הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נשירת שיער- רעיונות?

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
לחברתי נושר השיער בצורה מוגזמת. האם אני יכול להציע לה משהו שונה מroots hr שנראית לי כמו תרופה של נטורופתים האהובים כל כך על חברי הפורום??? תודה כרגיל ואני מתנצל מראש על כך שאני לא תמיד מביע תודה באופן אישי לכל אחד ואחד מהמגיבים.

לחיות עם אישה זה כמו לחיות עם כלב בבית, צריך פשוט להשלים עם זה.

אישתי ניסתה כל מיני תכשירים, דה פקטו, זה לא ממש עוזר.

לחיות עם אישה זה כמו לחיות עם כלב בבית, צריך פשוט להשלים עם זה.

אישתי ניסתה כל מיני תכשירים, דה פקטו, זה לא ממש עוזר.

מאשר, אותה בעיה, אין פתרונות.
טוב שהנשים שלנו לא נכנסות לכאן אחרת היה קשה להסביר את האנלוגיה:)

איזה שטויות אולי כן יש בעיה. דבר ראשון שאני הייתי עושה זה בדיקות דם ובודק בעיקר חוסר בויטמינים מקבוצת B. אם יש מחסור זה בהחלט יכול להסביר את הבעיה ואז יש לתסף. מעבר לזה זה יכול להגרם גם ממתח נפשי וכו. וגם על זה צריך לתת את הדעת. השאלה היא כזאת. אם זה כל כך מטריד אותה למה היא לא הולכת לרופא עור?

• פותח/ת השרשור
תודה

איזה שטויות אולי כן יש בעיה. דבר ראשון שאני הייתי עושה זה בדיקות דם ובודק בעיקר חוסר בויטמינים מקבוצת B. אם יש מחסור זה בהחלט יכול להסביר את הבעיה ואז יש לתסף. מעבר לזה זה יכול להגרם גם ממתח נפשי וכו. וגם על זה צריך לתת את הדעת. השאלה היא כזאת. אם זה כל כך מטריד אותה למה היא לא הולכת לרופא עור?

תודה רבה על התגובה והאמת שחשבתי על דפוסי תזונה אבל :)בכלל לא חשבתי על רופא עור. תודה שהערת ("הארת") את תשומת לבי.

אולי יש ואולי אין, אני דיברתי על עצמי,לכל הנשים יש נשירה בדרגה מסויימת ללא קשר לכלום.
נשים יכולות גם להשיר שיער בתקופת המחזור וגם סתם כך ללא שום קשר לחוסר או מתח מאיזשהוא סוג, אף אחד לא מחייב שיש לה בעיה.
כל שינוי הורמונלי אצלם יכול לגרום לנשירת שיער,מה גם שככל שהשיער ארוך יותר כך נטייתו להישבר גדולה יותר.

אם זו תופעה חדשה ולא מוכרת ובהגזמה אז שתיבדק, אם זה נשירה מאז ומתמיד אני לא רואה טעם להתחיל לבדוק בציציות, לא מכיר נשים עם שיער ארוך ללא נשירה במידה כזו או אחרת.

נ.ב.
אתה יודע כמה משתנים יש לנשים שמשפיעים על הנשירה?
אפילו פן גורם להם לנשירה.

נערך לאחרונה:
הוא אומר שזה בצורה מוגזמת אז אני יוצא מנקודת הנחה שזאת לא נשירה של שיער ארוך\מחזור\תלישת שיער מעצבים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית