הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משה מה קרה לפורום?

TommyHaas

משתמש מתחיל
59
3
נק' מוניטין:
3
59
3
לא הייתי פה שנה וזה כבר נהיה כמו הפורום השני שאסור לדבר על כלום? רציתי לעזור פה לחבר'ה ..שתהיה בריא

מותר לדבר על כלום, אסור לדבר על הזמנות מחו"ל. מה לא ברור בדיוק. אולי ה-20 הודעות שרשמת בשנה האחרונה לא בדיוק גרמו לך להיכרות מעמיקה עם הפורום.

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש יודע מי אתה אבל כשנרשמתי לפני 3 שנים לא היית פה...היה אפשר לדבר פה חופשי על הזמנות מחו"ל וכל הזמן דיברו פה שזה אחד הדברים שמייחדים הפורום הזה מהפורום השני. וואלה..

מותר לדבר על כל מוצר שתרצה, מותר להתייעץ ולפרסם הכל כמו פעם. הדבר היחידי שאסור זה לתת קישורים וטריקים להזמנות של מוצרים מחו"ל. הפורום גדל ב-3 שנים האחרונות והביא נטל תחזוקה ודורש כספים באופן שוטף. בכדי לא להיות תלוי בנדבות של אחרים ומצב רוחם, גוייס ספונסר לאתר שמפרסם תוספי תזונה.
אי לכך, כדי לא לפגוע באינטרסים של הסופנסר, אין יותר דיבורים על הזמנות מחו"ל באתר וכך זה ישאר.
בניגוד לשאר האתרים, הפורום לא קשור לאף חנות או גורם מסחרי כזה או אחר ומציע רק שטח לפירסום. לכן, הפורום עדיין 100% אמין ויתן את התשובות הנכונות ללא כל אינטרס מסחרי וללא צנזור של תכנים כאלו ואחרים.

אני לא ממש יודע מי אתה אבל כשנרשמתי לפני 3 שנים לא היית פה...היה אפשר לדבר פה חופשי על הזמנות מחו"ל וכל הזמן דיברו פה שזה אחד הדברים שמייחדים הפורום הזה מהפורום השני. וואלה..

כתבת שלא היית פה שנה. לפני שנה הייתי כאן (וגם לפני שנתיים). לגבי ההזמנות מחו"ל משה ענה לך. אם זה אחד הדברים החשובים שייחדו עבורך את הפורום הזה מהפורום השני כנראה שאיבדנו אותך לתמיד.

לא נראה שהיה לך על מה לדבר ב-3 שנים האחרונות. אתה נשמע כאילו מישהו חייב לך משהו.

• פותח/ת השרשור
לא נראה שהיה לך על מה לדבר ב-3 שנים האחרונות. אתה נשמע כאילו מישהו חייב לך משהו.
אבויה לא נראה לי שפניתי אלייך...אבל זה פורום אז אוקיי אמרת את שלך...אם היית יודע מה כתבתי בהודעה שמחקו לי היית מדבר אחרת

וסבבה משה, קיבלתי את ההסבר:)

מותר לדבר על כל מוצר שתרצה, מותר להתייעץ ולפרסם הכל כמו פעם. הדבר היחידי שאסור זה לתת קישורים וטריקים להזמנות של מוצרים מחו"ל. הפורום גדל ב-3 שנים האחרונות והביא נטל תחזוקה ודורש כספים באופן שוטף. בכדי לא להיות תלוי בנדבות של אחרים ומצב רוחם, גוייס ספונסר לאתר שמפרסם תוספי תזונה.
אי לכך, כדי לא לפגוע באינטרסים של הסופנסר, אין יותר דיבורים על הזמנות מחו"ל באתר וכך זה ישאר.
בניגוד לשאר האתרים, הפורום לא קשור לאף חנות או גורם מסחרי כזה או אחר ומציע רק שטח לפירסום. לכן, הפורום עדיין 100% אמין ויתן את התשובות הנכונות ללא כל אינטרס מסחרי וללא צנזור של תכנים כאלו ואחרים.

מקובל ולגיטימי שנאסר על דיבור וייעוץ בכל הנוגע להזמנות מחו"ל שפוגעות באינטרס של הספונסר
כלומר הזמנות של כל מה שקשור לתוספי מזון.
אי לכך מותר לדבר על הזמנות מחו"ל של דברים שלא קשורים לתוספי תזונה?
לדוגמה: גאדג'טים למיניהם, ביגוד, ציוד כלשהו וכו'
הרי אין פה שום פגיעה באינטרס של הספונסר.

למה אתה תוקף אותו ישר? או יותר נכון מגן על הפורום כמו דוברמן.

ניראלך הגיוני שמנהל ראשי פה שמשקיע כל יום בפורום מהזמן שלו ואז בא אחד שחושב שמגיע לו יחס VIP אחרי שבקושי נכנס לפני שנה והוא לא יתעצבן?
ואני אומר את זה מנסיון שכל אחד חושב שמגיע לו הכל וזה אחד המעצבנים וזה בכל מקום.

• פותח/ת השרשור
ניראלך הגיוני שמנהל ראשי פה שמשקיע כל יום בפורום מהזמן שלו ואז בא אחד שחושב שמגיע לו יחס VIP אחרי שבקושי נכנס לפני שנה והוא לא יתעצבן?
ואני אומר את זה מנסיון שכל אחד חושב שמגיע לו הכל וזה אחד המעצבנים וזה בכל מקום.

VIP עלאק... מחקו לי מודעה שבה כתבתי לגבי דרך להשיג 15% הנחה לחנות אינטרנטית לתוספי מזון מחו"ל שכל האנשים פה קונים ממנה. באמת VIP . סורי שניסיתי לעזור

מקובל ולגיטימי שנאסר על דיבור וייעוץ בכל הנוגע להזמנות מחו"ל שפוגעות באינטרס של הספונסר
כלומר הזמנות של כל מה שקשור לתוספי מזון.
אי לכך מותר לדבר על הזמנות מחו"ל של דברים שלא קשורים לתוספי תזונה?
לדוגמה: גאדג'טים למיניהם, ביגוד, ציוד כלשהו וכו'
הרי אין פה שום פגיעה באינטרס של הספונסר.
כן, אפשר לדבר על הזמנות מחו"ל מהסוג שציינת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית