עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תריבו על הבמה, לא פה. 😃
בן כמה אתה לא ציינת.
הישגים מרשימים בכל אופן.
xxxאני בן 21
מי רב? הבן אדם שקרן פאטולוגי,מנסה ליצור פיקציות ולסחות צומי. ואיך בידיוק על הבמה? ביחד על אותה במה? 😛
יש לי היסטוריה במחשב מסנג'ר,ופייסבוק. תיזהר שאני לא יעלה שיחות עם דני ויסתום לך את הפה בפעם אחת.. מי שמנסה לסחות צומי זה אתה עם היציאות המפגרות שלך, והמירמור שלך. מתאמן מאה שנה וילדים בני 18 נראים יותר טוב ממך 😆
גם לי יש פה עד עכשיו כיבדתי אותך אבל אתה מרשה לעצמך לרדת על כל העולם כאילו אתה מר אולימפיה.. הגיע הזמן לעמיד אותך במקום.. ואל תפנה אליי יותר אין לי כוח לשטויות שלך.
תודה לכולם על הפירגון ושבוע טוב 😃
תעמיד אותי במקום.שפוך....🤩
ולכבד תשאיר לאח הגדול שלך.מי זה עכשיו אצלך? אני לא צריך כבוד ממך זה מוריד לי מהאגו.
לך ולסטאס?.. שנינו יודעים שהוא לא מחשבן לך. הוא מת על סטאס אתה סתם נדחף מנסה לקחת קרדיט על דברים. שהוא יחזור מאיפה שהוא נמצא, אני יגיד לו אישית לשלוח את הפוסט הזה לסטאס,כדי שהוא יראה שאתה גונב לו את הקרדיט על העבודה שלו. מכאן והאלה אתה לא מעניין אותי יותר. שלום ולא להתראות.
הקנאה אכלה אותך עם סכין ומזלג.
על מה אתם רבים לא הבנתי ?
רבים על שטויות של מעניינות אף אחד
GIL.N לא הבנתי מה זה הטרנד זה שהתחיל עם הזכייה של דני באלוף האלופים (שבני ה18 עוקפים את הבוגרים) בתחרות הזאת לדעתי לא הייתה רמה ממש גבוהה כמו במאי זה קודם כל , שנית אנטון ברמה יותר גבוה מדני , אומר את זה בלי שום צל של חנופה , ג' תן כבוד
אל תכנס למיטה חולה :stop:
אביב
בגדול כמה שנים.. אבל זה היה סתם ביזבוז זמן, מבחינת אימונים ותזונה בגלל חוסר מודעות. רק בשנה האחרונה זה היה ממש רציני.