עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שכחת שכמובן צריך לסרס אותם לפני כן.
למה אתה עדיין פה?
תלך לעזה,סוריה,לבנון,מצרים,ירדן,איראן,עיראק,אני בטוח שיקבלו אותך בברכה.
ממש קשה לכם לקבל את זה שלא כולם רוצים להיות צנ"פים אה?גיא, אני מבין שאתה היית בין אלו שלא התקבלו לצנחנים. זה בסדר, זה לא אומר שאתה גרוע, זה רק אומר שיש טובים ממך גם אם אמא אמרה לך שאתה החזק מכוווולם. יבוא יום, נגיד שתהיה בן 50+ והבן שלך ירצה להיות צנחן, ואתה תרגיש את המרמור העלוב לך שוב ותנסה לעצור אותו. אחרי שהוא כן יתקבל - אתה תבכה כמו ילדה קטנה והכישלון שלך יצרוב לך חזק חזק, כי כל פעם שתראה אותו מסתכל עליך אתה תרגיש שהוא חושב: אבא לוזר
נ.ב. ראיתי רבים כמוך, בעיקר אפסים במפקדה. זייני מוח שמספרים סיפורי מלחמה ששמעו מחברים שלהם. וכולכם מדברים בסגנון של "אני רמבו, אבל החטיבה הזאת}צנחנים\גולני\גבעתי\נחל{ לא יודעת לעריך את זה ולכן אני מעניש אותם ועושה שבוע-שבוע במטבח".
;maeq
סעמק איתך יא שמאלני עיוור , מי רוצח ילדים חפים מפשע מי ??? חלאס לדבר על דברים שאתה לא מבין , זה שילדים נפצעים כשצה"ל מחסל חוליות מחבלים ליד המקומות שהם משגרים מהם טילים זה בעיה שלהם שהם נותנים לילדים שלהם להסתובב במקומות חמים, ותאמין לי שהם יודעים טוב לשלוח את הילדים לשם רק כדי להדליק קקות כמוך, מגן לי על אנשים שבהזדמנות הראשונה שלהם יחטפו אותך וישחטו אותך לא מעניין אותם אם אתה שמאלניאיזה וויכוח טיפשי. מה זה משנה באיזה יחידה אתה נמצא בזמן שאתה רוצח ילדים חפים מפשע? בהאג יקראו לכם פשוט פושעי מלחמה.
בינתיים פה יותר נוח. יש פראיירים כמוך שהולכים לשמור על המדינה מהטרוריסטים הרשעים.
איזה וויכוח טיפשי. מה זה משנה באיזה יחידה אתה נמצא בזמן שאתה רוצח ילדים חפים מפשע? בהאג יקראו לכם פשוט פושעי מלחמה.
סעמק איתך יא שמאלני עיוור , מי רוצח ילדים חפים מפשע מי ??? חלאס לדבר על דברים שאתה לא מבין , זה שילדים נפצעים כשצה"ל מחסל חוליות מחבלים ליד המקומות שהם משגרים מהם טילים זה בעיה שלהם שהם נותנים לילדים שלהם להסתובב במקומות חמים, ותאמין לי שהם יודעים טוב לשלוח את הילדים לשם רק כדי להדליק קקות כמוך, מגן לי על אנשים שבהזדמנות הראשונה שלהם יחטפו אותך וישחטו אותך לא מעניין אותם אם אתה שמאלני
לא יודע מה איתך, גיבור הימין שכמוך, אבל כשאני שומע על ילדים מתים התגובה הראשונה שלי היא לא "בעיה שלהם". אתה יודע, כמו כל שאר האנשים שהם לא פסיכופטיים רצחניים.
ההבדל היחיד בינך ובין כל פסיכופט מצוי שיושב בכלא זה שהוא פחות צבוע ממך ומודה שהוא נהנה לראות גופות של אנשים חפים מפשע ולא מנסה להצדיק את זה עם תירוצים מטופשים.
לא יודע מה איתך, גיבור הימין שכמוך, אבל כשאני שומע על ילדים מתים התגובה הראשונה שלי היא לא "בעיה שלהם". אתה יודע, כמו כל שאר האנשים שהם לא פסיכופטיים רצחניים.
ההבדל היחיד בינך ובין כל פסיכופט מצוי שיושב בכלא זה שהוא פחות צבוע ממך ומודה שהוא נהנה לראות גופות של אנשים חפים מפשע ולא מנסה להצדיק את זה עם תירוצים מטופשים.
אתה מניח שלמשתמש בשם DMDaniel קוראים צוף?תסביר לי בדיוק מתי ילד נהרג מאש חיה של צה"ל במכוון להרוג אותו , לא קרה , כשהצבא יודע שיש בכיר שמסתתר במקום מסויים ושולח סיירת רגלית במקום את חיל האוויר בשל הרבה חפים מפשע שנמצאים באיזור ובשל כך מתים חיילים מהצד שלנו , רק כי רצינו להיות בררנים ולא להרוג חפים מפשע.
אתה אומר "גופות של אנשים חפים מפשע" , למה אתה חושב שהם חפים מפשע ? הם מאיימים על החיים שלי , שלך ושל כל המדינה , אתה אמנם גר בטח בתל אביב או הרצליה פיתוח אז אתה מרשה לעצמך לדבר, אתה אף פעם לא חוויתה מה זה לצאת מהבית למכון ולחפש את הדרך עם הכי הרבה בניינים וכמה שפחות שטחים פתוחים כדי לא להיות מטרה קלה לטילים , אותם אנשים "חפים מפשע" משגרים מאות טילים לישובי הדרום במטרה להרוג חפים מפשע שהם באמת חפים מפשע.
אני לא בעד להרוג ילדים או להרוג ערבים או לראות גופות, אני לא איזה ימין קיצוני שמחפש רק דם , אני במטרה שהערבים שנגד מדינת ישראל לא יוכלו לפעול נגד מדינת ישראל ולאיים עליה.
ותאמין לי צוף (ככה אני מניח שקוראים לך) הערבים האלה לא תמימים כמו שאתה חושב , הם בכוונה שולחים את הילדים שלהם למקומות החמים בשביל כותרות שידליקו אותך ואת חברים שלך, או משתמשים בהם כמגן אנושי כשצהל נכנס לעזה.