הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי שמבין במחשבים צריך עזרה

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
עד לפני איזה שבועיים לא היה לי אנטי וירוס כי אני לא צריך בדר"כ .. אבל לפני שבועיים התקנתי אנטי ויר כי התעסקתי בכמה דברים שהצריכו אותי לאנטי וירוס.
בקיצור ההורדות מרפידשר מגהאפלווד ודומיו היו על 1.3 מגה , הכל היה סבבה
מאז שהיה לי אנטי וירוס זה הוריד לי על 20-9 קילובייט ;azban
ובשבוע האחרון הגיע מצב שמרוב שזה הוריד לאט תקופת ההורדה הסתיימה אז זה ביטל לי את ההורדה, עכשיו אני מחקתי אותו וחזר לי ל1.3 ..
מישהו יודע למה?
יש אנטי וירוס שלא יזיין לי ככה תאינטרנט?

יש ל-antivir אופציה כזאת שהוא סורק בזמן אמת (אני לא זוכר בדיוק, לשמחתי אני על מק), תוריד את זה והמהירות תעלה.

AVG לא עושה לי בעייה והוא חינמי. יכול להיות שיש לך פיירוול שלא מאפשר לתוכניות/כניסות מסויימות לפעול

• פותח/ת השרשור
יש ל-antivir אופציה כזאת שהוא סורק בזמן אמת (אני לא זוכר בדיוק, לשמחתי אני על מק), תוריד את זה והמהירות תעלה.
ישלך אנטי וירוס על המק?
וסבבה אני יבדוק את הסריקה בזמן אמת , למרות שלא ניראלי שיכול להיות מצב שזה לוקח לי ממש את כל האינטרנט, בנוסף ניסיתי להוריד פעם אחת שכיביתי אותו ולא השתנה משהו.
תודה על העזרה.
AVG לא עושה לי בעייה והוא חינמי. יכול להיות שיש לך פיירוול שלא מאפשר לתוכניות/כניסות מסויימות לפעול
אני ינסה אותו , אתה מבסוט ממנו?
לא ניראלי שזה קשור לפיירוול,תודה על העזרה.

---------- התגובה התווספה ב 14:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:12 ----------

microsoft security essentials.
השתמשתי בו פעם זה טוב אבל פעם שהיה לי את העניין שלא שמתי סיריאל וזה היה במצב של ההודעה הזאת של "המערכת אינה מקורית בלה בלה בלה" אז אחרי ששמתי סיריאל זה עדיין כתב שאין לי אז נאלצתי למחוק אותה.
אבל הזכרת לי לנסות עוד פעם אולי זה יחזור, תודה חח

אני יודע על מה אתה מדבר, יש הרבה אנטי-וירוסים שכחלק מההגנה שלהם בתוך האינטרנט הם סורקים כל X בייטים את הקוד. סריקה כזאת יוצרת האטה במהירות הכתיבה לזיכרון מה שגורם לכמות ההורדה מהשרת גם לרדת.
בקיצור האופציה לא מומלצת לרוב ההורדות.

תקנה את האנטי וירוס של נורטון הוצאה קטנה מאוד ושווה את זה עם לא בא לך לקנות תשנה כתובת אי פי כל 30 יום ותעשה שוב 30 יום ניסיון...

---------- התגובה התווספה ב 22:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:51 ----------

וכמובן שתסיר את האנטי הקודם

נורטון זה נוראי. זה מאיט את המחשב ברמות לא נסבלות.

תקנה את האנטי וירוס של נורטון הוצאה קטנה מאוד ושווה את זה עם לא בא לך לקנות תשנה כתובת אי פי כל 30 יום ותעשה שוב 30 יום ניסיון...

---------- התגובה התווספה ב 22:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:51 ----------

וכמובן שתסיר את האנטי הקודם

היה לי אותו פעם וקיללתי את היום שהתקנתי אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית