הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה התחלתי מאסה בסוף אוגוסט, תמונת מצב:

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
9RHw

חזרתי להתאמן בסוף אוגוסט, אחרי הפסקה של שנה.
אפשר להגיע למסה מכובדת עד מרץ ?

כל עוד רואים עוד קוביות קצת המצב לא רע כל כך , תמשיך עוד חודש~ חודש וחצי , תחטב ותתחיל מסה איכותית ומבוקרת

כל עוד רואים עוד קוביות קצת המצב לא רע כל כך , תמשיך עוד חודש~ חודש וחצי , תחטב ותתחיל מסה איכותית ומבוקרת
זה ש"רואים" קוביות זה לא מדד לכלום,זה עיניין גנטי,יש אנשים שב12 % לא רואים קוביות.

אני מתכוון שבגדול רואים עוד צורה לשרירים זה לא עבר את הגבול

אני גם חושב שהאחוז שומן קצת גבוה תרד לסביבות 12=11 ותמשיך במסה.

• פותח/ת השרשור
אמשיך ככה עד ינואר-פברואר.
לפי איך שזה נראה כרגע, כשאני ארד ל-12-13% יהיו תוצאות יפות, או שכל השומן הזה ירד ואני אראה כמו שחיף?

בגדול אין לך מסת שריר רזה כל כך גבוה... על האחוז שאתה נמצא כרגע אי אפשר להתקדם לשום מקום.. כנראה התזונה שלך לקויה מאוד. בכל מקרה תתחיל חיטוב תגיע לאחוז נמוך ותראה את המסה שצברת עד עכשיו.

אם אתה מצפה להתקדם ולא להשמין צריך לאכול מסודר
כשאתה דוחף לאפות ופיצות בלי לדעת כמה קלוריות וחלבון/שומן/פחמימה אתה מכניס אתה יכול למצוא את עצמך בעודף קלורי יומי של מעל 1000 קלוריות בקלות

תבנה תפריט ותשים לב למשקל ולהיקפים שלך
אתה לא חייב תפריט מדוייק אלא שלדי, וגם אפשר לאכול מדי פעם פיצה/לאפה, העיקר שתשלוט בקלוריות
בכל מקרה אתה על א.ש גבוה אם אתה מחפש להראות טוב ולא רק להתחזק תחטב

• פותח/ת השרשור
אם אתה מצפה להתקדם ולא להשמין צריך לאכול מסודר
כשאתה דוחף לאפות ופיצות בלי לדעת כמה קלוריות וחלבון/שומן/פחמימה אתה מכניס אתה יכול למצוא את עצמך בעודף קלורי יומי של מעל 1000 קלוריות בקלות

תבנה תפריט ותשים לב למשקל ולהיקפים שלך
אתה לא חייב תפריט מדוייק אלא שלדי, וגם אפשר לאכול מדי פעם פיצה/לאפה, העיקר שתשלוט בקלוריות
בכל מקרה אתה על א.ש גבוה אם אתה מחפש להראות טוב ולא רק להתחזק תחטב

אם אני מרגיע עם כל המאכלים המוגזמים (פיצות \ קינוחים \ אסאדו וכו') ואוכל הרבה, אבל אוכל יותר נקי כמו חזה עוף (במקרה הרע- שניצל) פסטות ואורז, אני יכול למשוך את המאסה הזאת עד מרץ בלי לעלות במשקל בצורה מוגזמת?

אם אתה לא רוצה להשמין בהמשך למה שרן אמר. תבצע בקרה קלורית.

אתה מעל ל20 א.ש.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא רוצה להשמין בהמשך למה שרן אמר. תבצע בקרה קלורית.

אתה מעל ל20 א.ש.

אכן אפסיק עם כל השטויות (כמו פיינט של בן & ג'ריס 3 פעמים בשבוע)
אחזור לתפריט של כמה תמרים לפני אימון, ארוחה של 200-250 גר' חזה עוף עם 2 כוסות אורז אחרי,
ובלילה עוד ארוחה דומה..

במצב הנוכחי אפשר לראות שיש עליי מאסה כלשהי ? או שהיא מאוד מזערית ?

אחי על תיעלב. אבל אתה שמן. אני מציע לך כמו שרן אמר לך. לבצע בקרה קלורית. תדע כמה קלוריות אתה מוציא ואז תדע כמה להכניס בהתאם למטרה. רק השינוי הקטן הזה יביא לך שיפור בתוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית