הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן מנוחה בSS + כמה שאלות

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
שלום המשקלים שלי זה:
בנץ': 57.5
סקווט: 67.5
דדליפט : 95
פרס : 37.5

אז השאלה שלי היא אני לא מתקדם במשקלים כמו שצריך ונגיד שאני אוכל ויושן טוב והתכניקה טובה יכול להיות שזה בגלל שאני נח רק 2 דקות? כאילו צריך לנוח יותר?

וגם זה משנה כמה קלוריות אני אוכל לפני אימון או שמה שמשנה זה הערכים הסופיים של היום?
ומה עדיף לאכול כ30- דקות לפני אימון שיהיה לי יותר אנרגיה באימון?
+אתם יכולים להביא לי טיפים שיעזרו לי לבצע פרס נכון? למשל איך הנשימות למה לשים דגש וכו...
ואפשר להוסיף לבטן כפיפות גב במכונה? כי אני אף פעם לא הרגשתי בSS שהבטן עובדת או שאני מרגיש אותה בכלל...
ואם אכלתי מספיק קלוריות אבל לא מספיק חלבון זה יכול להיות לגורם של אימון לא מוצלח?
וגם החימום בכל אחד מהתרגילים הולך בדיוק ככה?:
40%*5
60%*3-5
80%*1-2
90%*1

נערך לאחרונה:
שלום המשקלים שלי זה:
בנץ': 57.5
סקווט: 67.5
דדליפט : 95
פרס : 37.5

אז השאלה שלי היא אני לא מתקדם במשקלים כמו שצריך ונגיד שאני אוכל ויושן טוב והתכניקה טובה יכול להיות שזה בגלל שאני נח רק 2 דקות? כאילו צריך לנוח יותר?

וגם זה משנה כמה קלוריות אני אוכל לפני אימון או שמה שמשנה זה הערכים הסופיים של היום?
ומה עדיף לאכול כ30- דקות לפני אימון שיהיה לי יותר אנרגיה באימון?
+אתם יכולים להביא לי טיפים שיעזרו לי לבצע פרס נכון? למשל איך הנשימות למה לשים דגש וכו...
ואפשר להוסיף לבטן כפיפות גב במכונה? כי אני אף פעם לא הרגשתי בSS שהבטן עובדת או שאני מרגיש אותה בכלל...
ואם אכלתי מספיק קלוריות אבל לא מספיק חלבון זה יכול להיות לגורם של אימון לא מוצלח?
וגם החימום בכל אחד מהתרגילים הולך בדיוק ככה?:
40%*5
60%*3-5
80%*1-2
90%*1

תנוח כמה שאתה צריך כדי שתוכל להשלים את הסטים של המשקל שאליו הגעת. אם אתה אוכל את מה שאתה צריך ב-24 שעות אז תוכל כמה ומתי שבא לך, אבל לא 30 דקות לפני האימון. תאכל מקסימום שעתיים לפני.

לגבי הפרס תקרא את הספר או את מדריך השאלות והתשובות בפורטל.

אתה אף פעם לא הרגשת את הבטן כי אתה עדיין במשקלי עבודה נמוכים.

אתה צריך לצרוך מספיק חלבון בכדי שתוכל להמשיך ולהתקדם.

כל התשובות לכל השאלות ששאלת נמצאות כבר במאמרים בפורטל או בנושאים קודמים שאנשים פרסמו. לפני שאתה מפרסם נושא עם שאלות, תחפש תשובות בפורטל המאמרים או בחיפוש בפורום. אם לא מצאת תשובה והשאלה מפגרת, תשאל באשכול השאלות המפגרות.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה אבל התקוונתי 30 דקות לפני אימון משהו כמו ענבים שאומרים שזה טוב אז יש עוד דוגמאות ולמה?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית