הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו פה עשה מסה עם AD או תפריטים בסגנון ?

angelawake

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אני עכשיו במסה ולאחרונה התעמקתי וקראתי המון על כך שדגנים שדגנים זה פשוט רעל לגוף מישהו פה שמע על זה ובעקבות כך עשה מסה דלת פחמימות או לפחות אכל פחמימות עמילניות בלבד כמו בטטה אורז וכו.. ?

נושא המאסה בדל פחמימה יצא לך יקר בטירוף
אני עשיתי חיטוב ואנייכול להגיד לך שזה היה שווה בערך כספי למאסה עם הפחמימה שעשיתי.

• פותח/ת השרשור
למזלי תקציב אינו מהווה בעיה עבורי כרגע ואני יכול להרשות לעצמי מבחינה כספית כל הקטע זה שאני אחד שעושה גם המון אירובי (6 פעמים בשבוע) וצריך פחמימות בשביל פעילות כזו לא ?

6 פעמים אירובי במסה זה הרבה מה העצימות?אם אתה עושה כולכך הרבה אירובי אתה יכול לשלב עוד פחמימה ואתה תצטרך הרבה מאוד אוכל

6 אימוני אירובי בשבוע+תזונה AD+אימוני כוח=התקדמות ששואפת לאפס... זה יותר מידי מה שאתה מציב לעצמך

• פותח/ת השרשור
בינתיים אני במשקל נמוך ואני עולה במשקל ככה שקלוריות זה לא הבעיה בשבילי ברגע שזה יתחיל להפריע אני או יאכל יותר למרות שזה קשה XD או יוריד איזה אימון אירובי ... לגבי עצימות אני רץ חצי שעה - 40 דקות על מהירות 13 קמ"ש + על ההליכון או בחוץ אני פשוט אוהב את זה וזה גם מעודד אכילה אצלי.. נניח ואני מכניס בתפריט שלי לא יותר מ100-150 גרם פחמימה עם גרם חלבון פי 3 ממשקל הגוף וכל היתר משומן ואני עושה פעילות אירובית זה עדיין שומר על העקרונות של AD ? מכיוון שהגוף ישתמש בחלק גדול מהגלוקוז בריצה ? וד"א אני משתדל גם מהפחמימות שאני אוכל שהן יהיו כמה שיותר איכותיות לא דגנים אלה יותר אורז\קינואה\בטטה

אם בא לך לעשות AD אני ממליץ לך קודם כל לקרוא את הספר, אני כבר שנתיים עם השיטה במאסה וממש מרוצה, אני עולה לאט אמנם במאסה אבל לפחות ממשיך להיראות חטוב עד כמה שאפשר באחוז שומן די גבוה וגם אין לי בעייה של כסף ואוכל
אבל מה שאמרו פה באמת נכון יהיה כמעט בלתי אפשרי לעלות במאסה עם כל כך הרבה אירובי ו AD או כל דיאטה דלת פחמימות במאסה
אתה לא יכול להשיג הכל ביחד תוותר על האירובי בשביל לעלות במשקל אחרת אתה לא תתקדם

• פותח/ת השרשור
אני עדיין שוקל דיי קצת 60+- על גובה 1.72 ועוד שקלתי 57 אז תחשוב ועליתי את השלושה קילו האלה בינתיים עם כל האירובי מכיוון שאני אוכל המון ודואג להשלים קלוריות אמת שאם אני אעשה AD כמו שכתוב בספר אני אכשל כישלון חרוץ אבל בוא נניח שאני עדיין עושה פעילות אירובית אוכל 100-150 גרם פחמימה איכותית באמת ביום (תפוח אדמה בטטה או כל פחמימה עמילנית אחרת) וכל השאר מחלבון ומשומן נראה לך שהעקרון של עלייה דיי נקיה במסה יישאר ?

תלוי בכמה גורמים כמו התדירות והעצימות של האירובי שתעשה, שלא משנה כמה קלוריות תשלים עדיין ההורמונים הקטבוליים שיופרשו מאימונים עצימים מאוד יקשו עליך לעלות במאסה
אתה צריך פשוט לבדוק ולעקוב אחרי המשקל שלך ואז לשנות אם צריך.
בגדול אתה תעלה לאט לדעתי אבל זה כבר תלוי במטרות שלך

• פותח/ת השרשור
תודה רבה כעקרון המטרות שלי הן לעלות במסה כמה שיותר נקי עם חיטוב קצר אחריה להגיע ל75 קילו +- על אחוז שומן נורמלי (14-13) ואז חיטובון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית