נראה לי הוא סתם רשם את זה בתור שם פלצני תלאביבי. 🚬🤪🚬אתה מניח שלמשתמש בשם DMDaniel קוראים צוף?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי הוא סתם רשם את זה בתור שם פלצני תלאביבי. 🚬🤪🚬אתה מניח שלמשתמש בשם DMDaniel קוראים צוף?
לא יודע מה איתך, גיבור הימין שכמוך, אבל כשאני שומע על ילדים מתים התגובה הראשונה שלי היא לא "בעיה שלהם". אתה יודע, כמו כל שאר האנשים שהם לא פסיכופטיים רצחניים.
ההבדל היחיד בינך ובין כל פסיכופט מצוי שיושב בכלא זה שהוא פחות צבוע ממך ומודה שהוא נהנה לראות גופות של אנשים חפים מפשע ולא מנסה להצדיק את זה עם תירוצים מטופשים.
או נופר , או שיזף , שם קוקסינלי טיפוסי
לא יודע מה איתך, גיבור הימין שכמוך, אבל כשאני שומע על ילדים מתים התגובה הראשונה שלי היא לא "בעיה שלהם". אתה יודע, כמו כל שאר האנשים שהם לא פסיכופטיים רצחניים.
ההבדל היחיד בינך ובין כל פסיכופט מצוי שיושב בכלא זה שהוא פחות צבוע ממך ומודה שהוא נהנה לראות גופות של אנשים חפים מפשע ולא מנסה להצדיק את זה עם תירוצים מטופשים.
שמע, צודק. אני מציע שניישם את אותו דבר גם לגבי פושעים. בוא נעבור בכל שכונות המצוקה בארץ ונרסס את כל הילדים בפצצות זרחן, הרי יש סיכוי שבעוד 10 שנים חלק מהם יהיו פושעים.
ובכלל, למה שלא נשאל כל פושע אם הוא התכוון לבצע את הפשע. הרי אם לא התכוונת אז הכל בסדר, לא?
מספיק עם הנאיביות והסיפורי מעשיות של "צה"ל לא תוקף כדי להרוג ילדים". לצה"ל לא יכול להיות אכפת פחות אם הוא הורג ילד או לא. הדבר היחידי שלא אוהבים בצה"ל בסיפור הזה זה שיש מישהו שמצלם אותם עושים את זה.
אני חושב שקיצוני זה אמירה כמו "מצטער להגיד אבל הילדים האלה הם המחבלים בעוד 10 שנים", כשהמטרה שלה היא להצדיק הרג של ילדים. אין דרך להמחיש למישהו שאומר משהו כזה כמה מזעזעת האמירה הזאת חוץ מלהציג לו מצב מזעזע באותה המידה שדווקא כן יהיה מובן לו.
סתם שאלה..אני חושב שקיצוני זה אמירה כמו "מצטער להגיד אבל הילדים האלה הם המחבלים בעוד 10 שנים", כשהמטרה שלה היא להצדיק הרג של ילדים. אין דרך להמחיש למישהו שאומר משהו כזה כמה מזעזעת האמירה הזאת חוץ מלהציג לו מצב מזעזע באותה המידה שדווקא כן יהיה מובן לו.
סתם שאלה..
אם היה חייל שפגש במחבל חמוש מוגן בילד, והחייל ירה במחבל (ומן הסתם פגע בילד) וזאת הסיבה היחידה שהוא עצמו לא נהרג, החייל הזה רוצח?
סתם מנסה להבין יותר טוב את דעתך.אלא אם אתה טוען שזו הסיטואציה היחידה שבה ילדים פלסטינים נהרגים, אני אשמח אם תסביר לי למה זה רלוונטי.
רוב הילדים נהרגים מהפצצות בגלל שהחמאס משגר רקאטות/מחביא נשק במבנים/מקומות ציבורים.סתם מנסה להבין יותר טוב את דעתך.
באופן כללי אני לא טוען שזו הסיטואציה היחידה שבה ילדים פלסטינים נהרגים, אבל אני מאמין (ויכול להיות שזאת אמונה תמימה) שרוב הילדים נהרגים מחילופי אש בהם החיילים מעדיפים שיהיה "נזק עקיף" ולשמור על בריאותם יותר מאשר פגיעה ישירה במטרה ולסכן את חייהם יותר.
נתחיל מזה שתתמקד כי לא אמרתי שאתה חושב, אמרתי שאני מניח שהפלסטינאים יותר מוסריים, כדוג' לכך שאין דבר כזה משחק נקי במלחמה.מי אמר שאני חושב שכל הפלסטינים הם מלאכים?
אני חי בישראל, האינטרס שלי הוא שישראל תהיה מדינה מוסרית ולא מדינה שמגדלת אנשים שמצדיקים הרג של אנשים או ילדים כי X/Y/Z. אתה אומר שמחנכים שם לשנוא אז אני אפתיע אותך אולי ואספר לך שגם במדינה שלך מלמדים לשנוא. ההבדל בין ילדים פה שצועקים מוות לערבים ובין ילדים בעזה שצועקים מוות ליהודים הוא שלילדים פה יש מזל. הם נולדו במדינה שיש בה חוקים, להם לא ריסקו כמה טנקים את הבית וכשהם חושבים על העתיד שלהם יש שם אופטימיות. אז כן, לילד פה יש מה להפסיד ולכן הוא לא ירצח את הפלסטיני שהוא מעביר במחסום, אבל אם אתה חושב שההבדל בניהם הוא באמת משהו מעבר לאיזה צד בגדר הם נולדו בו אז אתה קצת נאיבי.
.
ההבדל בינינו אליהם זה שהם אומרים מוות ליהודים ואחרי כמה שנים באים עם חגורת נפץ למסעדה וגובים חיים של עשרות ישראלים חפים מפשע
אצלנו אנחנו אומרים מוות לערבים וכעבור כמה שנים מתגייסים לצבא כדי לתפוס את האנשים שמארגנים ומבצעים את הפיגועים וירי הרקטות , אני לא זוכר שצהל שלח חייל לרסס מסעדה בעזה או להתפוצץ באוטובוס בעזה , אתה יכול להגיד שפה אומרים מוות לערבים אבל השאלה באיזו דרך מממשים את זה , ביירוט סלקטיבי של מחבל או בפיצוץ במסעדה