היי,
קיבלתי היום קריאטין דיימטייז וממה שקראתי פה בחיפוש זה שזה טעם מגעיל .
העניין הוא שהריח שלו גם לא משהו ואני לא מוצא את התאריך תפוגה, אמור להיות לזה ריח טוב?
ולא היה כף בתוך הקופסא, ככה זה או ששכחו?
עוד משהו קטן, ראיתי שכתבתם 5 גרם ליום זה המנה, צריך בהתחלה לעשות איזה העמסה של זה או משהו ? או באופן רציף 5 גרם לכל יום?
זה בסדר לשים את זה ביחד בשייק חלבון ? (חלבון בלי פחמימה אם זה משנה)
כי ראיתי שאמרתם שעם מים זה כמו בוץ
אגב,
אני משתמש בתפריט שפחות או יותר בסגנון שיש בקילוגרם (אותו סגנון של טונה,חלבון,חלב,פסטרמה,קוטג יום כן יום לא חזה עוף, ופחמימות: פסטה,לחם וכו', שומנים: מידי פעם אבוקדו, אגוזים וכדו')
יש איזה המלצה לתוספים כגון מולטי-ויטמינים או דברים אמיתיים (שעובדים)
כרגע אין שמש כ"כ ואני בדרך כלל יוצא בערב אז אני מאמין שאני צריך איזה מולטי ויטמין קצת דגש על ויטמין D .
ואם יש לכם המלצות למוצרים שאתם משתמשים שהם איכותיים ואתם חושבים שעוזרים אז אשמח אם תשתפו 😃
תודה רבה מראש.
קיבלתי היום קריאטין דיימטייז וממה שקראתי פה בחיפוש זה שזה טעם מגעיל .
העניין הוא שהריח שלו גם לא משהו ואני לא מוצא את התאריך תפוגה, אמור להיות לזה ריח טוב?
ולא היה כף בתוך הקופסא, ככה זה או ששכחו?
עוד משהו קטן, ראיתי שכתבתם 5 גרם ליום זה המנה, צריך בהתחלה לעשות איזה העמסה של זה או משהו ? או באופן רציף 5 גרם לכל יום?
זה בסדר לשים את זה ביחד בשייק חלבון ? (חלבון בלי פחמימה אם זה משנה)
כי ראיתי שאמרתם שעם מים זה כמו בוץ
אגב,
אני משתמש בתפריט שפחות או יותר בסגנון שיש בקילוגרם (אותו סגנון של טונה,חלבון,חלב,פסטרמה,קוטג יום כן יום לא חזה עוף, ופחמימות: פסטה,לחם וכו', שומנים: מידי פעם אבוקדו, אגוזים וכדו')
יש איזה המלצה לתוספים כגון מולטי-ויטמינים או דברים אמיתיים (שעובדים)
כרגע אין שמש כ"כ ואני בדרך כלל יוצא בערב אז אני מאמין שאני צריך איזה מולטי ויטמין קצת דגש על ויטמין D .
ואם יש לכם המלצות למוצרים שאתם משתמשים שהם איכותיים ואתם חושבים שעוזרים אז אשמח אם תשתפו 😃
תודה רבה מראש.