הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות - חזיר או בקר

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
שלום לכל אוכלי הנבלות והכופרים 🤩
רציתי לישאול אתכם על בשר החזיר ביחס לבשר בקר, מה היתרונות מה החסרונות, מה יותר אכיל וכאלו.
לאחרונה קניתי סטייק סינטה חזיר - מאוד טעים.
הסיבה שאני שואל את זה זה לא מפני שאני מעדיף חזיר. דווקא בקר יותר טעים בעיקר בקר מיושן אני חולה על זה. הסיבה שאני שואל את זה ושאני קונה חזיר זה פשוט כי זה הרבה יותר זול (פי 3 יותר זול).
אז מישו יכול להגיד לי אם זה בסדר לאכול את זה באופן קבוע? אם זה בריא? האם זה משרת את המטרות שלי? (כוח כוח כוח !!)
ואם בקר באמת עדיף (מה שכניראה די בטוח והגיוני) אז תגידו לי לפחות עד כמה ההבדל גדול.
מה שבטוח אין מצב שאני יקנה כל פעם שאני בבית סטייק בקר זה ממש ממש יקר.
עוד משו,אם מישו יכול להמליץ לי על חלק טוב ובריא של בשר חזיר שאני יוכל לאכול באופן קבוע אם אפשר שיחליף את הבקר שחיטות הזה.

תודה רבה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חברה אני אוקראיני, אני גוי (אמא שלי לא יהודיה) ואני אוהב לאכול הכל. בבקשה אל תתחילו להטיף לי מוסר.
אם יש כאן מישו שכן מבין בחזיר בבקשה שיעזור לי לפני שאני יעשה לעצמי נזק. אני לא רוצה לאכול משו שמזיק לי לגוף.
תודה

יש המון סוגים (מה שנקרא cuts) של בשר חזיר.
באופן כללי, ואם תבחר נתחים לא מאוד שמנים (תראה בעין ו/או תשאל את הקצב) - אין איתו שום בעיה.

קח פה לינק לאתר אמין בענייני תזונה ותראה בעצמך

• פותח/ת השרשור
סינטה לא ניראה כמו נתח שמן במיוחד.
אבל בכל מיקרה אני לא מבין מה הבעיה אם שומן? אומרים פה בכל מקום שזה קודם לפחמימה והגוף בעצם מיתבסס על זה. ועוד דבר אני לא זוכר איפה שמעתי אבל שמעתי ששומן חזיר עצמו בריא לגוף וצריך לאכול קצת כל יום, אני לא יודע אם זה חרטא אני רק אומר אז תתקנו אותי אם זה לא נכון.
אתה יודע מה החסרונות של זה ביחס לבקר?

נערך לאחרונה:
אין שום רע לאכול שומן מן החי בכלל, וחזיר בפרט.
אם אתה מפחד להשמין יותר מדי, אז תצמצם בשומן - תבחר את החלקים הפחות שמנים, או תחתוך את השומן מנתחים שאתה קונה. אבל אל תשכח שבסופו של דבר מה שקובע זה סך הקלוריות שאתה אוכל.
אין הבדל בריאותי או תזונתי בין שומן בקר לשומן חזיר.
בשני סוגי הבשר יש נתחים יותר שמנים ופחות שמנים.

• פותח/ת השרשור
באיזה חנות בהרצליה בסוקולוב של רוסים בקר עלה איזה 90 נידמה לי והסינטה לפי מה שאני זוכר איזה 30 ומשו
אבל זה היה בקר מיושן אולי בגלל זה

לא נראה לי כזה מומלץ לקנות במקום שהבשר אצלו זול משמעותית...

אין שום רע לאכול שומן מן החי בכלל, וחזיר בפרט.

זה כולל גם שומן כבש?
הייתי בטוח ששומן באופן כללי לא בריא מבחינת כולסטרול..

• פותח/ת השרשור
יפה אמרת REFLACT חח.
בקשר לחנות קוראים לה דלמניה משו כזה נימצא קרוב לדואר בסוקולוב הרצליה

"וְלֹא תָבִיא תוֹעֵבָה אֶל בֵּיתֶךָ וְהָיִיתָ חֵרֶם כָּמֹהוּ, שַׁקֵּץ תְּשַׁקְּצֶנּוּ וְתַעֵב תְּתַעֲבֶנּוּ כִּי חֵרֶם הוּא"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית