עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא ממש יודע מי אתה אבל כשנרשמתי לפני 3 שנים לא היית פה...היה אפשר לדבר פה חופשי על הזמנות מחו"ל וכל הזמן דיברו פה שזה אחד הדברים שמייחדים הפורום הזה מהפורום השני. וואלה..
אני לא ממש יודע מי אתה אבל כשנרשמתי לפני 3 שנים לא היית פה...היה אפשר לדבר פה חופשי על הזמנות מחו"ל וכל הזמן דיברו פה שזה אחד הדברים שמייחדים הפורום הזה מהפורום השני. וואלה..
אבויה לא נראה לי שפניתי אלייך...אבל זה פורום אז אוקיי אמרת את שלך...אם היית יודע מה כתבתי בהודעה שמחקו לי היית מדבר אחרתלא נראה שהיה לך על מה לדבר ב-3 שנים האחרונות. אתה נשמע כאילו מישהו חייב לך משהו.
לא נראה שהיה לך על מה לדבר ב-3 שנים האחרונות. אתה נשמע כאילו מישהו חייב לך משהו.
למה אתה תוקף אותו ישר? או יותר נכון מגן על הפורום כמו דוברמן.
רוצה להחליף אותי בתפקיד? תשלח פניה למשה.
מותר לדבר על כל מוצר שתרצה, מותר להתייעץ ולפרסם הכל כמו פעם. הדבר היחידי שאסור זה לתת קישורים וטריקים להזמנות של מוצרים מחו"ל. הפורום גדל ב-3 שנים האחרונות והביא נטל תחזוקה ודורש כספים באופן שוטף. בכדי לא להיות תלוי בנדבות של אחרים ומצב רוחם, גוייס ספונסר לאתר שמפרסם תוספי תזונה.
אי לכך, כדי לא לפגוע באינטרסים של הסופנסר, אין יותר דיבורים על הזמנות מחו"ל באתר וכך זה ישאר.
בניגוד לשאר האתרים, הפורום לא קשור לאף חנות או גורם מסחרי כזה או אחר ומציע רק שטח לפירסום. לכן, הפורום עדיין 100% אמין ויתן את התשובות הנכונות ללא כל אינטרס מסחרי וללא צנזור של תכנים כאלו ואחרים.
למה אתה תוקף אותו ישר? או יותר נכון מגן על הפורום כמו דוברמן.
🤡 משה גם חתום WTF?
ניראלך הגיוני שמנהל ראשי פה שמשקיע כל יום בפורום מהזמן שלו ואז בא אחד שחושב שמגיע לו יחס VIP אחרי שבקושי נכנס לפני שנה והוא לא יתעצבן?
ואני אומר את זה מנסיון שכל אחד חושב שמגיע לו הכל וזה אחד המעצבנים וזה בכל מקום.
כן, אפשר לדבר על הזמנות מחו"ל מהסוג שציינת.מקובל ולגיטימי שנאסר על דיבור וייעוץ בכל הנוגע להזמנות מחו"ל שפוגעות באינטרס של הספונסר
כלומר הזמנות של כל מה שקשור לתוספי מזון.
אי לכך מותר לדבר על הזמנות מחו"ל של דברים שלא קשורים לתוספי תזונה?
לדוגמה: גאדג'טים למיניהם, ביגוד, ציוד כלשהו וכו'
הרי אין פה שום פגיעה באינטרס של הספונסר.
כן, אפשר לדבר על הזמנות מחו"ל מהסוג שציינת.
ושוב אתה עושה את זה.
בטח בתגובה הבאה שלך שוב תעשה את זה ;maeq:152on: