בשביל מה אתם מתאמנים?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך
זה תכונות נלוות.
יש תנאים הכרחיים, והם משיכה פיזית ומשיכה מנטאלית. אם הן לא קיימות, האישה לא תישאר בסביבה מספיק זמן כדי לבדוק את כל השאר (אלא אם כן זו אישה שמחפשת גבר עשיר - והגבר באמת עשיר. אז הוא יכול להיות גמד בכסא גלגלים ועדיין ימצא לו נשים).
אני לא יודעת מה זה "גבר אמיתי". יש "גבר שמתאים לי" ו"גבר שלא מתאים לי".

כמו שיש גבר אמיתי יש גם זן נדיר-אישה אמיתית. כל השאר-כבר אמרתי,תפאורה,מאסה ביולוגית.

LOL הדיבורים על GAME הזכירו לי את כל המסכנים מ"קורס אומנות הפיתוי" או משהו כזה, שנתקלתי בהם בזמנו בעזריאלי ובקניון חיפה.
מכון כושר היה עוזר להם הרבה יותר מכל השטויות המגוכחות האלה.

לא דיברתי על כסף.
GAME זה בדיחה גרועה.

זה בדיחה אולי בהקשר של המכונים "שמכשירים" גברים להיות רבי זיינים, אבל עובדתית הדבר הזה קיים. על כל אחת עובד משהו קצת שונה, אבל הרעיון הכללי הוא למצוא מה מפעיל אצלכן את הרגש (זה לא חייב להיות בהכרח הדיבור, אגב, לדוגמה - יש כאלה שמרטיבות כשאני מרכיב אותן על האופנוע, ואני לא צריך לדבר בכלל...).

זה בדיחה אולי בהקשר של המכונים "שמכשירים" גברים להיות רבי זיינים, אבל עובדתית הדבר הזה קיים. על כל אחת עובד משהו קצת שונה, אבל הרעיון הכללי הוא למצוא מה מפעיל אצלכן את הרגש (זה לא חייב להיות בהכרח הדיבור, אגב, לדוגמה - יש כאלה שמרטיבות כשאני מרכיב אותן על האופנוע, ואני לא צריך לדבר בכלל...).
גם סנטה קלאוס קיים, אם לוקחים את הסמים הנכונים.
כל אחד צריך לעבוד על הבטחון העצמי שלו, אבל קודם כל - על דברים שעליהם ניתן לבסס אותו. בנאדם בטוח בעצמו שאין לו שום דבר להתפאר בו באמת זה בדיחה.
אם יש כבר שכל, כסף ומראה חיצוני ואין בטחון עצמי - אז באמת צריך לעבוד על זה.
לפני כן - הייתי ממליצה על מכון כושר ופיתוח של תחומי עניין.

נערך לאחרונה:

להשתין מפחד לא נחשב...

כל אחד צריך לעבוד על הבטחון העצמי שלו, אבל קודם כל - על דברים שעליהם ניתן לבסס אותו. בנאדם בטוח בעצמו שאין לו שום דבר להתפאר בו באמת זה בדיחה.

אז איך את מצפה מבחור לפני גיל 25 לזיין בכלל? הרי עדיין אין השכלה, אין כסף, לא כולם הולכים לחדר כושר, נראים אפילו די רע ובכל זאת מזיינים כי הם יודעים לדבר...

---------- התגובה התווספה ב 14:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:19 ----------

להשתין מפחד לא נחשב...

חחחח...קיבלת מוניטין. 😛

אז איך את מצפה מבחור לפני גיל 25 לזיין בכלל? הרי עדיין אין השכלה, אין כסף, לא כולם הולכים לחדר כושר, נראים אפילו די רע ובכל זאת מזיינים כי הם יודעים לדבר...

איזה תיאוריות הזויות.
קודם-כל הכוונה הייתה שאם בחורה רואה שני גברים ללא דיבור עם אף אחד מהם במה היא תבחר?
יפה(לפי טעם אישי כמובן) ושרירי או מכוער וצנום?
לא גיים ולא בטיח.

אמרתי "תחומי עניין".
עד גיל 25 כולם נראים הכי טוב. אח''כ מתחילים להקריח ולהשמין. אז אל תספר לי סיפורים 😆
מלכתחילה לא דיברתי על כסף.
בתיכון מי שהתחילו "לזיין" ראשונים היו אלה שנראים טוב. החנונים (ש, מעניין למה, לא היו בין חתיכי השכבה), שיחקו מבוכים ודרקונים ופינטזו על נסיכות אלפיות.

איזה תיאוריות הזויות.
קודם-כל הכוונה הייתה שאם בחורה רואה שני גברים ללא דיבור עם אף אחד מהם במה היא תבחר?
יפה(לפי טעם אישי כמובן) ושרירי או מכוער וצנום?
לא גיים ולא בטיח.

נו, ועכשיו בוא נמשיך עם הדוגמה: בחור שרירי וחטוב ובחור שמנמן, נניח 18%, מדברים עם צ'וצ'יות בחוף הים. לבחור השמנמן יש את הגיים ולבחור השרירי לא. מי יקבל מספרי טלפון?

נו, ועכשיו בוא נמשיך עם הדוגמה: בחור שרירי וחטוב ובחור שמנמן, נניח 18%, מדברים עם צ'וצ'יות בחוף הים. לבחור השמנמן יש את הגיים ולבחור השרירי לא. מי יקבל מספרי טלפון?

תלוי בשטחיות של הבחורה? ;maeq

בוא נבדיל בין זוגיות-בחירת בן זוג לחיים לבין בחירת פרטנר לזיון מזדמן.

אמרתי "תחומי עניין".
עד גיל 25 כולם נראים הכי טוב. אח''כ מתחילים להקריח ולהשמין. אז אל תספר לי סיפורים 😆
מלכתחילה לא דיברתי על כסף.
בתיכון מי שהתחילו "לזיין" ראשונים היו אלה שנראים טוב. החנונים (ש, מעניין למה, לא היו בין חתיכי השכבה), שיחקו מבוכים ודרקונים ופינטזו על נסיכות אלפיות.

הייתי צריך להוסיף את המילה "חלק" לפני נראים די רע. כמובן שלא התכוונתי שכולם בגיל הזה נראים די רע.

אני תוהה האם ניתן להסיק מזה משהו עלייך:s49:?

תלוי בשטחיות של הבחורה? ;maeq

אתה מניח מראש שיש דבר כזה בחורות "עמוקות". אף אחת לא עמוקה, ובסופו של דבר תלך עם מי שיעורר אצלה את הרגש, וברגע שזה קורה, המראה החיצוני שלך יורד למקום האחרון בסדר העדיפויות שלה.

אני כבר 9 שנים לא בשוק פנויים-פנויות,אבל אני שומע דעה רווחת בקרב בנות- שלא נשאר גברים אמיתיים -הגברים ניהיו הומואים. מה פה אני מסיק שתכונה אולי החשובה ביותר שבנות מחפשות אצל גבר המיועד -זה יציבות במובן הקלאסי-יושר,אמינות,החלטיות,כריזמה ונאמנות.

צודק 100% , וגם מה שאני ראיתי שבנות מחפשות.
זה וכסף.

---------- התגובה התווספה ב 14:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:32 ----------

כל אחד היום מתעסק יותר בגוף של עצמו יותר מאשר בנקבות שמולו. כל אחד ניהיה מפלצת מראות, שמחפש את ההשתקפות הבאה שלו בחלון. חושבים 10 פעם אם לאכול פריכית אורז.

זה גבר זה?

---------- התגובה התווספה ב 14:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:34 ----------

צריך קצת לזוז כדי לא להיות קאוצ' פוטטו מגעיל אבל זה באמת לא הכי גבוה ברשימת העדיפויות של הדברים שצריך לעבוד עליהם. קודם כל תיהיה מעניין, חכם וכו' והבטחון העצמי כבר יגיע

הייתי מבינה אם הייתם מנהלים את הניסוי המחשבתי הזה בפורום של נשים ושואלים אותן. אבל אתם מנהלים אותו במעמקי האגו היודע-כל שלכם, וזה הכי מצחיק.

הייתי מבינה אם הייתם מנהלים את הניסוי המחשבתי הזה בפורום של נשים ושואלים אותן. אבל אתם מנהלים אותו במעמקי האגו היודע-כל שלכם, וזה הכי מצחיק.

גם בפורום נשים זה לא היה עוזר. זה לא שיש קשר בין מה שאישה אומרת ומה שהיא חושבת.

הבעיה העיקרית היא שנשים לא יודעות מה הן מחפשות עד שזה נופל עליהן. כמו שאמרתי - אני בטוח שגם את מכירה דוגמניות שכשלא היה להן חבר, זה הרי ברור לגמרי שכשהן היו לבד עם הדוש של המקלחת הן פינטזו על בחור שרירי עם קוביות בבטן, ואח"כ יצאו/התחתנו עם שחיף מחוצ'קן או שמן שעיר בזכות אותו GAME.

---------- התגובה התווספה ב 14:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:44 ----------

גם בפורום נשים זה לא היה עוזר. זה לא שיש קשר בין מה שאישה אומרת ומה שהיא חושבת.

חחח....האמת בפורום נשים אף אחת לא תרצה להיתפס כשטחית אז היא תגיד משפטים כמו: "איכס, שרירים...". 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית