הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שרשור הכפירה הגדול

דווקא לפי סיפור הבריאה עניין סוגי הדם לא מתיישב כיוון שאם גם לאדם וגם לחווה היה אותו סוג דם לא יכלו להיווצר כל סוגי הדם שאנחנו רואים כיום, אלא רק מס' מוגבל מאוד של סוגים (תלוי בסוג הדם של אדם וחווה, אם לשניהם היה O אז סוג הדם O היה היחידי שנשמר עד היום).
הסבר מדעי להתפתחות אבולוציונית של סוגי הדם אני לא יודע, אבל תזכור שע"פ תורת האבולוציה לא כל מוטציה נשמרת אלא רק אלו ששורדות, כך שע"פ האבולוציה המספר לא יוכל להיות כל כך גדול.

אז אתה שולל את הטענה של קיום ה' ? או ההפך אתה אומר שזה קסם ה ה' ?

אני רואה שאתם מדברים הרבה על עניין הדת אז אני חייב לשאול פה את השאלה הזו

בימינו יש 4 או יותר סוגי דם לא זכור לא בדיוק כמה A B AB O או יותר אבל האדם נברא כאחד ומימנו יצאה אישה זאת אומרת שני בני אדם או שני סוגי דם
אז איך נהיו בימינו 4 או יותר ? עם יש מוטציות גנטיות של דם היו צריכים להיות יותר סוגי דם משהו כמו 40 סוגים איך התפתח סוג דם אחד ל4-5 ? עם נוצרנו לכאורה
משני בני אדם ?

זה לא רלוונטי, כי לא נוצרנו משני בני אדם, זה מגוחך, אנחנו התפתחות אבולוציונית של פרימאטים (זן מסוים של קוף שהיה קיים בעבר) וזה מסביר איך עדיין עד היום יש גם קופים וגם בני אדם (אמנון יצחק לדוגמא שאל איך זה שיש קופים אם התפתחנו כבר מהקוף, איך זה שלא כולם התפתחו)
גם הקופים המודרניים התפתחו מהפרימטים וגם בני האדם...
דרך אגב זה לא מדויק שיש 4 סוגי דם הרי יש סוג A+ ו A- שאלה תתי סוגים (ה+ -)

ועוד משהו לקינוח, איך זה שהילדים של אדם וחווה (קין הבל ושת) חיו בתור עיר מאוכלסת? ידוע שהם לא היו האנשים היחידים בסביבה אף על פי שאדם וחווה היו "בני האדם הראשונים"

זה לא רלוונטי, כי לא נוצרנו משני בני אדם, זה מגוחך, אנחנו התפתחות אבולוציונית של פרימאטים (זן מסוים של קוף שהיה קיים בעבר) וזה מסביר איך עדיין עד היום יש גם קופים וגם בני אדם (אמנון יצחק לדוגמא שאל איך זה שיש קופים אם התפתחנו כבר מהקוף, איך זה שלא כולם התפתחו)
גם הקופים המודרניים התפתחו מהפרימטים וגם בני האדם...
דרך אגב זה לא מדויק שיש 4 סוגי דם הרי יש סוג A+ ו A- שאלה תתי סוגים (ה+ -)

ועוד משהו לקינוח, איך זה שהילדים של אדם וחווה (קין הבל ושת) חיו בתור עיר מאוכלסת? ידוע שהם לא היו האנשים היחידים בסביבה אף על פי שאדם וחווה היו "בני האדם הראשונים"
רק תיקון קטן: פרימטים הם לא מין אלא סדרה שלמה שכוללת בתוכה הרבה מאוד מינים של קופים וקופי אדם. אתה אולי מתכוון לאוסטרלופיתקוס ששייך למשפחת ההומינואידים (ששייכת לסדרת הפרימטים...) שמשערים שממנו התפתחנו.

אני רואה שאתם מדברים הרבה על עניין הדת אז אני חייב לשאול פה את השאלה הזו

בימינו יש 4 או יותר סוגי דם לא זכור לא בדיוק כמה A B AB O או יותר אבל האדם נברא כאחד ומימנו יצאה אישה זאת אומרת שני בני אדם או שני סוגי דם
אז איך נהיו בימינו 4 או יותר ? עם יש מוטציות גנטיות של דם היו צריכים להיות יותר סוגי דם משהו כמו 40 סוגים איך התפתח סוג דם אחד ל4-5 ? עם נוצרנו לכאורה
משני בני אדם ?

אז גם תיאוריית נדידת היבשות בוודאות לא נכונה, כי למה שיהיו רק 5-7 (תלוי מה אתה מחשיב כיבשת) יבשות? צריך להיות לפחות 40!

אתה מבין שהטענה הזאת מפגרת נכון?

אני רק הצבתי עובדה וכשל לוגי אני אתאיסט רק שאלתי שאלה כדי לראות מה חושבים עליה
יבשות קשורות לגיאוגרפיה ולכדור הארץ איך הקשרת את זה לדם ולה' ?

אתה לא יכול לחזות מה יכול לקרות ומה לא יכול לקרות ב4.5 מיליארד שנה האחרונות ולשייך מצב של 4 סוגי הדם לקבוצת ה"לא יכול להיות". רד מזה.

"יהיו 40 סוגי דם" זה לא עובדה,זה ניחוש מפגר.

רק תיקון קטן: פרימטים הם לא מין אלא סדרה שלמה שכוללת בתוכה הרבה מאוד מינים של קופים וקופי אדם. אתה אולי מתכוון לאוסטרלופיתקוס ששייך למשפחת ההומינואידים (ששייכת לסדרת הפרימטים...) שמשערים שממנו התפתחנו.

התכוונתי להומינואידים פשוט שכחתי את השם... תודה על התזכורת

אחת הטענות של החזרה בתשובה זו הטענה שאין לפרש את התנ"ך כפשוטו, ויש בו צפנים שמציגים נבואות לעתיד, וכו'.
סטטיסטית, בספר שיש בו אלפי עמודים, לא קשה למצוא "צופן" לכמעט כל דבר. כראיה - בספר מובי דיק גם אפשר למצוא צפנים שניבאו את רצח רבין למשל.
ההבדל היחיד בין התנ"ך למובי דיק או לאגדות האחים גרים זו היומרה.

אחת הטענות של החזרה בתשובה זו הטענה שאין לפרש את התנ"ך כפשוטו, ויש בו צפנים שמציגים נבואות לעתיד, וכו'.
סטטיסטית, בספר שיש בו אלפי עמודים, לא קשה למצוא "צופן" לכמעט כל דבר. כראיה - בספר מובי דיק גם אפשר למצוא צפנים שניבאו את רצח רבין למשל.
ההבדל היחיד בין התנ"ך למובי דיק או לאגדות האחים גרים זו היומרה.

ראשית,חשוב לציין שאני לא "חסיד" גדול של הצפנים הללו.
הצפנים שאתה מראה הם יפים ומעניינים. אבל יש רק בעיה אחת. בניגוד להרבה צפנים שנמצאו בתנ"ך,בצפנים שאתה הבאת אין שום קשר בין הצופן לנאמר בטקסט.

בוא תסביר לי איך יש קשר בין הצפנים שבתנ"ך (כמו ה-9.11, שכיכול התנ"ך חזה, או השואה, שגם שם היו רבנים "חכמים לאחר המעשה" שגילו צופן שניבא אותה) לטקסט עצמו.

"תשובה" לשאלה "מי ברא את אלוהים?": http://www.thedos.co.il/Article.aspx?Article=127.
facepalm

העיקר הכשרות:
[video=facebook;366128363454092]http://www.facebook.com/photo.php?v=366128363454092[/video]

פילים שקופים, הצילו אותנו מחסידיכם. :🙁

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה לומדים בישיבות:

facepalm:(;maeq:s59:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מי שמחפש את האמת חוזר בתשובה , מי שמחפש לחיות חיים נוחים ולא רוצים שיגידו לו מה לעשות ואיך לחיות חי איך שבא לו ובורח מהאמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית