הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לצעירים שבנינו, נדפקנו חזק..

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
משרד התחבורה החליט להקפיא את הרפורמה בלימודי הנהיגה, אך החליט להוריד את גיל הזכאות לרישיון נהיגה ל-16 שנים ותשעה חודשים. פרופסור דוד שנער ל-ynet: טוב שהוחלט על הקפאת הרפורמה. אין ביסוס מדעי לתועלת שבה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4154573,00.html

באמת ליבי נשבר עליכם.
עכשיו תוכלו להריח סמים, לשתות אלכוהול,לנסוע באדום,לנהוג בגילופין,להסיע רק 7 אנשים,2 פילים וג'ירפה, וכל זה רק בגיל 16 ותשעה חודשים.

:(.

זה לא בדיוק נדפקתם, אפשר להוציא בגיל יותר מוקדם והמלווה הלילי הזה לא ממש מזיז. וגם אתה נהג חדש רק שנה וחצי.
אני הייתי מעדיף תנאים כאלה.

---------- התגובה התווספה ב 15:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:44 ----------

באמת ליבי נשבר עליכם.
עכשיו תוכלו להריח סמים, לשתות אלכוהול,לנסוע באדום,לנהוג בגילופין,להסיע רק 7 אנשים,2 פילים וג'ירפה, וכל זה רק בגיל 16 ותשעה חודשים.

מה הפואנטה בתגובה המפגרת הזאת?

באמת ליבי נשבר עליכם.

לפעמים המבוגרים ממעיטים בערכנו. אנחנו מסוגלים ליותר ממה שציינת! מה עם לדרוס הולכי רגל,לא לציית לתמרורים(כי זה רק המלצה) ולשמוע מזרחית בפול ווליום?
😣

בסדר מה הבכי , מתי זה יכנס בכלל ? עם כל הדיבורים על כל הרפורמות והשינויים שום דבר לא קורה שם בינתיים

אני אחרי שתי טסטים ועדיין אין לי רישיון,מישהו יודע אם החוק הזה תקף לגביי? או איפה אני יכול לערער?

באמת שאני לא מאמין על חלק מהחברים שלי שאשכרה הם יכולים לקבל רישיון ( לא הייתי נותן להם לשמור את המגבת זיעה שלי)

• פותח/ת השרשור
אני אחרי שתי טסטים ועדיין אין לי רישיון,מישהו יודע אם החוק הזה תקף לגביי? או איפה אני יכול לערער?

דבר ראשון אמרתי שחודש הבא החלטה סופית.
דבר שני מי שכבר באמצע הלימודי נהיגה\ באמצע לימודים לתיאוריה זה לא תקף לגביו.

זה לא בדיוק נדפקתם, אפשר להוציא בגיל יותר מוקדם והמלווה הלילי הזה לא ממש מזיז. וגם אתה נהג חדש רק שנה וחצי.
אני הייתי מעדיף תנאים כאלה.

---------- התגובה התווספה ב 15:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:44 ----------

מה הפואנטה בתגובה המפגרת הזאת?
הנהג חדש לא השתנה, הם פשוט הורידו את החצי שנה עם המלווה

באמת ליבי נשבר עליכם.

לא כולנו ילדים חארות, יש גם חברה טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית