הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בשביל מה אתם מתאמנים?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך
בחורות וגברים לא חושבים אותו דבר, יש מליון סוגים של בחורות כמו שגבר שנראה טוב יכול לאהוב שמנות (יש לי חבר כזה) יש גם בנות שיכולות להיראות מצויין ולאהוב גבר כי יש להם מכנה משותף מסויים וזה מה שמושך אותה או שיש לה סטייה כזאת או אחרת לגבי סוג מסויים של גברים. בכל מקרה בשביל "סטוץ" כן צריך שתהיה משיכה מוקדמת שמבוססת על מראה ושם יש מצב שרוב הגברים שנראים טוב יצליחו יותר אבל זה לא דבר מופרך לראות איזה בחור שלא נראה משהו עם מישהי שהיא כוסית על ולווא דווקא כי יש לו כסף או משהו. זה מה שיש למכוער להגיד בנושא ועכשיו לאוף רקורד: רוב הבנות הישראליות סתם מתלהבות וחושבותשהן כוכבות בהוליווד מנסיון שהיה לי עם שוודית שנראית יותר טוב כמעט מכל הבנות שהייתי איתן אי פעם הן פשוט יודעות מה זה להעריך את הגבר שלהן ולטפל בו ולאהוב אותו בלי משחקים ובלי שטויות וזה גם גורר יחס שווה. מערכת יחסים עם בחורה ישראלית ברוב המקרים היא מתישה ובעלת מלא אגו ומשחקים,

כן כי אנחנו הגברים הישראלים סופר דופר!

אז הוא כן לקח או לא לקח?

אתה באמת פאשלה של משגל נסוג. מה לא הבנת ב"לא לקחתי"?

אל תתאמץ. לא שאני מצדיק אותם, אבל לבוא לפורום פיתוח גוף ולנפץ את האמונה המגבילה הכי גדולה שהיא "היופי לא קובע" די תזעזע ותביא את התגובות שרואים פה, מן הסתם.

גם אני שבוי בתוך האמונה הזאת, אין מה לעשות. זה אמנם נותן יתרון אבל לא יתרון ששווה את המאמץ שאני לפחות משקיע בזה.
חברים שלי עשו את הקורסים ושיגעו אותי עם זה. קראתי על זה פעם מלא, וגם קניתי את הספר. משום מה לא המשכתי עם זה כי לא ראיתי את התוצאות שרציתי.

או במילים אחרות, מה שזין קטן עושה לצורת החשיבה של אנשים.

זה לא ההשפעה של זין קטן. אנשים פשוט משליכים את צורת החשיבה של עצמם על אחרים. גברים מתעניינים בראש וראשונה במראה החיצוני ומניחים אוטומטית שזה כך אצל נשים.

צור16 זה כי אתה בן 16?

לא, אני בן 25 חודש הבא...השם זה היה כי בזמנו רציתי להסתלבט על מנהל פורום האימונים היקר מר רן כהן עמיתי לפוטבול אבל אז איימו עלי שאפסיק אז הפסקתי ותקעתי עם השם.
צ1ר= הכינוי שלי בפוטבול
16=המספר שחשבתי שאהיה בסןף אני 12

לתלה של השוודית=

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-ash1/v310/187/120/657660371/n657660371_3921720_7302.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2126/187/120/657660371/n657660371_5677240_1565.jpg

אתה באמת פאשלה של משגל נסוג. מה לא הבנת ב"לא לקחתי"?

או במילים אחרות, מה שזין קטן עושה לצורת החשיבה של אנשים.

זה לא ההשפעה של זין קטן. אנשים פשוט משליכים את צורת החשיבה של עצמם על אחרים. גברים מתעניינים בראש וראשונה במראה החיצוני ומניחים אוטומטית שזה כך אצל נשים.

אתם ממש צמד חמד,גם בפוסט של האמונה.
אולי תתחתנו.

הצורת מחשבה של כולם מעוותת רק שלכם לא.
אפילו עם אישה אתם מתכווחים,היא פשוט לא מבינה על מה היא מדברת.

אולי תתחתנו.

כן אחי, הרי יש קורלציה חזקה בין מה שאישה אומרת לבין מה שהיא חושבת או שקורה בפועל. 😆

אולי תתחתנו.

שנה מעוברת מגיעה בתדירות יותר גבוהה ממשפט של בחורה שמתאר באמת מה היא חושבת.

---------- התגובה התווספה ב 11:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:26 ----------

אגב נשמע טוב להתחתן עכשיו, זה גם יפתור אותי מהצרה הזאת שנקראת צבא... אם הוא בעניין אז זורם.

שנה מעוברת מגיעה בתדירות יותר גבוהה ממשפט של בחורה שמתאר באמת מה היא חושבת.

---------- התגובה התווספה ב 11:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:26 ----------

אגב נשמע טוב להתחתן עכשיו, זה גם יפתור אותי מהצרה הזאת שנקראת צבא... אם הוא בעניין אז זורם.

👉👌😘😍

כל הנושא של אומנות הפיתוי > מיועד לאנשים עם דימוי עצמי נמוך, ומכאן נובע הביטחון העצמי הירוד, הזנחה עצמית וכו'. את כל הדברים האלה מתיימרים לשפר בקורסים ובספרים שלהם.
מי שנראה טוב > יתרון משמעותי בלי לעשות כלום, סביר להניח שבנות בכל מקרה יתקרבו וידברו איתו = בטחון עצמי מוגבר ודימוי עצמי גבוהה - מה שמנסים לבנות באומנות הפיתוי.

מתאמן בשביל להיות הכי גדול בשכבה ובבית ספר מה שבדוגרי אני כבר מאוד קרוב אליו מאמין שזה יקרה בזמן הקרוב מאוד ואחרי המטרה הזאת אני יציב לעצמי מטרה חדשה מבחינת הפיתוח גוף

אולי במקום הקפיצות המוזרות מהפרט אל הכלל (אחי יש לי חבר קטוע רגליים זב חוטם עם זיבה איידס וצהבת שלא מתקלח שנתיים ולאחרונה עשה תספורת לבעלי האג"ח שלו והוא מזיין כמו ס1ס בגלל הגיים), תקראו כאן?

מתאמן בשביל להיות הכי גדול בשכבה ובבית ספר מה שבדוגרי אני כבר מאוד קרוב אליו מאמין שזה יקרה בזמן הקרוב מאוד ואחרי המטרה הזאת אני יציב לעצמי מטרה חדשה מבחינת הפיתוח גוף

אתה הכי גדול או הכי שמן?

:120ag:

386269_302686776430295_267463376619302_1001931_350187569_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית