הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיבוש צנחנים

אחינו למה אתה מאמץ את האצבעות, עוד לא התגייסתי.. אך אני מבין יותר ממך כנראה(וואלה יש לי הרבה אנשים בקיבוץ שדיברתי איתם על זה הדברים הנ"ל)
ותאמין לי שאם אני ארצה לעבור גיבוש צנחנים אני אעבור, זה הגיבוש הכי בדיחה בעולם, אבל אני לא אלך אפילו לנסות, לא יושב עליי יפה שמלה...או שחצנות.

---------- התגובה התווספה ב 04:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:46 ----------

אני לא איפול לגולני, כי אין דבר כזה...
כל בן אדם שני רוצה להגיע לשמה ככה שאתה חייב לסמן את זה במנילה..
למען האמת הביקוש הוא של 5 אנשים על כל מקום.

סך הכל אין שום הבדל משמעותי בין החטיבות, להגיד שבגולני החבר'ה הכי פחות טובים זה טיפשות מעולם אחר.

אני הגעתי לגולני (גדוד 51) אחרי כמעט שנה במסלול של יחידה מובחרת וכן, גם אני הייתי שרוי במיתוסים של גולני ככה וגולני ככה. הכל שטויות. חבר'ה טובים יש בכל מקום וכן, גם בגולני.

וסתם לפרוטוקול במלחמת לבנון השנייה היו אלה חיילים של גדוד 51 שנלחמו כמו אריות וזחלו על גופות של חברים שלהם לחלץ אותם. לא סיירת ולא כלום. אז להגיד שהגדודים זה לא איכות=קשקוש.

וכן, הייתי במלחמת לבנון 2 והגדודים של כל החטיבות עשו יופי של עבודה, כנ"ל עופרת יצוקה(כבר הייתי משוחרר אז)

אחינו למה אתה מאמץ את האצבעות, עוד לא התגייסתי.. אך אני מבין יותר ממך כנראה(וואלה יש לי הרבה אנשים בקיבוץ שדיברתי איתם על זה הדברים הנ"ל)
ותאמין לי שאם אני ארצה לעבור גיבוש צנחנים אני אעבור, זה הגיבוש הכי בדיחה בעולם, אבל אני לא אלך אפילו לנסות, לא יושב עליי יפה שמלה...או שחצנות.

---------- התגובה התווספה ב 04:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:46 ----------

כל כך צעיר וכל כך ממורמר... מזה מובן שאתה ילד קטן, חלש מאחרים בני גילך וגם לא חכם במיוחד. בכיתה אתה ילד כאפות, בבית אתה הילד המסכן שההורים מנסים להגן מפני "הרעים". גם הבנות לא רואות בך גבר ואתה מתמרמר ומחפש סיבות "זה לא אני, זה העולם דפוק".
אנשים מסכנים כמוך לא שורדים בחטיבות חי''ר. כנראה שאתה הולך להיות פקיד לשכה של נגד שמן וערס, ושיצחק עליך יחד עם כל הפקידות. אבל בקיבוץ, אתה תספר לכולם איך סרבת להיות "סתם" חיר''ניק ואיך "היחידות" נלחמו עליך .
נ.ב. באמת אין מקום ללוזרים עלובים קטנים וחלשים כמוך בחי''ר.

מתי אתה מתגייס? מרץ?
גם אני בוחר שלא ללכת לגיבוש צנחנים את האמת.

כל כך צעיר וכל כך ממורמר... מזה מובן שאתה ילד קטן, חלש מאחרים בני גילך וגם לא חכם במיוחד. בכיתה אתה ילד כאפות, בבית אתה הילד המסכן שההורים מנסים להגן מפני "הרעים". גם הבנות לא רואות בך גבר ואתה מתמרמר ומחפש סיבות "זה לא אני, זה העולם דפוק".
אנשים מסכנים כמוך לא שורדים בחטיבות חי''ר. כנראה שאתה הולך להיות פקיד לשכה של נגד שמן וערס, ושיצחק עליך יחד עם כל הפקידות. אבל בקיבוץ, אתה תספר לכולם איך סרבת להיות "סתם" חיר''ניק ואיך "היחידות" נלחמו עליך .
נ.ב. באמת אין מקום ללוזרים עלובים קטנים וחלשים כמוך בחי''ר.

חחח מה שרשמת זה אני, מילה במילה אבל.
רק תוריד את השמלה שאתה מדבר אליי, אני לא אוהב שבחורה יורדת עליי.

---------- התגובה התווספה ב 13:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:33 ----------

מתי אתה מתגייס? מרץ?
גם אני בוחר שלא ללכת לגיבוש צנחנים את האמת.

כה מרץ

"satan-shor" , מה אתה חושב שאתה חניבעל לקטר מה זה הניתוח הזה של הבן אדם , מי אתה שתגיד לו שהוא ממורמור וילד כאפות , פסיכולוג בגרוש.
לגבי צנחנים, אומרים שמחטיבות הח"יר צנחנים זה יותר איכותי מעצם זה שכדי להגיע לשם צריך לעבור גיבוש משמע מי שמגיע לצנחנים זה אנשים שרצו להתגייס לקרבי ועברו גיבוש , לא כמו גולני שמתגייסים לשם אנשים אקראיים עם פרופיל גבוה (לא שאני לא מעריך את גולני) , זה הכול.
ולגבי גיבוש צנחנים זה ממש לא גיבוש בדיחה, כל גיבוש קשה
ופלטפוס אין שום קשר בין חטיבת הנח"ל ללהיות גיטריסט

חחח מה שרשמת זה אני, מילה במילה אבל.
רק תוריד את השמלה שאתה מדבר אליי, אני לא אוהב שבחורה יורדת עליי.

[

תתרגל, הרי בתור פקיד לשכה אתה הולך להגיד רבות ביטויים כמו "כן הסמלת!" "טעות שלי, המפקדת!"
וכמובן "הסמלת, 2 סוכר או סוכרזית?" .

אגב, בפלוגה שלי במיל. החיילים היחידים שבאמת רציניים הם הצנפ''ים. יש לנו גיוס של גדוד 50 שלא מפסיקים לחשש בעמדות וגיוס של גבעתי שלא יודעים להשתמש בכוונות ברזל. לא הפלא שהמ''פ שומר את הצנחנים למשימות הרציניות. אבל, מה אני מבין... הרי "אנשים בקיבוץ" הסבירו לך את "הכל" .

תתרגל, הרי בתור פקיד לשכה אתה הולך להגיד רבות ביטויים כמו "כן הסמלת!" "טעות שלי, המפקדת!"

אגב, בפלוגה שלי במיל. החיילים היחידים שבאמת רציניים הם הצנפ''ים. יש לנו גיוס של גדוד 50 שלא מפסיקים לחשש בעמדות וגיוס של גבעתי שלא יודעים להשתמש בכוונות ברזל. לא הפלא שהמ''פ שומר את הצנחנים למשימות הרציניות. אבל, מה אני מבין... הרי "אנשים בקיבוץ" הסבירו לך את "הכל" .

כולם יודעים שנחלוואים סטלנים..

מה שבטוח שאני לא יהיה פקיד לשכה וגם לא חייל עם שמלה, כמוך, בטח גם שירתת ב800 טיפשים.
חבר לעשן סיגריות לא נקרא לחשש...
וכן האנשים שלי בקיבוץ מבינים יותר ממך

מה שבטוח שאני לא יהיה פקיד לשכה וגם לא חייל עם שמלה, כמוך, בטח גם שירתת ב800 טיפשים.
חבר לעשן סיגריות לא נקרא לחשש...
וכן האנשים שלי בקיבוץ מבינים יותר ממך

זה קצת מצחיק שאתה אומר את זה, אתה לא אותו קיבוצניק שפורסמה תמונה שלו בביקיני בישראלקקי לפני שנה?

זה קצת מצחיק שאתה אומר את זה, אתה לא אותו קיבוצניק שפורסמה תמונה שלו בביקיני בישראלקקי לפני שנה?

אוקיי זה היה לפני 3 שנים וזה היה בתור גאג, ואיך זה בדיוק קשור למה שאני אומר פה?
זה שעשיתי את זה, מה זה אומר בעצם? מה אתה מנסה להגיד כאילו?

זה קשור כי זה אומר שזה מצחיק שאתה מנסה לנגח את שטן-שור שכבר השתחרר בכך שהוא היה חייל עם שמלה, בזמן שעוד לא התגייסת והצטלמת בביקיני, כשהטיעון שלך הוא "הס1סים בקיבוץ מבינים יותר".

הוו כןן, דיבורי צבא. כל כך מרגש לראות אנשים משווים גדלים בארגון הדבילי הזה. הזלתי דמעה.

אחי, בשייטת לכולם יש מינימום 20 ס"מ, לא ידעת? 😆

כל מי שלא רוצה להרוג ערבים צריך לשלול לו את האזרחות, לא ידעת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית