הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לליפו ועוד תוספים

• פותח/ת השרשור shaybb
  • פורסם בתאריך

shaybb

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
-59
129
0
אם אני אביא מארה"ב במזוודה כמה תוספים ואמכור אותם במחירים של
ליפו 6 ב 220 שקל 120 כדור
ונו אקספלוד ב 250 האריזה הגדולה
מה אתם אומרים תהיה לזה דרישה ?

כנראה, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שאתה יכול להביא תוספים עד 200$ וצריך להציג את הקבלה אם ישאלו במכס.

סורקים את כל המזוודות לפני היציאה מכל ארץ לישראל, אם יראו שם 40 אלף כדורים ו300 דליים של אבקות, נראה לי שיבינו.

• פותח/ת השרשור
באסה ..דוד שלי עוזב את מיאמי יום שלישי בבוקר
שאלתי את bb.com אם אני אזמין בדואר אקספרס האם זה יגיע עד שני . הם לא מתחייבים ,למרות שכתוב שלוקח 3 ימי עסקים
שאלתי את מאס נוטרישן - הם בכלל לא מתייחסים , חברה שכונה

זה רק אם יסרקו לך את המזוודה ביציאה מנתב"ג ששם יושבים המכס, והם עושים בדיקות אקראיות למי שנראה להם חשוד.

בחזרה ארצה לא אכפת להם כמה אתה מביא.

אם תמחור במחרי הגיוני אתה תרוויח יפה

אבל בשביל זה אתה צריך 3/4 מוצרים מכל סוג

אותי עצרו עם 8 מוצרים במזוודה והחרימו לי הכל אל תשאל איזה בירוקרטיה ובלאגן עשו לי בשביל לשחרר את זה נסעתי איזה 3 פעמים למכס בנתבג ועוד שילמתי קנס של 1200 ש"ח ובסוף החרימו לי את המוצרים כי הם לא מאושרים בארץ בקיצור זאת פעם ראשונה ואחרונה שאני עושה את הטעות הזאת

אותי עצרו עם 8 מוצרים במזוודה והחרימו לי הכל אל תשאל איזה בירוקרטיה ובלאגן עשו לי בשביל לשחרר את זה נסעתי איזה 3 פעמים למכס בנתבג ועוד שילמתי קנס של 1200 ש"ח ובסוף החרימו לי את המוצרים כי הם לא מאושרים בארץ בקיצור זאת פעם ראשונה ואחרונה שאני עושה את הטעות הזאת

כי 8 זה כבר אפשר להחשיב כמות מסחרית, אם היית בא עם 3 מוצרים לא היו עושים לך כלום

עצרו אותך המכס ביציאה מנתב"ג?

כן בכניסה לארץ בנתבג, ואומנם 8 מוצרים אבל מ6 סוגים שונים זה לא שהבאתי 8 ליפו 6 ובכלל מי שתופסים אותו משלם קנס בשוי 200 אחוז מהמיסים

אני יותר לא עושה את זה לא שווה אתם לא מבינים איזה הרגשה חרא ואיזה בלאגן אפילו לנסות לשחרר את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית