הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם לדעתכם כדאי להתחיל חיטוב . ?

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך

Nave

משתמש פעיל
453
0
נק' מוניטין:
20
453
0
אוקיי אז ככה אני במסה 4 חודשים אחרי שסיימתי את החיטוב באוגוסט על משקל 76 וגובה 182 בסביבות ה 12 אחוז .
עשיתי מסה עד עכשיו ב SS וכרגע אני שוקל 93 על משהו כמו 17-18 אחוז שומן.

בקיצור התיעצתי עם חבר שאני ממש סומך עליו וניסינו לחשוב מה הדבר הכי טוב לעשות עכשיו והחלטנו על זה שב 1.1 אני יתחיל חיטוב על 100 גרם פחמימה בערך, החיטוב מתוכנן ל 3 וחצי חודשים והמטרה היא 8 אחוז שומן, הקטע הוא שאף פעם לא רציתי לרדת כל כך נמוך אבל הוא טוען שזה ימנע ממני במסה של שנה הבאה (אני עדיין בתיכון ) לעלות כל כך מהר כמו השנה . בקיצור אני מתכנן לרדת עד 8 אחוז בערך ואז באמצע אפריל לסיים עם הניטרלי ולהיכנס למסה בלי להתפזר לאכול בפלוס קטן כדי לא לעלות יותר מידי עד הקיץ ובקיץ להיות באזור ה 11. אני אשמח לשמוע עצות ודעות ..

• פותח/ת השרשור
18 אחוז שומן .. ויש לי נטייה לעלות ממש מהר ואני כבר לא נראה טוב בכלל , הקטע שעד מרץ זה אומר שאם אני ירצה להגיע לחיטוב סביר לקיץ אני עדיין יצטרך חיטוב אונס כי אני אהיה לפחות 21 אחוז .. ואז יוצא לי חיטוב על התקופה של הבגרויות וקשה להתרכז על דל פחמימה ויש לי איזה 7 בגרויות השנה .

אם תעלה תמונה תקבל הערכה.

אנשים נוטים לא להעריך נכון את עצמם

אה ואם תמשיך מאסה עוד 3 חודשים אחרי זה אתה תהיה 24 וכן הלאה..

בתחילת מאסה משמינים מהר יחסית הקצב השמנה לרוב יורד עם הזמן

• פותח/ת השרשור
אני סה"כ 4 חודשים במאסה וזינקתי מ 76 ל93 .. משקלי העבודה שלי גם עלו למרות שאני לא מרוצה מהם יחסית למשקל שלי , מצד שני אני עם פציעה ברגל ככה שזה מוריד לי סקוואט מהמסה ויקח כמה חודשים עד שהיא תעבור זה דלקת אבל אני עדיין יכול לרוץ וכו . בקיצור אני חושב שזה הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות אבל אני אשמח לשמוע דעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית