עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראת לא נכון. אם הסייקל ארוך יותר מ 8 שבועות קח 500 יחידות פעם בשבועיים500 יחידות למשך 8-10 שבועות ?
ממה שקראתי אחרי חודש החומר (HCG) כבר לא משפיע על הגוף זה נכון ?
קודם כל אם אתה מדבר על המים שהגיעו עם ה HCG אז זה לא יעזרו לך כי הם טובים רק ל 24 שעות לאחר הערבוב אתה צריך מיים בקטרטטיים. אחרי שיש לך מים יש כמה דרכים לעשות זאת או להעמיס למזרקים. או לקחת ויאל סטרילי ולהעביר את החומר לויאל ולשאוב לפי הצורך.ADIMENIA גבר שמע אם אתה עוזר לי אתה תותח אני רוצה אולי אם יש מצב ובא לך להסביר לי משהו .
יש לי את החוריגון... ויש לי מים בבקבוקון .. אני לא יודע איך לעשות את זה... איך לערבב...
---------- התגובה התווספה ב 14:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:59 ----------
וכמובן שאני מפחד לעשות טעות אז זה מאוד חשוב לי כי כבר השבוע אני חייב לעשות זריקה ואין לי איך ..
כל אמפולה של HCG מכילה 5000 יחידות כלומרלא לא אחי לא קראתה מה רשמתי יש לי מים בויל... זה בסדר.. מה שהגיע איתו זרקתי את זה...
ויש לי 2 אמפולות של כוריגון כי הסייקל הוא חודשיים מבין ? ואני השבוע חייב חייב לעשות זריקה
---------- התגובה התווספה ב 14:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:34 ----------
וכן השאלה כמה מים צריך וכמה כוריגון צריך שיהיה באותו הויל מבין אין לי מושג