הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לצעירים שבנינו, נדפקנו חזק..

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
כל בני האדם הם חרא בהגדרה. אין מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
באמת ליבי נשבר עליכם.
עכשיו תוכלו להריח סמים, לשתות אלכוהול,לנסוע באדום,לנהוג בגילופין,להסיע רק 7 אנשים,2 פילים וג'ירפה, וכל זה רק בגיל 16 ותשעה חודשים.

:(.

צודק ! כי בגיל 17 אתה פתאום כל כך בוגר ממה שהיית לפני 3 חודשים ! מסכים עם כל מילה השלושה חודשים האלה זה בדיוק מה שיעשה את השינוי ויהיה ממש טרור בכבישים.🤡

אם כבר עברו 3 חודשים ואני צריך ליווי רק בלילה ואני יוצא ממודיעין לתל אביב ובדרך חזרה יש פקקים עד הלילה ואני בלי מלווה מה אני עושה?

צודק ! כי בגיל 17 אתה פתאום כל כך בוגר ממה שהיית לפני 3 חודשים ! מסכים עם כל מילה השלושה חודשים האלה זה בדיוק מה שיעשה את השינוי ויהיה ממש טרור בכבישים.🤡
ממש נתפסתם חזק על המשפט הזה, אהה?

קודם כל מבחינה לוגית איפה כתוב שבגיל 17 אתם לא עושים את כל זה?
דבר שני, אני ציינתי בפירוש שכעת תוכלו לעשות את זה יותר מוקדם.
מה משתמע מכך? שאתם עושים את זה בגיל 17 ועכשיו תוכלו לעשות את זה כבר בגיל 16 ותשעה חודשים.

באמת ליבי נשבר עליכם.
עכשיו תוכלו להריח סמים, לשתות אלכוהול,לנסוע באדום,לנהוג בגילופין,להסיע רק 7 אנשים,2 פילים וג'ירפה, וכל זה רק בגיל 16 ותשעה חודשים.
.

אז מי....🤡? (מבחינה לוגית כמובן מבלי להתייחס למשפט עצמו שנאמר בהקצנה הלצתית).

מה זה מי שהתחיל שיעורי נהיגה או התחיל ללמוד תאוריה זה לא תקף לגביו ? מאיפה משרד התחבורה צריך לדעת שהתחלת ללמוד לתאוריה ? איזה שטויות אתם זורקים פה לאוויר

מה זה מי שהתחיל שיעורי נהיגה או התחיל ללמוד תאוריה זה לא תקף לגביו ? מאיפה משרד התחבורה צריך לדעת שהתחלת ללמוד לתאוריה ? איזה שטויות אתם זורקים פה לאוויר

הכונה אם כבר ניגשת לתיאוריה ו/או עשית את שיעור הנהיגה הראשון שלך.

אני יודע שלא קראתי אבל כמה שאלות
1)החוק כבר עבר והתחיל או מתי החוק יבוצע
2)באיזה גיל עכשיו מתחילים שיעורי נהיגה

---------- התגובה התווספה ב 21:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:08 ----------

באמת ליבי נשבר עליכם.

:(.

אני באמת שלא מבין אותך אנחנו נוסעים רק נהג שני אנשים ליד....
ושני אנשים בבגז' באוטו של 4 אלף שקל עם מערכת של 4 אלף שקל ושומעים מזיקה בווליום 40 בתוך העיר

אני יודע שלא קראתי אבל כמה שאלות
1)החוק כבר עבר והתחיל או מתי החוק יבוצע
2)באיזה גיל עכשיו מתחילים שיעורי נהיגה

---------- התגובה התווספה ב 21:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:08 ----------

אני באמת שלא מבין אותך אנחנו נוסעים רק נהג שני אנשים ליד....
ושני אנשים בבגז' באוטו של 4 אלף שקל עם מערכת של 4 אלף שקל ושומעים מזיקה בווליום 40 בתוך העיר

ממה שהבנתי ההחלטה לא סופית ומחכים לאישור או משהו כזה , שיהיה בטוח תדע.
ואני מאמין שיהיה אפשר ב16.3 (חצי שנה אחורה) או שזה כבר ישאר 16 וחצי אבל זה שטויות ולא משנה

זה עצוב .. בינואר אני יהיה בן 14 וכבר עוד שנתיים יש לי רישיון נהיגה ..
אבל אני לא מתנגד 👏

זה דווקא די טוב לכם.
בתכלס בשיעורי נהיגה לומדים בעיקר לשלוט טכנית ברכב.
את כל הנסיון האמיתי והחשוב בכל מיני מצבים על הכביש לומדים בעיקר מהמלווה.

אני פשוט לא מבין כל אחד אומר משהו אחר.

אמרו לי שמי שהוציא כבר תופס ירוק זה לא תקף לגביו בגלל שהחל מה1.1 יוציאו תופס ירוק חדש, שונה מהקודם.
גם אמרו לי שזה כן תקף לגביי כי איך הם אמורים לדעת אם התחלתי כבר שיעורי נהיגה או לא..
ואמרו לי גם שזה לא תקף לגביי בגלל שכל מי שעשה תאוריה הוא לא יקבל את המלווה לחצי שנה..

מה נכון??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית