לוג SS

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
אחרי שבועיים וחצי בתוכנית, החלטתי לפתוח לוג.

נתונים אישיים: (21/11/11)
משקל גוף : 75~77ק"ג (משתנה כל הזמן)
גובה : 180

מהאימון האחרון (יום ראשון):
אימון A
סקוואט 3X5 המשקל: 70ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. קשה.
בנץ' 3X5 המשקל: 55ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. קשה. סט שלישי, חזרה חמישית פייל. יש כאבים בחזה העליון גם בצד הימני וגם בצד השמאלי(כל פעם שאני עושה את התרגיל).. מקווה שלא יחמיר..
דדליפט 1X5 המשקל: 85ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. קשה.

תן בראש ואל תוותר כמו החלשים פה שנתקעים על 70 קילו סקוואט (ואני בינהם, חייב להשתפר כבר)

• פותח/ת השרשור
אימון בן זונה!!!!
------------
אימון B

סקוואט 3X5 המשקל: 75ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. קל. PR
פרס 1X5 המשקל: 35ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. עשיתי רק סט אחד כי כואבת לי הכתף כשאני מרים את המוט, במיוחד בפעם הראשונה, אז אני כנראה אפסיק לעלות במשקלי עבודה ואתחיל את החזרה הראשונה בפוש פרס, מה דעתכם?מה לעשות?אפעם לא הגעתי ל 35ק"ג אז זה PR (אפ"י שעשיתי רק סט אחד.. כדי לא להרוס ת'כתף)
מתח 3X8 המשקל : משקל גוף. עלייה בחזרה אחת כל סט! PR
-----------
תודה רבה לכם על העידוד!

הטכניקה שלך בפרס לא טובה. תראה את הDVD של ריפטו, איך צריך להשען אחורה לפני כל חזרה, כל פעם המוט אמור לפגוע בחזה עליון ואת כל הסט אתה אמור לעשות מהר כשהמוט כמעט ופוגע לך בפנים. אולי זה יפתור לך את בעית הכתף

• פותח/ת השרשור
אימון A
סקוואט 3X5 המשקל: 80ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. בינוני~קשה. PR
בנץ' 3X5 המשקל: (60,55,55)ק"ג. אין עלייה. קשה. סט ראשון של 60 וסט שלישי של 55 עזרו לי, הסט השני הלך חלק, העניין הוא שבסט השלישי עזרו לי בגלל שנחתי סביבות הדקה בגלל הלחץ החברתי לצערי..
דדליפט 1X5 המשקל: 90ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. קשה. PR

סה"כ, אני מאוד מרוצה מהאימון, הצלחתי להתקדם במשקלי עבודה בסקוואט ובדדליפט, אני אתקדם בבנץ' בכל הכוח, שבוע הבא אעשה 3X5 בנץ' 55ק"ג.
הסקוואט והדדליפט מתחילים להיות מאוד קשים, מתכוון לחתוך בחצי שבוע הבא את העלאת המשקל בסקוואט. בדדליפט כבר חתכתי מ 10ק"ג ל 5ק"ג מאימון לאימון.
בפרס עדיין לא יודע מה נסגר, הטכניקה נראית לי בסדר אבל העיקרון הוא שהכתף מתחילה לכאוב לי כשאני מרים את המוט, במיוחד בחזרה הראשונה, לכן חשבתי אני ארים את החזרה הראשונה בפוש פרס ונראה איך אני מתקדם משם.

• פותח/ת השרשור
אימון בן זונה!!!!
------------
אימון B

סקוואט 3X5 המשקל: 85ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. קשה. PR
פוש פרס 3X5 המשקל: 30ק"ג. אין עלייה. החלטתי לעשות פוש פרס כי כשאני מעלה את המוט רק בעזרת הכתפיים, אז הכתף השמאלית כואבת לי, צריך לעשות צילום BMI דחוף.
מתח 3X9 המשקל : משקל גוף. עלייה בחזרה אחת כל סט!PR

אימון בן זונה!!!!
------------
אימון B

סקוואט 3X5 המשקל: 85ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. קשה. PR
פוש פרס 3X5 המשקל: 30ק"ג. אין עלייה. החלטתי לעשות פוש פרס כי כשאני מעלה את המוט רק בעזרת הכתפיים, אז הכתף השמאלית כואבת לי, צריך לעשות צילום BMI דחוף.
מתח 3X9 המשקל : משקל גוף. עלייה בחזרה אחת כל סט!PR

כל הכבוד! אגב אתה לא אמור לעשות דדליפט באימון הזה?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד! אגב אתה לא אמור לעשות דדליפט באימון הזה?
סקוואט, פרס, מתח - אימון B
סקוואט, בנץ, דדליפט - אימון A

השבוע זה ראשון(B), שלישי(A), חמישי(B).
----------------------------------
חיייב לטחון המון אוכלללל 😃 אני רוצה להיות ענק ושמן 😃
-----------------------------

עכשיו שמתי לב גם שצריך לעשות 3X5 מתח.. ואני הצלחתי לעלות כבר ל 3X9 מתח.. להמשיך להתקדם ל3X10?

נערך לאחרונה:
סקוואט, פרס, מתח - אימון B
סקוואט, בנץ, דדליפט - אימון A

השבוע זה ראשון(B), שלישי(A), חמישי(B).
----------------------------------
חיייב לטחון המון אוכלללל 😃 אני רוצה להיות ענק ושמן 😃
-----------------------------

עכשיו שמתי לב גם שצריך לעשות 3X5 מתח.. ואני הצלחתי לעלות כבר ל 3X9 מתח.. להמשיך להתקדם ל3X10?

זה פחות משנה אבל עדיף שתעשה 5*3 ותתחיל לשים על עצמך משקל
שוב פעם כל הכבוד על המטרות עד עכשיו! שיהיה בהצלחה אחי! 😃

• פותח/ת השרשור
המון תודה, עכשיו כשאני חושב על זה אני רוצה לראות כמה אני אצליח להתקדם במתח.. מסקרנן אותי 😃
עד הפעם הבאה ;) בעיקרון ביום שלישי ב6 אני אגיע..

• פותח/ת השרשור
אימון A
סקוואט 1X5 המשקל: 90ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. קשה. PR לנסות שוב פעם 90 או לעלות ל 92.5?
בנץ' 3X5 המשקל: (55,55,50)ק"ג. אין עלייה. עשיתי ריסט ל50ק"ג..
דדליפט 1X5 המשקל: 95ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. קשה. PR

אימון די טוב.. חבל על הסקוואט שלא הלכתי על הסט השני והשלישי :( קשה רצח..

• פותח/ת השרשור
אימון B
סקוואט 3X5 המשקל: 80~90ק"ג. עשיתי 2 סטים של 90 ו2 סטים של 80.. עושה ריסט ל80 ומתחיל לעלות ב 2.5..
פוש פרס 3X5 המשקל: 30ק"ג. אין עלייה. סוף סוף לא כואב לי הכתף, הבעיה סודרה בזה שהחזקתי רחב, עכשיו כשאני מחזיק צר זה הסתדר.
מתח 3X5 המשקל : משקל גוף. עכשיו כשהפרס כמו שצריך אני לא יכול להתקדם במתח..

• פותח/ת השרשור
אימון A
סקוואט 3X5 המשקל: 80ק"ג.
דדליפט 1X5 המשקל: 80ק"ג.
------------
ריסט לסקוואט ולדדליפט, הורדתי פרס ובנץ' פרס מהתוכנית בגלל כאבים איפה שהחיבור בין החזה עליון לכתף, אז אני מעדיף לתת לזה שבוע-שבועיים לנוח..
היה אימון מעולה, שיפרתי את הטכניקה בסקוואט, הסקוואט היה קשה, אני גם ביום חמישי אעשה 80ק"ג ומיום ראשון אני אתחיל להתקדם שוב.
ככל הנראה אני מקטין מ3 פעמים בשבוע לפעמיים בשבוע, תלוי בעומס הלימודים (מתכונות,בגרויות,פסיכומטרי)..
עוד מעט מגיעה חגורה של RDX, את הדדליפט אני אעלה ל 90ק"ג~100 בקפיצות של 5 ואז אתחיל להתקדם בקפיצות של 2.5 כמה שאוכל 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מנוחה היום.
יום שלישי וחמישי אני אחזור להתאמן.. עקב עומס של מבחנים וכו'..

• פותח/ת השרשור
אתמול
אימון B
סקוואט 3X5 המשקל: 80ק"ג. אין עלייה. קשה
פרס 3X5 המשקל: 20ק"ג. אין עלייה. חוזר לאט לאט
מתח 3X5 המשקל : משקל גוף. (בקרוב גם אתחיל לאוסיף משקולות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית