הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דוגמאות למקרים שבו חוק חינוך חובה חינם אינו מתקיים..

• פותח/ת השרשור ivk
  • פורסם בתאריך

ivk

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
יש למישהו רעיונות או דוגמאות למקרים שבוחוק חינוך חובה חינם אינו מתקיים בבתי ספר? למשל: תלבושת אחידה, מסע לפולין ועוד..
יש למישהו רעיונות על עוד מקרים?

תודה רבה וערב טוב 😃

תלבושת אחידה? מסע לפולין?
אולי גם אוכל ושלל מטעמים מהקפיטריה...ספרי לימוד...הופעות אמנים...טיול סקי...

חופשי חופשי. אין כַּסֵף.

• פותח/ת השרשור
לצערי אני נאלץ להסכים עם כולכם וחבל שזה נראה ככה..
תודה רבה!

חוק חינוך חינם רק מספסד חלק מהשכר לימוד לא את הכל וקשה להשיג את הסיפסוד הזה אני יפרט לך דברים לדוגמא שההורים שלי מוציאים עליהם כסף בלימודים שלי
מורים פרטיים , טיול לפולין , טיול שנתי , מסע ישראלי , ספרי לימוד , סמינרים , ציוד לבית ספר , ארוחת צהריים בבית ספר ועוד.. עם תחשבו על זה כולל השכר לימוד זה יוצא השנה הזאת כיתה י"א איזה 15 אלף שקל

אז שלא יקראו לזה חינוך חינם.
כל תחילת שנה ההורים שלי היו מקבלים מכתב עם פירוט של 50 דברי םשהם צריכים לשלם עליהם וזה כולל דברים כמו חשמל למזגנים ותשלום למנקות, ואחרי זה בהמשך השנה צריך שתלמידים ידפיסו דפי עבודה ולימוד כי לבית הספר אין תקציב לדפים.

לא נעים לי להגיד אבל אני בידיוק משלם 1500 שקל לבי"ס. ( על עוד שעות לימוד, אינטרנט, דוסים שמרצים לנו, טיולים משעמים, חשמל, מים, שירותים שאף אחד לא מתקרב עליהם ועוד.)

הסעות . בחישוב מהיר
מישהו (עם כרטיסית נוער) שמגיע לבית ספר 200 ימים בשנה הלוך חזור זה
1,280 שח (אם חישבתי נכון ?)
(חיפה-אגד זה 20 ניקובים ב64 שח לנוער)

הסעות . בחישוב מהיר
מישהו (עם כרטיסית נוער) שמגיע לבית ספר 200 ימים בשנה הלוך חזור זה
1,280 שח (אם חישבתי נכון ?)
(חיפה-אגד זה 20 ניקובים ב64 שח לנוער)

אולי גם יממנו את האוכל שלך ואת הוצאות החשמל בבית?

אולי גם יממנו את האוכל שלך ואת הוצאות החשמל בבית?

יש הרבה מקומות שבהם בתי הספר נמצאים במרחק גדול מתלמידים ובית הספר נותן לתלמידים כרטיסייה בחודש רק אם הם ממשפחה חד הורים ואצלנו זה היה רק עד כיתה ט'.

כשאין דרך אחרת להגיע לבית הספר חובה להשתמש באוטובוס, כי לומר לילד "לך שעה לבית הספר בעלייה מתמדת" זה לא באמת פיתרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית