תמונה כמה תמונות לפני הסייקל..

• פותח/ת השרשור gil.n
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
חח זה בסדר.. את שלי אמרתי, אני יותר לא מתכוון להמשיך עם זה.

מסה מכובדת מאוד.

אתה על כ12 א.ש.

• פותח/ת השרשור
מי רב? הבן אדם שקרן פאטולוגי,מנסה ליצור פיקציות ולסחות צומי. ואיך בידיוק על הבמה? ביחד על אותה במה? 😛

יש לי היסטוריה במחשב מסנג'ר,ופייסבוק. תיזהר שאני לא יעלה שיחות עם דני ויסתום לך את הפה בפעם אחת.. מי שמנסה לסחות צומי זה אתה עם היציאות המפגרות שלך, והמירמור שלך. מתאמן מאה שנה וילדים בני 18 נראים יותר טוב ממך 😆
גם לי יש פה עד עכשיו כיבדתי אותך אבל אתה מרשה לעצמך לרדת על כל העולם כאילו אתה מר אולימפיה.. הגיע הזמן לעמיד אותך במקום.. ואל תפנה אליי יותר אין לי כוח לשטויות שלך.

תודה לכולם על הפירגון ושבוע טוב 😃

יש לי היסטוריה במחשב מסנג'ר,ופייסבוק. תיזהר שאני לא יעלה שיחות עם דני ויסתום לך את הפה בפעם אחת.. מי שמנסה לסחות צומי זה אתה עם היציאות המפגרות שלך, והמירמור שלך. מתאמן מאה שנה וילדים בני 18 נראים יותר טוב ממך 😆
גם לי יש פה עד עכשיו כיבדתי אותך אבל אתה מרשה לעצמך לרדת על כל העולם כאילו אתה מר אולימפיה.. הגיע הזמן לעמיד אותך במקום.. ואל תפנה אליי יותר אין לי כוח לשטויות שלך.

תודה לכולם על הפירגון ושבוע טוב 😃

תעמיד אותי במקום.שפוך....🤩
ולכבד תשאיר לאח הגדול שלך.מי זה עכשיו אצלך? אני לא צריך כבוד ממך זה מוריד לי מהאגו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תעמיד אותי במקום.שפוך....🤩
ולכבד תשאיר לאח הגדול שלך.מי זה עכשיו אצלך? אני לא צריך כבוד ממך זה מוריד לי מהאגו.

Uploaded with ImageShack.us

הינה תפסיק לגנוב קרדיט על דברים שלא עשית 😆
ואח הגדול?.. לא אח ולא בטיח. אבל מה?!.. בנאדם עם כבוד לא כמוך מלכלך על כל העולם בלי סיבה ומנסה להוריד לאנשים את המוטיבציה.

הוא ייתן על זה דין וחשבון לי ולסטס. סטס גם לא מת על התנהלות שלו .
אתה שקרן פטתי ,אל תיתן לי ציונים על כבוד.הצ'אטים שמורים גם אצלי 😉

---------- התגובה התווספה ב 18:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:35 ----------

הוא (דני) חווה שיגעון גדלות בידיוק כמו שאתה(גיל) חווה עכשיו.באמת מזל שצ'טים בפייסבוק שמורים להרבה זמן אחורה. אני מחקה שהוא ייצא מהכלא ואז הוא ייתן תשובה רשמית ופומבית לגבי הליכי התפתחות שלו.
ישך עוד משהו עסיסי עלי ? כי לי עליכם יש 👏

• פותח/ת השרשור
לך ולסטאס?.. שנינו יודעים שהוא לא מחשבן לך. הוא מת על סטאס אתה סתם נדחף מנסה לקחת קרדיט על דברים. שהוא יחזור מאיפה שהוא נמצא, אני יגיד לו אישית לשלוח את הפוסט הזה לסטאס,כדי שהוא יראה שאתה גונב לו את הקרדיט על העבודה שלו. מכאן והאלה אתה לא מעניין אותי יותר. שלום ולא להתראות.

הקנאה אכלה אותך עם סכין ומזלג.

נערך לאחרונה:
לך ולסטאס?.. שנינו יודעים שהוא לא מחשבן לך. הוא מת על סטאס אתה סתם נדחף מנסה לקחת קרדיט על דברים. שהוא יחזור מאיפה שהוא נמצא, אני יגיד לו אישית לשלוח את הפוסט הזה לסטאס,כדי שהוא יראה שאתה גונב לו את הקרדיט על העבודה שלו. מכאן והאלה אתה לא מעניין אותי יותר. שלום ולא להתראות.

הקנאה אכלה אותך עם סכין ומזלג.

רק שיהיה לו איך להגיב ,בישביל לא לעשות לו את זה מאחורי הגב,גם ככה קיבל באן בשתי הפורומים,אני יפרסם מה שיש לי לפרסם. 😆

GIL.N לא הבנתי מה זה הטרנד זה שהתחיל עם הזכייה של דני באלוף האלופים (שבני ה18 עוקפים את הבוגרים) בתחרות הזאת לדעתי לא הייתה רמה ממש גבוהה כמו במאי זה קודם כל , שנית אנטון ברמה יותר גבוה מדני , אומר את זה בלי שום צל של חנופה , ג' תן כבוד

• פותח/ת השרשור
GIL.N לא הבנתי מה זה הטרנד זה שהתחיל עם הזכייה של דני באלוף האלופים (שבני ה18 עוקפים את הבוגרים) בתחרות הזאת לדעתי לא הייתה רמה ממש גבוהה כמו במאי זה קודם כל , שנית אנטון ברמה יותר גבוה מדני , אומר את זה בלי שום צל של חנופה , ג' תן כבוד

אל תכנס למיטה חולה :stop:

אביב
בגדול כמה שנים.. אבל זה היה סתם ביזבוז זמן, מבחינת אימונים ותזונה בגלל חוסר מודעות. רק בשנה האחרונה זה היה ממש רציני.

אל תכנס למיטה חולה :stop:

אביב
בגדול כמה שנים.. אבל זה היה סתם ביזבוז זמן, מבחינת אימונים ותזונה בגלל חוסר מודעות. רק בשנה האחרונה זה היה ממש רציני.

איך עבדת מבחינת תזונה ואימונים בשנה האחרונה שקידם אותך ?
אני אשמח אם תפרט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית