.jpg
    5.jpg
    KB 19.4 · צפיות: 342
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 13.3 · צפיות: 361
  • פותח/ת השרשור
פה הוא בסביבות גיל 22 ומעלה (עד ה PRO CARD)
GH, אינסולין וסייקלים יותר כבדים

קבצים מצורפים

• 7.jpg
    7.jpg
    KB 16.1 · צפיות: 303
  • 8.jpg
    8.jpg
    KB 12.6 · צפיות: 327
  • 9.jpg
    9.jpg
    KB 10.7 · צפיות: 286
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 18.5 · צפיות: 324
  • 11.jpg
    11.jpg
    KB 26.3 · צפיות: 325
נערך לאחרונה:
לא כל מי שהיה שמן או שמן בהווה בעל גנטיקה לא טובה, הוא פשט אוכל יותר ממה שהוא צריך. זה שהוא שמן לא הופך אותו אוטומטית לנחות גנטית (גנטיקה במובן של פיתוח גוף כמובן ולא לגנטיקה של עולם המדע).

• פותח/ת השרשור
פנומנאלית מאיזה בחינה? אולי פנומנאלית מחינת תגובה לחומרים, ייתכן.

עם כמויות כאלה של חומרים אמיתיים ואיכותיים כל בן אדם בעל גנטיקה מעל הממוצע או ממוצע היה מגיע לגוף מאוד מרשים, אולי לא היה זוכה ב PRO CARD, אך היה נראה מאוד מאוד מרשים. PRO CARD דורש עוד כמה דברים כמו צורת שריר, יכולת להתכונן לתחרות כמו שצריך וכו, אבל בגדול, חומרים בכמויות ושהגוף יגיב אליהם בצורה טובה.
אין מה לעשות יש אנשים שלא משנה מה יקחו יראו חראה, בעיקר בגלל צורת שריר ומבנה העצמות שלהם.

פנומנאלית מאיזה בחינה? אולי פנומנאלית מחינת תגובה לחומרים, ייתכן.

עם כמויות כאלה של חומרים אמיתיים ואיכותיים כל בן אדם בעל גנטיקה מעל הממוצע או ממוצע היה מגיע לגוף מאוד מרשים, אולי לא היה זוכה ב PRO CARD, אך היה נראה מאוד מאוד מרשים. PRO CARD דורש עוד כמה דברים כמו צורת שריר, יכולת להתכונן לתחרות כמו שצריך וכו, אבל בגדול, חומרים בכמויות ושהגוף יגיב אליהם בצורה טובה.
אין מה לעשות יש אנשים שלא משנה מה יקחו יראו חראה, בעיקר בגלל צורת שריר ומבנה העצמות שלהם.

בולשיט. רוב האנשים לא מסוגלים לעבוד מספיק קשה בשביל להגיע לרמות כאלה. מספיק עם הקשקושים של צורות שריר.

בולשיט. רוב האנשים לא מסוגלים לעבוד מספיק קשה בשביל להגיע לרמות כאלה. מספיק עם הקשקושים של צורות שריר.
לא האמנתי שהיום הזה יגיע אבל אני אשכרה מסכים עם כל מילה שלך

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק הקטע
מה אחוז האנשים באוכלוסייה הכללית שמסוגלים להשיג PRO CARD?

אם תשאל אותי אני בכלל לא מבין למה שמישהו ירצה להרוס לעצמו את הבריאות בשביל לעמוד על במה מול גברים אחרים כאשר לובש תחתון קטנטן... אבל זה רק אני 🚬🤪🚬

אם תשאל אותי אני בכלל לא מבין למה שמישהו ירצה להרוס לעצמו את הבריאות בשביל לעמוד על במה מול גברים אחרים כאשר לובש תחתון קטנטן... אבל זה רק אני 🚬🤪🚬

השאלה שלך לא תופסת רק לבודיבילדינג,כל ספורט תחרותי מצריך הקרבה, אז למה אנשים מקריבים כל-כך הרבה?

אחי תפסיק להיות ליצן

אתה אשכרה חושב שרק בילדרים לוקחים סטרואידים? פחחח

זה קיים כמעט בכל ספורט, אז למה שמישהו יפגע לעצמו בבריאות בשביל להיות טוב בספורט כלשהו?

כנראה זה רק אתה.

• פותח/ת השרשור
כל ספורט הבודיבילדינג. בנוי על סטרואידים, כמובן שכל ספורטאי מתחרה ברמות הגבוהות משתמשים במשהו, אך לא בכמויות של מפתחי גוף שמשתמשים בכל דבר תחת השמש, כולל הזרקת שמן לשרירים לקראת תחרויות, שימוש באינסולין בכמויות אדירות, חמטבים למינהים ועוד.

אני רוצה להאמין ספורטאים אמיתיים לא משתמשים בכמויות כאלה

פיתוח גוף בכלל לא נחשב לספורט מבחינתי.

כל ספורט הבודיבילדינג. בנוי על סטרואידים, כמובן שכל ספורטאי מתחרה ברמות הגבוהות משתמשים במשהו, אך לא בכמויות של מפתחי גוף שמשתמשים בכל דבר תחת השמש, כולל הזרקת שמן לשרירים לקראת תחרויות, שימוש באינסולין בכמויות אדירות, חמטבים למינהים ועוד.

אני רוצה להאמין ספורטאים אמיתיים לא משתמשים בכמויות כאלה

פיתוח גוף בכלל לא נחשב לספורט מבחינתי.

ליצנוני אתה 🤡.

ספורט - פעילות גופנית, הכרוכה במאמץ פיזי שמטרתה היא השתתפות בתחרות, בבידור עצמי או בהנאה ודרכים אחרות.

מבחינת ההגדרה המקצועית בודיבילדינג עונה על כל הקרטריונים בהגדרה.
אז למה שאתה תקבע אחרת?

נעזוב לרגע בצד את השימוש המסיבי בחומרים, בודיבילדרים עושים שמיניות באוויר בכדי להגיע לגוף שהם מגיעים אליו, הם כמו כל ספורטאי אחר שמשתמש בכלים שעומדים לרשותו להשגת המטרה.
אם כל מי שהיה משתמש בחומרים היה פותר את הבעיות שלו כליל בנושא פיתוח הגוף, אזי כולם היו זוכים ולכן זה לא היה ספורט תחרותי, לא?!

אתה לא חושב שאתה קצת מתנשא ומזלזל?

• פותח/ת השרשור
אני לא מתנשא ומזלזל באף אחד. אני מביעה את דעתי האישית ואין לי כוונה להעליב אף אחד אלה לנהל דיון ולשמוע את דעתכם בנושא.

השימוש המוגזם בחומרים בענף הזה מפריע לי

אני לא בנוי לספורט הזה,נה שהשגתי,זה מה שאפשר בערך להוציא ב 10 שנים עם גנטיקה יהודית דפוקה. לכושיזה ייקח שנה וחצי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית