הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצות לסייקל שני

ahronk12

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
חברה אני צריך המלצות לסייקל שני
משקל 105 ק"ג גובה 1.87 ס"מ
א.ש 15% ( מעוניין בעיקר במסת שריר נקי ללא מיים-עד כמה שניתן)
ובחומרים בעלי רעילות נמוכה ביותר .
תודה.

תגיד, אתה בא להסתלבט פה על אנשים?!

זו הודעה שלך מיום חמישי האחרון!
טוב אז ככה : אני לקראת הסיום של הסייקל ה ראשון שלי (12 שבועות )והוא:
SUSTAZOL 300
TRENDEX ENANTHATE 200
STANOSUS 50
מינון : 1 מ"ל מכל הורמון * 3 פעמים בשבוע
וכן די בול (כדורים) 4 כדורים ביום.
ה PCT :
פרווירון 25 מ"ג * 1 ביום
טמוקסיפן 10 מ"ג * 1 ביום
LIV 52 * פעמיים ביום ( בוקר וערב)
שאר ויטמינים:
ויטמי C 1000 מ"ג * 3 כדורים = 3000 מ"ג
ויטמין B12 * 1 ביום
אומגה 3 * 2 ביום
מולטי ויטמין * 2 ביום
תוספות:
GABA תשע מ"ג ביום
האים מגיע היום שבוא אני פשוט מפסיק להזריק וזהוא או ש..??
לא הבנתי איך אתה רוצה לעשות עוד סייקל?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגיד-מה אתה לא מבין ?
ואצה חושב שיש לי זמן "להיסתלבט עליך"
אני מציע לך לחשוב לפני שאתה מתנפל זה רק יעשה לך טוב.

מי מתנפל, איזה סיבה יש לי בכלל להתנפל עליך תעשה מה שבראש שלך מצידי תעשה 40 סייקלים אחד אחרי השני.
שאלת שאלה ורק ביום חמישי שאלת איך אתה יוצא מהסייקל הראשון, אז תסביר ברצינות איך אתה חושב על סייקל שני ועוד לא יצאת מהראשון, כמו מה זה נשמע לך אם לא כמו הסתלבטות?

ותפסיק להתעצבן מכל שטות, אף אחד לא בא פה לריב איתך, אתה שואל שאלה ואני מנסה להבין בכלל איפה אתה עומד בשביל לענות תשובה.

מי עושה בסייקל ראשון 3 חומרים ועוד טרן ?!..אתה רציני?.. אנשים לוקחים טרן אחרי שהם בקושי מתקדמים, אתה לוקח לסייקל 1?.. אז מה ישפיע עליך עכשיו ?..

תעשה PCT קודם כל ..אחר כך תחשוב על סייקל..

• פותח/ת השרשור
טוב אני אנסח שוב את מה שאמור להיות מובן לאנשים מבוגרים במו שאני רוצה להיתיחס לפורום.
נכון שאני בדיוק במקום שכתבתי:
1.על מה אני אתייחס לתשובות שלכם כאשר אין תשובה אחת רק הערות מאנשים שלא רואים את האף של עצמם
מרוב גובה.
אני שאלתי איך לצאת תכל'ס ולא מנקודה של מסכן וגם לא סובל אלה האים להתחיל להזריק חצאי מינונים
או לחלופין במקום 3 פעמים בשבוע להתחיל לצמצם ל 2 או 1 בשבוע ???
תשובה קיבלתי לא רק - חרא של סייקל-ה' ישמור-וכו'.. אז אל תיתמם
2. ברור לכל בר דעת שאחרי סייקל ממתינים ואין טעם להרחיב-אבל מה אכפת לי להיתביית על סייקל
נכון וטוב ולהתחיל לרכוש את הסטרואידים מעכשיו שזה פחות כואב בכיס ( ואל תידאג לכיס שלי )
3. והנכון הוא להתחיל להיתייעץ (אים יש עים מי) הרבה ליפני תחילת הסייקל.
4. וסתם דרך אגב אתה רחוק מלהבין בויטמינים לפי דבריך על מה שאני לוקח ( ראה ספר " המדריך לויטמינים השלם " .

---------- התגובה התווספה ב 15:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:17 ----------

דרך אגב-מספיק להעיר על הסייקל הראשון זה מאחורי ואין מה לעשות.
מכאן והלאה אים אתם פה בישביל זה אשמח.

טוב אז ככה...
1.מלבד ההטרלות שרשמתי בפוסט המקורי, גם שאלתי אותך כמה שאלות כדי באמת לנסות לעזור.
א. איפה הHCG, שאני אשמח לשמוע.
ב.למה מינון רק של 10 מ"ג טמוקסיפן.
ג. למה פרווירון.
ד. איך באמת הגעת לPCT הזה, מאיזה מאמר, מישהו, מה?
ה. האם לקחת די-בול 12 שב'?
אני מבטיח לך שאין לי שום כוונה להתנשא מעל אף אחד פה, פשוט עוד לא נתקלתי בסייקל כזה הזוי ובPCT שכזה ולכן התגובה, על מה יש לי להיתמם? הרי גם אני עשיתי סייקל מסה ראשון ורק אחרי זה התייעצתי רשמתי גם בתגובה שלי אליך שגם אני דפוק, אז מה הסיפור.
2. בכיף, אם היית אומר בהתחלה היה ברור, מצידי שיהיה לך גם את כל החומרים לכל הסייקלים, אני חשבתי שאתה רוצה לעשות "גשר" וישר למשוך לסייקל שני.
4. אני בכלל לא דיברתי איתך על ויטמינים, מאיפה הבאת את זה, אתה אולי מתבלבל ביני לבין EMZ שהעיר לך על הגאבא אחונה ואני יכול להבטיח לך שהוא מבין בהרבה יותר ממני בויטמינים.

• פותח/ת השרשור
טוב-אני מקווה שאפשר להמשיך והעינין הובן ( אני לא "מסתלבט" ) אני חשוב לעצמי כמו שכל בן אדם
באשר הוא בן אדם חשוב לי (כשהוא מבין או לא ) אים אוכל אעזור לו.
לעינין:
1-א. הדילר שלי היתעקש שכוריגון רק בסיום הסייקל הספציפי שלי.
1-ב. אותו שאלה אפשר על כל מינון ( נראה כך לפי פעילות האסטרוגן מאותם חומרים)
1-ג. מכיון שלקחתי טסט שגורם להפסקת יצור הזרע באשכים הפורווירון שומר על רמה מסויימת של יצור זרע
עד לכוריגון.
1-ד.מהדילר שלי ( 15 שנה בענף לטענתו )
1-ה.כבר כתבתי שהדי בול עד 6 שבועות ואני כרגע בשבוע השלישי.
זהוא זה אין מה לעשות רק לתקן והלאה -אתה מבין אין לי כבר כח לשמוע כמה טעיתי וכו'..
2. אני שמח וזאת הגישה כדי לעזור לכולם.
4. יכול להיות שטעיתי בך בעינין הויטמינים אבל דברי בעינם מול מי שלא יהיה-והדברים מצוים בספרות.

---------- התגובה התווספה ב 15:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:57 ----------

שלא יהיה טעות זה נשמע כאילו אני מצדיק את כל דברי ה"דילר"שלי -ממש לא
בישביל זה מצאתי את הפורום הזה כדיי להחכים.

טוב-אני מקווה שאפשר להמשיך והעינין הובן ( אני לא "מסתלבט" ) אני חשוב לעצמי כמו שכל בן אדם
לעינין:
1-ג. מכיון שלקחתי טסט שגורם להפסקת יצור הזרע באשכים הפורווירון שומר על רמה מסויימת של יצור זרע
עד לכוריגון.
1-ד.מהדילר שלי ( 15 שנה בענף לטענתו )
1-ה.כבר כתבתי שהדי בול עד 6 שבועות ואני כרגע בשבוע השלישי.
זהוא זה אין מה לעשות רק לתקן והלאה -אתה מבין אין לי כבר כח לשמוע כמה טעיתי וכו'..
4. יכול להיות שטעיתי בך בעינין הויטמינים אבל דברי בעינם מול מי שלא יהיה-והדברים מצוים בספרות.

---------- התגובה התווספה ב 15:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:57 ----------

1. אני מציע לך לבעוט את הדילר שלך לקיבינימט כי אין לו מושג מהחיים שלו (מצד שני הוא עשה עליך אחלה קופה אז כנראה יש לו מושג במשהו בטוח לא בחומרים)
2. אני לא יודע באיזה מצב אתה בסייקל הראשון שלך אבל אם אתה בשבוע השלישי (ככה משתמע מההצהרה שלך על הדיבול) אני מציע לך בחום לשבור את הסייקל להכנס ל PCT (הוא לא יצטרך להיות אגרסיבי במיוחד) ולהתחיל לעשות דברים כמו שצריך.
3. אני לא יודע מה מטרת הסייקל "השני" שאתה רוצה לעשות. חיטוב מסה? תן יותר פרטים
4. אני מציע לך להמשיך לקרוא פה ולחפש באינטרנט עוד על חומרים על ציר ה HTPA איך הוא עובד איך עובד HCG מה תפקידו של FSH מה עושים במצבים של רמות פרולקטין גבוהות (שימוש בטרן) וכו וכו וכו
5. אני מצטער על הנימה הצינית של חלק מהדברים.

1. אני מציע לך לבעוט את הדילר שלך לקיבינימט כי אין לו מושג מהחיים שלו (מצד שני הוא עשה עליך אחלה קופה אז כנראה יש לו מושג במשהו בטוח לא בחומרים)
2. אני לא יודע באיזה מצב אתה בסייקל הראשון שלך אבל אם אתה בשבוע השלישי (ככה משתמע מההצהרה שלך על הדיבול) אני מציע לך בחום לשבור את הסייקל להכנס ל PCT (הוא לא יצטרך להיות אגרסיבי במיוחד) ולהתחיל לעשות דברים כמו שצריך.
3. אני לא יודע מה מטרת הסייקל "השני" שאתה רוצה לעשות. חיטוב מסה? תן יותר פרטים
4. אני מציע לך להמשיך לקרוא פה ולחפש באינטרנט עוד על חומרים על ציר ה HTPA איך הוא עובד איך עובד HCG מה תפקידו של FSH מה עושים במצבים של רמות פרולקטין גבוהות (שימוש בטרן) וכו וכו וכו
5. אני מצטער על הנימה הצינית של חלק מהדברים.
אני אוהב כשאתה מדבר ככה:161bd:,תשמע אחי זה עם הטרנים והעניינים אני מציע לך בתור חבר תקשיב טוב טוב לעצתו של עדי הוא מדבר אלייך לא כמו חבר עכשיו אלא כמו אבא ואתה הולך לעשות טעות של ילד..אני הייתי שמה לא הקשבתי לו עכשיו אני אוכל את הכובע והכובע מה זה לא בא טוב..שבור תסייקל.

לעינין:
אז הדילר שלך טועה, פעם היה נהוג באמת להזריק בסוף את הHCG, אך גילו שאם משתמשים בכוריגון במהלך הסייקל משך ההתאוששות יורד דרסטית ובכך מצטמצמת גם אטרופיה של האשכים.
אתה יכול להמתין לסוף ,אך עדיף לך ממש שלא.
אבל לא ברור לי למה אתה קבעת את המינון ולא הבחור שמוכר לך הסביר לך כמה ואיך.
רק זה אחי, מראה שאתה רק קופה רושמת בשבילו, אם הוא לא טרח להסביר לך את כל התהליך.
1-ג. מכיון שלקחתי טסט שגורם להפסקת יצור הזרע באשכים הפורווירון שומר על רמה מסויימת של יצור זרע.עד לכוריגון.
לא יודע במדויק לגבי שימוש בפרווירון במהלך PCT, תשאל את עדי בנושא. לא נראה לי שיש בזה צורך, הפרווירון מעלה את רמות הטסט' החופשי בדם לדעתי, ועוזר למנוע המרה לאסטרוגן (לא בטוח,אני צריך עוד ללמוד על החומר).
1-ד.מהדילר שלי ( 15 שנה בענף לטענתו ) הוא יכול להיות גם 50 שנה, אין בזה סימן למשהו.
1-ה.כבר כתבתי שהדי בול עד 6 שבועות ואני כרגע בשבוע השלישי. לא ראיתי שכתבת את זה איפשהוא, בכל אופן עד מתי אתה מתכוון למשוך אותו?

יופי אתה רוצה לתקן,ללמוד אתה בדרך הנכונה.
קודם-כל דבר ראשון-ראשון, תקרא פה את הנעוצים בפורום סטרואידים.
מה זה סייקל ראשון, איזה חומרים פחות או יותר וקצת ידע ממש ממש כללי כדי שתבין לאן אתה נכנס ותדע מושגים בסיסיים בתחום.
דבר שני, תשמע לעדי, גם אני מעיד על עצמי הפסקתי סייקל באמצע, על הזין החומרים והכסף
(אפשר לשמור אותם) העיקר לעשות את זה נכון ולא לדפוק את זה סתם.
תבין שדווקא פה אין לאף אחד אינטרס ,רק לעזור, בניגוד לדילרים מפוקפקים למינהם.

ובכל מקרה, בכל מקרה זה יותר מדיי חומרים לסייקל ובטח ובטח לסייקל ראשון.
אתה יכול לראות תוצאות מדהימות רק בשימוש של טסט', אנשים מנוסים שכבר הגוף התרגל לחומרים מוסיפים עוד קצת פה ועוד קצת שם.
אם תתחיל בכזה סייקל איך תתקדם מאוחר יותר?

אהה ועוד משהו שנזכרתי, תגיד לדילר שלך ששילוב של אוראליים בסייקל ראשון זה NO,NO .
שאלת פה על חומרים בעלי רעילות נמוכה, אז שתדע לך שדי-בול רעיל לכבד ובגלל זה גם לא ממליצים למשוך אותו מעל 8 שב', ובטח שלא בסייקל ראשון שהכבד שלך יחטוף בום רציני מכל החומרים האלו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חברה-בוקר טוב לכל העונים ותודה על הסובלנות מראש: ( תגובה לעדי על דבריך )
1. אני מציע לך לבעוט את הדילר שלך לקיבינימט כי אין לו מושג מהחיים שלו (מצד שני הוא עשה עליך אחלה קופה אז כנראה יש לו מושג במשהו בטוח לא בחומרים) = ומי יבוא במקומו ?
2. אני לא יודע באיזה מצב אתה בסייקל הראשון שלך אבל אם אתה בשבוע השלישי (ככה משתמע מההצהרה שלך על הדיבול) אני מציע לך בחום לשבור את הסייקל להכנס ל PCT (הוא לא יצטרך להיות אגרסיבי במיוחד) ולהתחיל לעשות דברים כמו שצריך. = יקירי-אני בשבוע ה 9 בסייקל רק את הדיבול הוספתי לחיזוק לאחרונה כך שאני ביפנים עמוק וצריך טיפול בהתאם.
3. אני לא יודע מה מטרת הסייקל "השני" שאתה רוצה לעשות. חיטוב מסה? תן יותר פרטים=מעוניין בחיטוב בעיקר
5. אני מצטער על הנימה הצינית של חלק מהדברים. - אני מודה לכולכם ואשמח להעזר .

1. אני מציע לך לבעוט את הדילר שלך לקיבינימט כי אין לו מושג מהחיים שלו (מצד שני הוא עשה עליך אחלה קופה אז כנראה יש לו מושג במשהו בטוח לא בחומרים) = ומי יבוא במקומו ?
2. אני לא יודע באיזה מצב אתה בסייקל הראשון שלך אבל אם אתה בשבוע השלישי (ככה משתמע מההצהרה שלך על הדיבול) אני מציע לך בחום לשבור את הסייקל להכנס ל PCT (הוא לא יצטרך להיות אגרסיבי במיוחד) ולהתחיל לעשות דברים כמו שצריך. = יקירי-אני בשבוע ה 9 בסייקל רק את הדיבול הוספתי לחיזוק לאחרונה כך שאני ביפנים עמוק וצריך טיפול בהתאם.
3. אני לא יודע מה מטרת הסייקל "השני" שאתה רוצה לעשות. חיטוב מסה? תן יותר פרטים=מעוניין בחיטוב בעיקר
5. אני מצטער על הנימה הצינית של חלק מהדברים. - אני מודה לכולכם ואשמח להעזר .
אתה יכול אולי להמשיך לקנות מהדילר שלך במידה והחומרים שלו אמינים, אבל אתה בהחלט לא יכול להקשיב לו איך לתכנן את הסייקל,אתה צריך לבוא אליו עם מה שאתה רוצה לקנות וזהו.

כאילו שחסר. עדיף כל אחד אחר ולא איזה אידיוט שרק רוצה לעשות עליך כסף ומצידו שתלך להזדיין.
2. אני לא יודע באיזה מצב אתה בסייקל הראשון שלך אבל אם אתה בשבוע השלישי (ככה משתמע מההצהרה שלך על הדיבול) אני מציע לך בחום לשבור את הסייקל להכנס ל PCT (הוא לא יצטרך להיות אגרסיבי במיוחד) ולהתחיל לעשות דברים כמו שצריך. = יקירי-אני בשבוע ה 9 בסייקל רק את הדיבול הוספתי לחיזוק לאחרונה כך שאני ביפנים עמוק וצריך טיפול בהתאם. הא סליחה אחי לא ידעתי. אז אתה חייב להמשיך בכל הכח (ברור לך שאני ציני. אין בכוונתי פה להסטלבט עליך)
3. אני לא יודע מה מטרת הסייקל "השני" שאתה רוצה לעשות. חיטוב מסה? תן יותר פרטים=מעוניין בחיטוב בעיקר.
בוא דבר ראשון תסיים את הסייקל שלך ותראה שכל הבדיקות תקינות. סייקל חיטוב יהיה הרבה יותר עדין.
5. אני מצטער על הנימה הצינית של חלק מהדברים. - אני מודה לכולכם ואשמח להעזר .קדימה לך על זה הנעוצים והפורטל זה אחלה מקום להתחיל ותמיד אתה יכול לשאול פה שאלות אם משהו לא ברור.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית