הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוסטנון סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור yz_yz
  • פורסם בתאריך

yz_yz

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אז החלטתי בסופו של דבר ללכת על זה
8-10 שבועות סוס 500 מ"ג בשבוע
3 שבועות אחרי הזריקה האחרונה להתחיל עם הPCT
כלומיד 50 מ"ג למשך 4 שבועות, נולבה 40 מג שבועיים ראשונים 20 מג שבועיים אחרונים
אבל אני עדיין לא יודע מתי לקחת תHCG ואיזה מינון

HCG אתה לוקח במהלך כל הסייקל לא בסופו. ואגב אתה חייב מים בקראוסטטים שיחזיקו לך את החומר בחיים למשך 28 יום. המים הרגילים שאתה מקבל איתו מחזיקים את החומר למשך 24 שעות ואז אחרי זריקה אחת הכל הלך.

בדרך כלל הרוב עושה אנטט, ולא סוס. אבל מה שבא לך אין כזה הבדל חוץ מהאסטרים טסט זה טסט.

• פותח/ת השרשור
500 יחידות למשך 8-10 שבועות ?
ממה שקראתי אחרי חודש החומר (HCG) כבר לא משפיע על הגוף זה נכון ?

מה לא ברור? עם הסייקל ארוך!!!!! יותר מ 8 שבועות תקח 500 יחידות פעם בשבועיים אם לא אז 500 פעם בשבוע.

ADIMENIA גבר שמע אם אתה עוזר לי אתה תותח אני רוצה אולי אם יש מצב ובא לך להסביר לי משהו .
יש לי את החוריגון... ויש לי מים בבקבוקון .. אני לא יודע איך לעשות את זה... איך לערבב...

---------- התגובה התווספה ב 14:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:59 ----------

וכמובן שאני מפחד לעשות טעות אז זה מאוד חשוב לי כי כבר השבוע אני חייב לעשות זריקה ואין לי איך ..

ADIMENIA גבר שמע אם אתה עוזר לי אתה תותח אני רוצה אולי אם יש מצב ובא לך להסביר לי משהו .
יש לי את החוריגון... ויש לי מים בבקבוקון .. אני לא יודע איך לעשות את זה... איך לערבב...

---------- התגובה התווספה ב 14:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:59 ----------

וכמובן שאני מפחד לעשות טעות אז זה מאוד חשוב לי כי כבר השבוע אני חייב לעשות זריקה ואין לי איך ..
קודם כל אם אתה מדבר על המים שהגיעו עם ה HCG אז זה לא יעזרו לך כי הם טובים רק ל 24 שעות לאחר הערבוב אתה צריך מיים בקטרטטיים. אחרי שיש לך מים יש כמה דרכים לעשות זאת או להעמיס למזרקים. או לקחת ויאל סטרילי ולהעביר את החומר לויאל ולשאוב לפי הצורך.

לא לא אחי לא קראתה מה רשמתי יש לי מים בויל... זה בסדר.. מה שהגיע איתו זרקתי את זה...
ויש לי 2 אמפולות של כוריגון כי הסייקל הוא חודשיים מבין ? ואני השבוע חייב חייב לעשות זריקה

---------- התגובה התווספה ב 14:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:34 ----------

וכן השאלה כמה מים צריך וכמה כוריגון צריך שיהיה באותו הויל מבין אין לי מושג

לא לא אחי לא קראתה מה רשמתי יש לי מים בויל... זה בסדר.. מה שהגיע איתו זרקתי את זה...
ויש לי 2 אמפולות של כוריגון כי הסייקל הוא חודשיים מבין ? ואני השבוע חייב חייב לעשות זריקה

---------- התגובה התווספה ב 14:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:34 ----------

וכן השאלה כמה מים צריך וכמה כוריגון צריך שיהיה באותו הויל מבין אין לי מושג
כל אמפולה של HCG מכילה 5000 יחידות כלומר
1CC מים = 5000 יחידות
2CC מים= 2500 יחידות
3CC מים = 1600 יחידות
4CC מים = 1250 יחידות
5CC מים = 1000 יחידת וכו וכו

אז אם אין לך ויאל סטרילי ריק של 10ML יש לך אפשרות אחת. להעמיס למזרקים. אתה שואב 1 CC מים לתוך האמפולה של ה הפרגניל זה יתן לך 5000 יחידות כלומר על מזרק אינסולין של 100 יחידות שזה 1CC= ל 5000 יחידות HCG זאת אומרת שכל יחידה במזרק = ל 50 יחידות HCG זאת אומרת שעל מנת להזריק 500 יחידות HCG אתה צריך לשאוב עד לסימן 10 יחידות במזרק אינסולין.
אני מקווה שזה ברור לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית