אני אמנם לא דוגמן, אבל גם לא מכוער. אה, כן, וגם אני הורדתי על הברכיים בחורות שיכלו להיות דוגמניות. 😛
לא חוכמה, נראה אותך עושה את זה לבחור במשקל 200 קילו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אמנם לא דוגמן, אבל גם לא מכוער. אה, כן, וגם אני הורדתי על הברכיים בחורות שיכלו להיות דוגמניות. 😛
אני מקווה שזה יהפוך לחוב לראק. 😈אני אמנם לא דוגמן, אבל גם לא מכוער. אה, כן, וגם אני הורדתי על הברכיים בחורות שיכלו להיות דוגמניות. 😛
אני מקווה שזה יהפוך לחוב לראק. 😈
חח אני רוצה לראות אותך מקבל השעיה בגלל הביטויים המשפילים שאתה משתמש בהם.חחח....את רוצה לראות אותי מככב בסרט פורנו? 🤡
תסתכל בפייסבוק שלי-יש לך אותי.
יאללה תמונה עד ה-18.12.2011חחח....את רוצה לראות אותי מככב בסרט פורנו? 🤡
לא, לא חייב על הברכיים, אני לא מעודדת הצגת נשים בתנוחות משפילות. אבל עם נוכחותו של המתרברב.התמונה צריכה להיות על הברכיים ליצנון.
התמונה צריכה להיות על הברכיים ליצנון.
לא, לא חייב על הברכיים. אבל עם נוכחותו של המתרברב.
לא אני המצאתי שמי שמתרברב בבחורות צריך לשים תמונות.אתם עם אכזר וצמא לדם של בתולות
לא, לא חייב על הברכיים, אני לא מעודדת הצגת נשים בתנוחות משפילות. אבל עם נוכחותו של המתרברב.
אם המנהלים יחליטו שהתמונה מהפייס עוברת את החוב - אני אקבל את זה.
מבחינתי - היא לא, כי לפי שם המשפחה זה מהפייס של קרובת משפחה - אז בתמונה בהחלט יכולות להיות קרובות משפחה גם כן.
הייתי מבינה אם הייתם מנהלים את הניסוי המחשבתי הזה בפורום של נשים ושואלים אותן. אבל אתם מנהלים אותו במעמקי האגו היודע-כל שלכם, וזה הכי מצחיק.
ניהלתי את הדיון הזה עם גברים שמצליחים מאוד עם בנות, וגם עם גברים שנראים טוב מאוד (בעיניי, בדה אובייקטיבית ובתור סטרייט).
בוא נגיד שגברים שנראים טוב היו חותכים לעצמם חצי מהזין, ומתחלפים עם הגוף והפנים של שלום אסייג בשביל רבע ממה שאנשים שלמדו ליצור משיכה ונוחות עם בנות כמו שצריך מצליחים להשיג.
כל זה מתוך בדיקות עקב דעה קדומה שהייתה לי פעם ותאמה את הדעה שלך.
אבל אנשים שנראים טוב בלי ביטחון וגיים הם פשוט כלום ושום דבר. הם מסתכלים על חברים שמנים שלי בגובה מטר 70 מדברים עם בנות ומזילים ריר בכל הזדמנות מחדש.