סליחה מר מטכליסט...האנשים בצנחנים לא יותר טובים מהאנשים בנח"ל או גבעתי, לעומת גולני... שמהם כולם יותר טובים מבחינת רמת האנשים
איזה מגניב שיש לי גם גיבוש ב13, ואני אפילו לא קיבלת זימון (כנראה שגם לא אקבל חחח)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סליחה מר מטכליסט...האנשים בצנחנים לא יותר טובים מהאנשים בנח"ל או גבעתי, לעומת גולני... שמהם כולם יותר טובים מבחינת רמת האנשים
גזען מכליל וטיפש!
---------- התגובה התווספה ב 19:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:13 ----------
[/COLOR]גזען מכליל וטיפש!
בן דוד שלי התגייס לגולני ועבר גיבוש לסיירת אגוז והוא איש מבריק ישר ונעים הליכות.
ויש לי גם חבר ששירת ב13 (הגדוד) והוציא פסיכו-770.
מה לעשות כורש מלך ישראל אני מכיר הרבה חבר'ה שמה וכל החבר'ה בקיבוץ שלי אמרו לי את זה... והם בעיקר חיים בסרט ... נח"ל החטיבה שעושה הכי הרבה ב5 שנים האחרונות, אתם רוצים להסתמך על העבר? תהנו, תכף גם תגידו לי שאתם אוהדי מקקי...
וחלאס להשוות כל הזמן מוח לאנשים טובים, זה שהוא הוציא 770 בפסיכומטרי זה אומר שהוא גבר על? וטוב שלא הבאת דוגמא אחת, בעיקרון יש שמה הרבה חיים בסרט וערסים קטנים שחושבים שהם הכי טובים בעולם, לפי דעתי, שחצנות זה לא משהו טוב... ומי דיבר על סיירת אגוז? דיברתי על החטיבה(גדודים) גם אני מכיר חבר'ה טובים מאגוז..
---------- התגובה התווספה ב 19:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:15 ----------
סליחה מר מטכליסט...
איזה מגניב שיש לי גם גיבוש ב13, ואני אפילו לא קיבלת זימון (כנראה שגם לא אקבל חחח)
מה הקשר תגיד לי מה הקשרררררררררררררררררר
מישהו דיבר על מטכל?, הבאתי עובדות, אתה רוצה להיות גולנצ'יק ולהתווכח על מי החטיבה הטובה מכולם? יאאלה.
ביצים שלי.בזמני היה אחוז פרישה של לפחות 30%-40% במהלך הגיבושון. זה לא רנדומלי. אלו שנשארו עד הסוף דורגו לפי הציון הכולל ומהם היו לוקחים לחטיבה את הכמות הנדרשת. "השאריות" מגיעים למקומות אחרים.
ולגבי ההבדל בין חטיבות: זה האנשים שעושים את ההבדל, לא הכנפ''צ.
ביצים שלי.
זה בידיוק הבעיה בצנפים שהם חושבים שהם יותר טובים מכולם. יצא לי לזהות צנפים יותר מפעם אחת רק לפי הצורת דיבור שלהם עוד לפני שהם אמרו שהם צנפים.
נסכם את זה ככה: אתה ממורמר כי לא התקבלת לצנחנים.
מי רוצה להגיע לצנחנים?! לגדס"ר או לגדודים?
אם כבר אז לעבור את הגיבוש ולהגיע לדובדבן או מגלן...
חוץ מזה נאדה.. סיירת נח"ל זה הסיירת הטובה ביותר מבין החטיבות חי"ר.. אתם יכולםי להגיד מה שאתם רוצים(גולנצ'יקים)כמו שכבר אמרתי אל תסתמכו על העבר(אל תהיו אוהדי מכבי) בשנים האחרונות סיירת הנח"ל הטובה מכולן..
הפלס"ר והפלחה"ן של הנח"ל הכי טובים.
עורב של גבעתי הכי טוב.
אין קשר לאוהדי מכבי יא אדום מגעיל.
אבל בקשר לפלס"ר של הנח"ל אז כן,אני חייב להסכים,היא הכי טובה.
באמת שאתה בנאדם עלובמי רוצה להגיע לצנחנים?! לגדס"ר או לגדודים?
חוץ מזה נאדה.. סיירת נח"ל זה הסיירת הטובה ביותר מבין החטיבות חי"ר.. אתם יכולםי להגיד מה שאתם רוצים(גולנצ'יקים)כמו שכבר אמרתי אל תסתמכו על העבר(אל תהיו אוהדי מכבי) בשנים האחרונות סיירת הנח"ל הטובה מכולן..
נסכם את זה ככה: לא ניסיתי להתקבל לצנחנים.נסכם את זה ככה: אתה ממורמר כי לא התקבלת לצנחנים.
נתתם לי קצת חומר למחשבה.
נורא חשוב לי החומר האנושי.
אני קיבוצניק, גיטריסט.
האחים שלי היו בנח״ל, אחד בפלס״ר ואחד
בגדוד 50.
אולי במקום צנחנים מתאים לי יותר נח״ל?
באמת שאתה בנאדם עלוב
יותר מידי דעות קדומות והכללות מפגרות.
מה הקשר שאתה גיטריסט?
---------- התגובה התווספה ב 18:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:40 ----------
מה דעות קדומות?
ההצלחות של גדס"ר נח"ל הן עכשיוויות, לא כמו סיירת צנחנים/גולני שרוב ההצלחות שלהם היו אי שם בעבר...
זה שאתה מוצא לי בן אדם אחד בתור גדוד שלם של גולני שהוא לא כזה לא אומר שאני מכליל, מה לעשות, הרוב שמה הם שחצנים וחושבים שהם הכי טובים ולמעשה... הם לא כזה גורם משמעותי..
מי רוצה להגיע לצנחנים?! לגדס"ר או לגדודים?
גיא, אני מבין שאתה היית בין אלו שלא התקבלו לצנחנים. זה בסדר, זה לא אומר שאתה גרוע, זה רק אומר שיש טובים ממך גם אם אמא אמרה לך שאתה החזק מכוווולם. יבוא יום, נגיד שתהיה בן 50+ והבן שלך ירצה להיות צנחן, ואתה תרגיש את המרמור העלוב לך שוב ותנסה לעצור אותו. אחרי שהוא כן יתקבל - אתה תבכה כמו ילדה קטנה והכישלון שלך יצרוב לך חזק חזק, כי כל פעם שתראה אותו מסתכל עליך אתה תרגיש שהוא חושב: אבא לוזר
נ.ב. ראיתי רבים כמוך, בעיקר אפסים במפקדה. זייני מוח שמספרים סיפורי מלחמה ששמעו מחברים שלהם. וכולכם מדברים בסגנון של "אני רמבו, אבל החטיבה הזאת}צנחנים\גולני\גבעתי\נחל{ לא יודעת לעריך את זה ולכן אני מעניש אותם ועושה שבוע-שבוע במטבח".
;maeq
מוזיקאים יש בתזמורת צה"ל לך לשם... בכל מקרה מגעיל אותי לקרוא את הסטיגמות האלו לגביי היחידות שבעוד שאתם ישבתם וגרבצתם במלחמת לבנון השניה חברים שלי מגולני ישבו בתוך בית מסריח וחטפו דוצים והתקלויות כל 5 דקות גועל נפש של ילדים תאמינו לי , במיוחד הקיבוצניק אתה בכלל אני מאחל לך שתפול לגולני אולי יחנכו אותך קצת.