עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי איך אתה רוצה לעשות עוד סייקל?טוב אז ככה : אני לקראת הסיום של הסייקל ה ראשון שלי (12 שבועות )והוא:
SUSTAZOL 300
TRENDEX ENANTHATE 200
STANOSUS 50
מינון : 1 מ"ל מכל הורמון * 3 פעמים בשבוע
וכן די בול (כדורים) 4 כדורים ביום.
ה PCT :
פרווירון 25 מ"ג * 1 ביום
טמוקסיפן 10 מ"ג * 1 ביום
LIV 52 * פעמיים ביום ( בוקר וערב)
שאר ויטמינים:
ויטמי C 1000 מ"ג * 3 כדורים = 3000 מ"ג
ויטמין B12 * 1 ביום
אומגה 3 * 2 ביום
מולטי ויטמין * 2 ביום
תוספות:
GABA תשע מ"ג ביום
האים מגיע היום שבוא אני פשוט מפסיק להזריק וזהוא או ש..??
טוב-אני מקווה שאפשר להמשיך והעינין הובן ( אני לא "מסתלבט" ) אני חשוב לעצמי כמו שכל בן אדם
באשר הוא בן אדם חשוב לי (כשהוא מבין או לא ) אים אוכל אעזור לו.
לעינין:
1-א. הדילר שלי היתעקש שכוריגון רק בסיום הסייקל הספציפי שלי.
1-ב. אותו שאלה אפשר על כל מינון ( נראה כך לפי פעילות האסטרוגן מאותם חומרים)
1-ג. מכיון שלקחתי טסט שגורם להפסקת יצור הזרע באשכים הפורווירון שומר על רמה מסויימת של יצור זרע
עד לכוריגון.
1-ד.מהדילר שלי ( 15 שנה בענף לטענתו )
1-ה.כבר כתבתי שהדי בול עד 6 שבועות ואני כרגע בשבוע השלישי.
זהוא זה אין מה לעשות רק לתקן והלאה -אתה מבין אין לי כבר כח לשמוע כמה טעיתי וכו'..
2. אני שמח וזאת הגישה כדי לעזור לכולם.
4. יכול להיות שטעיתי בך בעינין הויטמינים אבל דברי בעינם מול מי שלא יהיה-והדברים מצוים בספרות.
---------- התגובה התווספה ב 15:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:57 ----------
שלא יהיה טעות זה נשמע כאילו אני מצדיק את כל דברי ה"דילר"שלי -ממש לא
בישביל זה מצאתי את הפורום הזה כדיי להחכים.
אני אוהב כשאתה מדבר ככה:161bd:,תשמע אחי זה עם הטרנים והעניינים אני מציע לך בתור חבר תקשיב טוב טוב לעצתו של עדי הוא מדבר אלייך לא כמו חבר עכשיו אלא כמו אבא ואתה הולך לעשות טעות של ילד..אני הייתי שמה לא הקשבתי לו עכשיו אני אוכל את הכובע והכובע מה זה לא בא טוב..שבור תסייקל.1. אני מציע לך לבעוט את הדילר שלך לקיבינימט כי אין לו מושג מהחיים שלו (מצד שני הוא עשה עליך אחלה קופה אז כנראה יש לו מושג במשהו בטוח לא בחומרים)
2. אני לא יודע באיזה מצב אתה בסייקל הראשון שלך אבל אם אתה בשבוע השלישי (ככה משתמע מההצהרה שלך על הדיבול) אני מציע לך בחום לשבור את הסייקל להכנס ל PCT (הוא לא יצטרך להיות אגרסיבי במיוחד) ולהתחיל לעשות דברים כמו שצריך.
3. אני לא יודע מה מטרת הסייקל "השני" שאתה רוצה לעשות. חיטוב מסה? תן יותר פרטים
4. אני מציע לך להמשיך לקרוא פה ולחפש באינטרנט עוד על חומרים על ציר ה HTPA איך הוא עובד איך עובד HCG מה תפקידו של FSH מה עושים במצבים של רמות פרולקטין גבוהות (שימוש בטרן) וכו וכו וכו
5. אני מצטער על הנימה הצינית של חלק מהדברים.
טוב-אני מקווה שאפשר להמשיך והעינין הובן ( אני לא "מסתלבט" ) אני חשוב לעצמי כמו שכל בן אדם
באשר הוא בן אדם חשוב לי (כשהוא מבין או לא ) אים אוכל אעזור לו.
לעינין:
1-א. הדילר שלי היתעקש שכוריגון רק בסיום הסייקל הספציפי שלי.
אז הדילר שלך טועה, פעם היה נהוג באמת להזריק בסוף את הHCG, אך גילו שאם משתמשים בכוריגון במהלך הסייקל משך ההתאוששות יורד דרסטית ובכך מצטמצמת גם אטרופיה של האשכים.
אתה יכול להמתין לסוף ,אך עדיף לך ממש שלא.
1-ב. אותו שאלה אפשר על כל מינון ( נראה כך לפי פעילות האסטרוגן מאותם חומרים)
אבל לא ברור לי למה אתה קבעת את המינון ולא הבחור שמוכר לך הסביר לך כמה ואיך.
רק זה אחי, מראה שאתה רק קופה רושמת בשבילו, אם הוא לא טרח להסביר לך את כל התהליך.
1-ג. מכיון שלקחתי טסט שגורם להפסקת יצור הזרע באשכים הפורווירון שומר על רמה מסויימת של יצור זרע.עד לכוריגון.
לא יודע במדויק לגבי שימוש בפרווירון במהלך PCT, תשאל את עדי בנושא. לא נראה לי שיש בזה צורך, הפרווירון מעלה את רמות הטסט' החופשי בדם לדעתי, ועוזר למנוע המרה לאסטרוגן (לא בטוח,אני צריך עוד ללמוד על החומר).
1-ד.מהדילר שלי ( 15 שנה בענף לטענתו ) הוא יכול להיות גם 50 שנה, אין בזה סימן למשהו.
1-ה.כבר כתבתי שהדי בול עד 6 שבועות ואני כרגע בשבוע השלישי. לא ראיתי שכתבת את זה איפשהוא, בכל אופן עד מתי אתה מתכוון למשוך אותו?
זהוא זה אין מה לעשות רק לתקן והלאה -אתה מבין אין לי כבר כח לשמוע כמה טעיתי וכו'..
2. אני שמח וזאת הגישה כדי לעזור לכולם.
4. יכול להיות שטעיתי בך בעינין הויטמינים אבל דברי בעינם מול מי שלא יהיה-והדברים מצוים בספרות.
---------- התגובה התווספה ב 15:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:57 ----------
שלא יהיה טעות זה נשמע כאילו אני מצדיק את כל דברי ה"דילר"שלי -ממש לא
בישביל זה מצאתי את הפורום הזה כדיי להחכים.
אתה יכול אולי להמשיך לקנות מהדילר שלך במידה והחומרים שלו אמינים, אבל אתה בהחלט לא יכול להקשיב לו איך לתכנן את הסייקל,אתה צריך לבוא אליו עם מה שאתה רוצה לקנות וזהו.חברה-בוקר טוב לכל העונים ותודה על הסובלנות מראש: ( תגובה לעדי על דבריך )
1. אני מציע לך לבעוט את הדילר שלך לקיבינימט כי אין לו מושג מהחיים שלו (מצד שני הוא עשה עליך אחלה קופה אז כנראה יש לו מושג במשהו בטוח לא בחומרים) = ומי יבוא במקומו ?
2. אני לא יודע באיזה מצב אתה בסייקל הראשון שלך אבל אם אתה בשבוע השלישי (ככה משתמע מההצהרה שלך על הדיבול) אני מציע לך בחום לשבור את הסייקל להכנס ל PCT (הוא לא יצטרך להיות אגרסיבי במיוחד) ולהתחיל לעשות דברים כמו שצריך. = יקירי-אני בשבוע ה 9 בסייקל רק את הדיבול הוספתי לחיזוק לאחרונה כך שאני ביפנים עמוק וצריך טיפול בהתאם.
3. אני לא יודע מה מטרת הסייקל "השני" שאתה רוצה לעשות. חיטוב מסה? תן יותר פרטים=מעוניין בחיטוב בעיקר
4. אני מציע לך להמשיך לקרוא פה ולחפש באינטרנט עוד על חומרים על ציר ה HTPA איך הוא עובד איך עובד HCG מה תפקידו של FSH מה עושים במצבים של רמות פרולקטין גבוהות (שימוש בטרן) וכו וכו וכו
5. אני מצטער על הנימה הצינית של חלק מהדברים. - אני מודה לכולכם ואשמח להעזר .
בהצלחהחברה-בוקר טוב לכל העונים ותודה על הסובלנות מראש: ( תגובה לעדי על דבריך )
1. אני מציע לך לבעוט את הדילר שלך לקיבינימט כי אין לו מושג מהחיים שלו (מצד שני הוא עשה עליך אחלה קופה אז כנראה יש לו מושג במשהו בטוח לא בחומרים) = ומי יבוא במקומו ?
כאילו שחסר. עדיף כל אחד אחר ולא איזה אידיוט שרק רוצה לעשות עליך כסף ומצידו שתלך להזדיין.
2. אני לא יודע באיזה מצב אתה בסייקל הראשון שלך אבל אם אתה בשבוע השלישי (ככה משתמע מההצהרה שלך על הדיבול) אני מציע לך בחום לשבור את הסייקל להכנס ל PCT (הוא לא יצטרך להיות אגרסיבי במיוחד) ולהתחיל לעשות דברים כמו שצריך. = יקירי-אני בשבוע ה 9 בסייקל רק את הדיבול הוספתי לחיזוק לאחרונה כך שאני ביפנים עמוק וצריך טיפול בהתאם. הא סליחה אחי לא ידעתי. אז אתה חייב להמשיך בכל הכח (ברור לך שאני ציני. אין בכוונתי פה להסטלבט עליך)
3. אני לא יודע מה מטרת הסייקל "השני" שאתה רוצה לעשות. חיטוב מסה? תן יותר פרטים=מעוניין בחיטוב בעיקר.
בוא דבר ראשון תסיים את הסייקל שלך ותראה שכל הבדיקות תקינות. סייקל חיטוב יהיה הרבה יותר עדין.
5. אני מצטער על הנימה הצינית של חלק מהדברים. - אני מודה לכולכם ואשמח להעזר .קדימה לך על זה הנעוצים והפורטל זה אחלה מקום להתחיל ותמיד אתה יכול לשאול פה שאלות אם משהו לא ברור.