הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PRs #4

Satan-Shor

משתמש פעיל
883
3
נק' מוניטין:
11,406
883
3
Satan-Shor`s Lair
בסיום (סוג של) טקסס, יש תוצאות

הישגים של משקלי עבודה היו:
סקווט: 180 5 על 5 , 185 5 על 3.
דדליפט : 210 5 על 5, 220 5 על 3.
בנצ': 122.5 5 על 5. היום עשיתי 127.5 על 5,4,4
פרס: 82.5 5 על 5, 90 על 5.

את הגב די הזנחתי, מפעם לפעם עשיתי מתח בתוספת 15-25 קילו. חתירה כמעט ולא עשיתי (בפעמים שכן הייתי עושה, עבדתי במשקלים מקבילים לבנצ' + 5-10 קילו) .

נהנתי לעשות את התוכנית, אבל זה נהיה ממש מפחיד במשקלים האלה.
מחפש תוכנית המשך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בעזהי"ת
. אגב, אני חושב שאם תהפוך את אימון ההתאוששות לאימון קליל במיוחד, ממש עד כדי סימליות, תוכל להוסיף לך עוד כמה מחזורים. ורק מה: בלאו הכי בתקופה הקרובה לא תהיה לך ברירה אלא לעבור שוב לגלן פנדלי המוכרת לך או תוכנית מתקדמת אחרת, אז לא בטוח שיש סיבה מיוחדת 'לסחוט' את טקסס עוד קצת קצת, במקום להפליג הלאה.
העיניין הוא שבמבנה שהשתמשתי לא היה לי אימון "קל". באימון B הייתי עושה פרס ו דדליפט - וזה לא קל בשום מצב. יום C הוא היה קל יחסית ל A ו B אבל לא קל כמו אימון התאוששות.
לגבי העתיד, אני מעדיף דלואד וסבב נוסף ומפחיד של טקסס מאשר הסבל הנוראי של פנדליי 😵

בעזהי"ת

העיניין הוא שבמבנה שהשתמשתי לא היה לי אימון "קל". באימון B הייתי עושה פרס ו דדליפט - וזה לא קל בשום מצב. יום C הוא היה קל יחסית ל A ו B אבל לא קל כמו אימון התאוששות.
לגבי העתיד, אני מעדיף דלואד וסבב נוסף ומפחיד של טקסס מאשר הסבל הנוראי של פנדליי

דווקא הייתי שמח להתחיל סבב גלן פנדלי או סטפן קורטה, אולי אפילו סמולוב. הצרה היא שאין לי יכולת לפנות את עצמי מכל שאר הדברים לחודש שלם שבמהלכו אפילו לרדת מהבית למכולת כבר לא יהיה כוח.

בהחלט מצטרף: 😵

עומק הסקווט מקובל על כולם?

לעניות דעתי האובייקטיבית, אך הלא כל-כך מלומדת הסקוואט לא נראה כ-אילו מגיע לעומק התקין.
ואפילו ראיתי סקוואטים טובים יותר אשר זוכים לביקורות חריפות, אך משום מה כאן יש קונצנזוס כ-אילו הסקוואט תקין לחלוטין.

אשמח לקצת insight על העניין שכן אני כאן כדי ללמוד 😃

וכמובן כל הכבוד לאדון שטן-שור על ההישגים המרשימים מאוד, ללא קשר לעומק של הסקוואט.
😉

כל הכבוד על ההישגים.

הפרס לא פרס אלא פוש פרס, ובנוסף אתה לא נועל מרפקים ככה שלא סיימת את התנועה לגמרי.

לעניות דעתי האובייקטיבית, אך הלא כל-כך מלומדת הסקוואט לא נראה כ-אילו מגיע לעומק התקין.
ואפילו ראיתי סקוואטים טובים יותר אשר זוכים לביקורות חריפות, אך משום מה כאן יש קונצנזוס כ-אילו הסקוואט תקין לחלוטין.

וכמובן כל הכבוד לאדון שטן-שור על ההישגים המרשימים מאוד, ללא קשר לעומק של הסקוואט.
😉
אתה לא יכול ככה לצאת פה על מקובלי העדה- ישר
תקבל ביס בגולגולת. ראית איך אני ברחתי באלגנטיות ברגע האחרון? אנשים פה מתו על פחות מזה.😉

😉
כי הסקוואט תקין - תעצור את הסרטון ברגע שצוין ותעביר קווים. אם אתה לא יודע איך להעביר קווים - תסתכל במליון הפוסטים שהיו פה ובמאמרים בפורטל.
בוא תביא דוגמא לסקוואט 1RM ששבר מקביל וזכה לביקורות חריפות פה.

😉

ראית איפה? לדבר כולם יודעים.

• פותח/ת השרשור

😉
לאיזה עומק אתה יורד בסקווט שלך?

הפרס לא פרס אלא פוש פרס, ובנוסף אתה לא נועל מרפקים ככה שלא סיימת את התנועה לגמרי.
ברור לכל אחד שזה פוש פרס. למה אתה מתנגד ? (נ.ב. את פרס סיפקתי בסרטון הקודם, אם אתה רוצה אתה יכול לצפות בו).

אני מנחש שהסקוואטים ה"יותר טובים" שראית היו אנשים שירדו נורא עמוק אבל לא שמרו על הגב, ברכיים, רגליים וידיים.
עומק זה לא הכל ואם תקרא כמה פוסטים יותר ישנים תראה שזה הדבר האחרון שצריך לבדוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית