הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג של משקולן מתחיל

15.9

אימון אחרי לילה לבן..

PRESS
60X3X5

PC
65X3X3
משהו קרה לטכניקה שלי,פשוט לא קל לי והמשקל נמוך מדי.. אולי זה פסיכולוגי כי זה במכון ולא במקום נורמלי.. תכף אעלה סרטון

אחרי מחלה,אנטיביוטיקה והרבה תירוצים לא מוצדקים חוזר בהדרגה להתאמן..

תודה אבל לצערי התפרקה קצת הקבוצה בגלל בעיות מקום(אין מקום כרגע).
פשוט עובד במכון שלי בזהירות ובלי לזרוק יותר מדי..
אשמח לקבל מאחד המשקולנים תוכנית בסיסית שתעזור לי להתקדם ושאני לא אדרוך במקום בהרמות:s59:

נדב אתה יכול להסתכל על התוכנית של האימונים שלי ולהתאים לעצמך את המשקלים 😃

אימון ראשון עם התוכנית של MIKE.

האנג סנאץ'
25X2X1
30X2X1
42.5X2X1
50X4X1

קלין אנד ג'רק
50X2X1
60X2X1
67.5X2X1
וויתרתי על עוד סט כי הייתי כבר עייף וזה מפחיד במכון שלי עם הג'רקים..

קלין פולס
70X2X3
80X2X3
87.5X2X3

סקוואט
מאוד כאב לי בחזה כשהרמתי מרפקים,עדיין תפוס שם.
80X2X2
90X2X2

abs
3x15

תכף סרטונים

נערך לאחרונה:
מחכה לסרטונים 😃 ותתכונן כי האימונים הבאים יהיו יותר קשים כי האימון הזה ספציפית זה היה אימון לפני תחרות. לא היה אימון רציני....

מחכה לסרטונים 😃 ותתכונן כי האימונים הבאים יהיו יותר קשים כי האימון הזה ספציפית זה היה אימון לפני תחרות. לא היה אימון רציני....
הייתי בטוח שזה אימון התאוששות כי לא היה הרבה חזרות אבל עדיין קשה קצת לחזור ואני בטוח לא אצליח תמיד לסיים את כל הנפח המטורף שלכם חח

הנה סרטון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איפה הכתפיים שלך בהנפה מתלייה? שלח את התחת אחורה ואת הכתפיים מעבר למוט.
בתלייה הגבוהה זה יותר טוב.

בקלין אתה לא מסיים למשוך, אפילו לא קרוב.
בפאוור זה יותר טוב.

אני מתגעגע לזה :(

תודה לך ,אקח את זה לתשומת לבי.אני פשוט לא מצליח לתת קלין מלא,לא נראה דומה בכלל :\גם אני מתגעגע,שהמאמן קרוספיט ידבר עם דני. הוא עדיין מחפש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לך גם early arm bend די גדול בקלינים, ואני גם רוצה סנאצ'ים וג'רקים ;azban

טוב אז ככה.... כמו שכבר אמרו לך בהאנג סנאצ' הכתפיים שלך יותר מדיי מאחורה, תשב עד הסוף אפילו אם קשה לך כי אם תמשיך לעשות רק פוואר אתה תסתבך בהמשך לתפוס את המוט בתחתית, אתה קופץ בחלק מהחזרות קדימה תשתדל לקפוץ במקום.

בקלין גם תשב עד הסוף ואתה לא מושך עד הסוף זה נראה כאילו אין triple extantion והדחיקה נראת סבבה 😃

שוקל להפסיק את המשקולנות. מתחיל להיות קשה מדי ומסוכן מדי במכון שלי.
עם כל האהבה שלי,אין מה לעשות אין מקום נורמלי להתאמן ואין מאמן והטכניקה רק נהיית גרועה וגרועה יותר.

POWER SNATCH
45X4X3
52.5X1X3

קלין אנד ג'רק
60X2X2
70X2X2

סנאץ' פולס
עד 82.5

נכנס לכושר לקראת תפקיד מד"ס או מפעיל חד"כ(בסוף ניצחתי את המערכת בכך שהורדתי פרופיל ל64) ניסיתי להחיות בחזרה את הקבוצה אבל המאמן מתעסק כרגע באליפות העולם באילת ולא הצלחנו עדיין למצוא מקום ככה שלעת עתה אני נוטש לקראת כושר וירידה במשקל.

10.11
משקל בוקר 98.4
עקרונית מבחינת אירובי אין לי מושג מה אני עושה,פעם אחת אני נותן 30 דקות בדופק 75-80% פעם אחת אני משלב בין HIIT לעצימות בינונית.
בודק מה עובד עלי טוב. רץ עם 3 שכבות בשביל לסבול קצת 😃

קרדיו
16 דקות 2.95 ק"מ HIIT

כפיפות בטן

BW+5KG 2X15

הכנתי לי תוכנית נורמלית בינתיים,מתלבט איך לשלב קרדיו,אני מנסה כמה שיותר להכניס כדי להיות בכושר טוב.

B

סקוואט
אחרי תקופה רצינית בלי סקוואטים בגלל ג'ינסים(לא צחוק,אני הולך בחורף עכשיו עם קצר כי כלום לא עולה עלי) ליצן,אני יודע.
80X3X5

לאנג'ים
40X2X10

בנץ' פרס

70X3X5

פרפר
10X2X12

יד קדמית

כפיפות בטן
BW+10KGX2X12

אחה"צ אולי קרדיו.

נכנס לכושר לקראת תפקיד מד"ס או מפעיל חד"כ(בסוף ניצחתי את המערכת בכך שהורדתי פרופיל ל64) ניסיתי להחיות בחזרה את הקבוצה אבל המאמן מתעסק כרגע באליפות העולם באילת ולא הצלחנו עדיין למצוא מקום ככה שלעת עתה אני נוטש לקראת כושר וירידה במשקל.

10.11
משקל בוקר 98.4
עקרונית מבחינת אירובי אין לי מושג מה אני עושה,פעם אחת אני נותן 30 דקות בדופק 75-80% פעם אחת אני משלב בין HIIT לעצימות בינונית.
בודק מה עובד עלי טוב. רץ עם 3 שכבות בשביל לסבול קצת 😃

קרדיו
16 דקות 2.95 ק"מ HIIT

כפיפות בטן

BW+5KG 2X15
סתם שאלה כי אולי זה יעזור לי ...מה עשיתה כדי לקבל להיות מד''ס ?
אה ובהצלחה 😃

עוד לא קיבלתי זה בתהליכים ואני מעדיף להיות מפעיל חד"כ.
תכלס? גם עם תעודת מדריך צריך קשרים או להיות ספורטאי פעיל/מצטיין כדי לקבל את התפקידים האלה ממה שאני יודע.

A

מתח בסופינציה
5,3,2

Barbell Row
65X3X8

PRESS
55X2X5,1X3F
הנפח קצת קשה ואין מספיק קלוריות. אני שוקל לתת 2 סטים וזהו

שראגס עם דאמבלים
35KGX20

Push downs
72x2X10

קרדיו 10 דקות 2 ק"מ 130~ קלוריות
הייתי כבר גמור אבל מבסוט כי בתחילת האימון הגיעה לי הזמנה של תוספים אז במקום 4EVER FIT המסריח היה לי PROLAB ובסוף האימון חיכה לי DOUBLE RICH CHOCOLATE של אופטימום 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית