הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז שומן שגוי

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
הי, היום עשיתי בדיקה רפואית לספורטאים בפעם השלישית, בבדיקת אחוזי השומן יצא לי 19% מה שניראה לי לא הגיוני כי ירדתי איזה 4 קילו ואני גם ממש לא ניראה 19% אני ניראה יותר כמו 15% גג.
רציתי לדעת עד כמה באמת מדויק הסרגל הזה למדידת אחוזי שומן בגוף מישו יודע?

בכל השיטות למדידת אחוזי שומן יש סטיות די גדולות, אפילו ב-BOD POD. תעלה תמונות שלך, רפויות, תקבל הערכה.

• פותח/ת השרשור
אני עושה תבדיקה הזאת באיצטדיון רמת גן מידי שנה, זה חובה לספורטאים. לי זה לא עולה כסף המאמן שלי משלם על זה 120 שקל. חוץ מיזה זה הבדיקה הכי רצינית שאני עברתי שמים אותך על הליכון עם מלא חוטם מחוברים אליך, בודקים תריאות שלך עם נשיפה ושאיפה, בודקים משקל גובה אחוזה שומן ובסוף אתה מגיע לרופא אורטופד כזה שבודק אותך, זה המקום הראשון שגיליתי בו למה יש לי דלקת בברך ואיך לטפל בזה, אני בצבא כבר שנה וחצי והטמבלים האלה לא יודעים איך לטפל בי

יכולות להיות מס' סיבות:
א. הק"ג שהשלת הם מים.
ב. המכשיר טעה - יכול להיות ממליון סיבות החל משקילה לאחר שתיית מים, קפה, עצירות ועוד כל מיני סטיות מטומטמות שהמכשיר יכול להחשיב כשומן.

תעלה תמונות הכי בטוח.

אני עושה תבדיקה הזאת באיצטדיון רמת גן מידי שנה, זה חובה לספורטאים. לי זה לא עולה כסף המאמן שלי משלם על זה 120 שקל. חוץ מיזה זה הבדיקה הכי רצינית שאני עברתי שמים אותך על הליכון עם מלא חוטם מחוברים אליך, בודקים תריאות שלך עם נשיפה ושאיפה, בודקים משקל גובה אחוזה שומן ובסוף אתה מגיע לרופא אורטופד כזה שבודק אותך, זה המקום הראשון שגיליתי בו למה יש לי דלקת בברך ואיך לטפל בזה, אני בצבא כבר שנה וחצי והטמבלים האלה לא יודעים איך לטפל בי

צר לי לבאס אותך, אבל הקשר היחיד של זה לספורטאים זה שזה היה באצטדיון רמת גן.

http://he.wikipedia.org/wiki/ארגומטריה

• פותח/ת השרשור
אפילו בלינק הזה כתוב שזה לספורטאים, ואני בחיים לא שמעתי על סתם מישו שעשה את זה ביוזמתו, ודבר שני כל אירגון בארץ דורש שתעשה את זה בישביל הביטוח בריאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית