הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Dymatize Elite Butter Cream Toffee-חוות דעת

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
כמו שהבטחתי בלוג, הנה לכם חוות דעת על החלבון החדש שקניתי.😃
לאחרונה נגמר לי החלבון (Dymatize Cafe Mocha) ולא רציתי לחכות עד שמי שמארגן לי את החלבון ישיג את הטעם הנ"ל, אז חשבתי על לטועם משהו חדש!
קניתי את ה-Butter Cream Toffee, וכרגע פתחתי אותו ושמתי סקופ עם חצי ליטר חלב, כמו תמיד.

ערבוב:
לא משהו, יוצא גושים, יכול להיות שזה בגלל שאני קודם שם את החלב ואז את האבקה מעל וגם בגלל כמות החלב בשייקר.
(תאמינו לי, אני משקשק את השייקר מספיק חזק!)
ננסה פעם הבאה קודם אבקה ואז חלב עליה.

טעם:
הטעם עדין, לא מתוק מדי ומזכיר מאוד את הוניל.
שוב, להזכירכם שזה עם חצי ליטר.
אני מאמין שיהיה יותר מתוק אם אוסיף לזה 200-300 מ"ל במקום.

ריח:
Who gives a crap!?
You're drinkin' it, not sniffin' it!
🤡

לדעתי טעם חביב סה"כ, קצת נמאס מהקפה מוקה, צריך לגוון מדי פעם!

שיהיה אחלה סופ"ש!

תודה על הביקורת.
היה לי את הטעם הזה בדיוק של Dymatize גם כן, רק ששלי היה מקולקל והיה לו טעם של חול.
אני שמח לפחות לדעת שזה לא היה הטעם האמיתי שלו.

• פותח/ת השרשור
לא טעמתי, טעמתי רק של אופטימום(האבקה הראשונה שקניתי איי פעם) והיה נסבל.

האמת שלא אהבתי לא תטעם הזה שלהם ואת הקפה בכלל לא סבלתי (אולי כי אני לא אוהב קפה).

איך זה בהשוואה לטופי של אופטימום?

הטופי באמת עושה גושים. בפעם הראשונה חשבתי שזה פיצ'ר (יעני טופי!), אח"כ הבנתי שצריך לשים יותר מים ולנער את זה כאילו החיים שלך תלוים בזה. הדבר היחיד שלא עשה לי גושים זה הקפה, שגם היה בסדר מבחינת טעם.

ויבריל, כמעט בכל המקרים עדיף לערבב באופן שעשית (קודם הנוזל, ואח"כ האבקה).
בנוסף, לי באופן אישי כל אבקות החלבון טעימות יותר במינון של לא יותר מ 200-250 מ"ל לסקופ

לקחתי גם את הקפה מוקה וגם את הטופי קרמל של דיימטייז, שניהם התערבבו לי מעולה ואהבתי את הטעם. ברור שאם אתה שם 500 מ"ל מים או חלב אי אפשר לערבב את זה כמו שצריך כי השייקר מלא וברור שזה לא יהיה מתוק כי דיללת את זה יותר מידי. אצלי גם הקפה וגם הטופי קרמל ב 200-300 מ"ל מים או חלב התערבבו מעולה והטעם היה טוב מאד. אישית גם השוקולד שלהם מעולה והוניל זורם גם טוב.

הטופי באמת עושה גושים. בפעם הראשונה חשבתי שזה פיצ'ר (יעני טופי!), אח"כ הבנתי שצריך לשים יותר מים ולנער את זה כאילו החיים שלך תלוים בזה. הדבר היחיד שלא עשה לי גושים זה הקפה, שגם היה בסדר מבחינת טעם.

אני עכשיו עם המוקה קפוצ'ינו ויש לי פתוחים גם קפה וקרמל טופי פאדג', המוקה קפוצ'ינו מתערבב בדיוק כמו הקפה ואפילו יותר טעים (ואת זה אני כותב בתור אוהב קפה).

הקפה והמוקה קפוצ'ינו אלה הטעמים היחידים שהצלחתי לגמור.
הכל עניין של טעם, תמיד יהיה טעם שאחד יאהב ואחד אחר לא. הטעמים של דיימטייז הכי אהבתי וניסיתי כמה חברות והדיימטייז התערבבו לי הכי טוב והיו ממש טעימים.

הכל עניין של טעם, תמיד יהיה טעם שאחד יאהב ואחד אחר לא. הטעמים של דיימטייז הכי אהבתי וניסיתי כמה חברות והדיימטייז התערבבו לי הכי טוב והיו ממש טעימים.

לקחתי גם את הקפה מוקה וגם את הטופי קרמל של דיימטייז, שניהם התערבבו לי מעולה ואהבתי את הטעם. ברור שאם אתה שם 500 מ"ל מים או חלב אי אפשר לערבב את זה כמו שצריך כי השייקר מלא וברור שזה לא יהיה מתוק כי דיללת את זה יותר מידי. אצלי גם הקפה וגם הטופי קרמל ב 200-300 מ"ל מים או חלב התערבבו מעולה והטעם היה טוב מאד. אישית גם השוקולד שלהם מעולה והוניל זורם גם טוב.

אני רוצה לשמוע חוות דעת מכם על הוניל של DYMATIZE.. עד שמוצאים פה אנשים שניסו אותו..
האם הוא מתוק? או לא משהו? ואיך הטעם שלו עם מים/חלב?? תודה

הוניל של דיימטייז סבבה ביותר, עם חלב הוא ממש טוב ועם מים גם כן טעם שלו סבבה, אין מה לעשות עם חלב תמיד מקבלים טעם טוב יותר באבקות חלבון. תשים לא יותר מ 200 מ"ל חלב או מים והוניל שלהם יצא לך סבבה, אני אישית מאד הייתי מבסוט.

הוניל שלהם טעים אבל יש טעמים טובים כמו הקפה מוקה, הטופי קרמל, והשוקו. הטעם הבא שלי זה הקרם עוגיות של דיימטייז שהביאו לארץ לאחרונה לפי מה שראיתי בחנות ליד הבית שזה חלבון מי גבינה עם חלבון קזאין.
אני אפרסם חוות דעת נראה לי תוך איזה שבועיים שיגמר לי החלבון ואני יקנה אותו.
עריכה:
זה המוצר אגב של הקרם עוגיות תנסה אולי אותו תספר לי אתה אם הוא טעים שאני ידע 😃

http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=3198&CatID=

נערך לאחרונה:
לא הבנתי למה נסגרת כלכך על הטעם הזה, חסר טעמים אחרים?

כי ניסיתי כבר את רוב הטעמים שלהם.. ואני מעוניין לשמוע איך הוניל של דימטייז, כי רוב טעמי הוניל באבקות חלבון לא טעימים וחלק אומרים שאפילו דוחים (במיוחד עם מים בלבד)..

כי ניסיתי כבר את רוב הטעמים שלהם.. ואני מעוניין לשמוע איך הוניל של דימטייז, כי רוב טעמי הוניל באבקות חלבון לא טעימים וחלק אומרים שאפילו דוחים (במיוחד עם מים בלבד)..
אם אתה מתכוון לדיימטייז עלית וניל לא יצא לי לטעום, אבל לווניל iso100 יש טעם טוב מאוד.
חבל רק שהוא יקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית