הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיבוש צנחנים

יותר צבוע זה להטיף לחיילים על מה נכון ומה לא נכון בזמן שהם שומרים לך על התחת או שמרו בעבר על התחת שלך ועל התחת של המשפחה שלך.
רוצים שלום? אין בעיה תעברו לעזה תחייו שם , תראו לנו שאפשר לקיים "מדינה אחת ל2 עמים" אם תחזיקו יותר משנה בלי שייתלו אתכם על עמודים ברחוב אני מבטיח שיעשו הסכם שלום.
אבל עד אז לבוא ולהטיף מה נכון ומה לא נכון בזמן שלא אתם ולא הנבחרים שלכם מוצאים פתרונות הגיוניים זה שיא הטפשות אז שבו שקט.
בכל מקרה אני לא ימני ולא שמאלני ולא אמצעי כי בסופו של דבר כולם מושחטים וכולם חארות וזאת הסיבה שהמדינה שלנו במצב שהיא היום אבל היי, יש לנו ארץ נהדרת.

1.מה הקשר צבוע?
2.מה הקשר לעבור לעזה?
3.מצאנו פתרונות הגיוניים כבר מזמן
4.אם אין לך דעה על מה אתה מבלבל תשכל בדיוק? אגב רושמים מרכז, לא אמצעי.

---------- התגובה התווספה ב 23:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:28 ----------

הוא דיבר על צה"ל, אני דיברתי איתו על צה"ל ,שיעשו מה שהם רוצים אוהדי ביתר, ועל תהיה בטוח שהוא לא עשה כלום לאוהדי בית"ר , התקשורת היום שמאלנית מאין כמוה , ואתה מכליל

כן אחי, תאמין לי הזמולנים האלה מעוותים הכל לטובת הערבים.

1.מה הקשר צבוע?
2.מה הקשר לעבור לעזה?
3.מצאנו פתרונות הגיוניים כבר מזמן
4.אם אין לך דעה על מה אתה מבלבל תשכל בדיוק? אגב רושמים מרכז, לא אמצעי.

---------- התגובה התווספה ב 23:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:28 ----------

כן אחי, תאמין לי הזמולנים האלה מעוותים הכל לטובת הערבים.

יא מטריל סידרתי שכמוך, נטפל לילדים.😆

בטח שהם מעוותים , ביבי נואם באו"ם והשדרנית שמתרגמת אותו רק לועגת לו , זה לא מספיק ?
כל הכותרות של וואי נט זה כותרות מסיטות , אי אפשר כבר לקרוא משהו באתר הזה

מה ההבדל בין להתפוצץ במסעדה ובין לירות פצצות זרחן על בניין דירות?

בטח שהם מעוותים , ביבי נואם באו"ם והשדרנית שמתרגמת אותו רק לועגת לו , זה לא מספיק ?
כל הכותרות של וואי נט זה כותרות מסיטות , אי אפשר כבר לקרוא משהו באתר הזה

ברווווווווור בגלל זה הממשלה כל-כך לחוצה לכניסתו של חוק הוצאת הדיבה המתוקן.
ישראל היום בטח זה העיתון הכי הוגן שיש,אהה?
די, אתם עושים פאדיחות בפוסט.

שמפיצוץ במסעדה מתים ומפצצת זרחן רוב הסיכויים שרק מבהירים את האיזור כדי לראות מה קורה או לעשות באיזור מסך עשן , אם היו רוצים להשמיד את הבניין לא היו יורים פצצת זרחן

שמפיצוץ במסעדה מתים ומפצצת זרחן רוב הסיכויים שרק מבהירים את האיזור כדי לראות מה קורה או לעשות באיזור מסך עשן , אם היו רוצים להשמיד את הבניין לא היו יורים פצצת זרחן

ראית פעם בחיים שלך פצצת זרחן ואילו כוויות היא גורמת?
אתה בטוח שאתה יודע מה זה, ולמה זה משמש?

למרות שאני לא מחבב את הבאת הויקי לפה:
http://he.wikipedia.org/wiki/פצצת_זרחן

לפחות את הבסיס תקרא.

בוא תסכים איתי שמירי פצצת זרחן הסיכויים למות בהרבה פחות גבוהים מאשר להיות ליד מחבל מתאבד בעת פיצוץ , וחלאס לעצבן אותי יא 2 מעצבנים , את העצבים אני לא יכול להוציא במכון בגלל פציעה , לא זורם לי עכשיו לשטח את הקיר באגרופים

וממתי צהל משגר פצצות זרחן על בניינים , חלאס להמציא דברים

מה ההבדל בין להתפוצץ במסעדה ובין לירות פצצות זרחן על בניין דירות?

אם הוכח שמי שבבניין ביצע משהו לא חוקי, ובמסעדה לא, יש הבדל.

---------- התגובה התווספה ב 23:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:53 ----------

בוא תסכים איתי שמירי פצצת זרחן הסיכויים למות בהרבה פחות גבוהים מאשר להיות ליד מחבל מתאבד בעת פיצוץ , וחלאס לעצבן אותי יא 2 מעצבנים , את העצבים אני לא יכול להוציא במכון בגלל פציעה , לא זורם לי עכשיו לשטח את הקיר באגרופים

זה הכי טוב שמצאת כשמעמידים אותך על טעותך?
"חאלס יא מעצבנים!"?

איזה טעות איזהה יבוגדים מסריחים , חיילים ששומרים עליכם יום יום שעה שעה אתם יורקים להם בפנים ואומרים שהם רוצחים ילדים קטנים איזה טעות ?? טיפת הערכה לכלום אין לאף אחד פה

אם הוכח שמי שבבניין ביצע משהו לא חוקי, ובמסעדה לא, יש הבדל.

---------- התגובה התווספה ב 23:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:53 ----------

זה הכי טוב שמצאת כשמעמידים אותך על טעותך?
"חאלס יא מעצבנים!"?

גם אם נצא מתוך נקודת הנחה ש"משהו הוכח", שזה דיי נתון למחלוקת, אתה טוען שזה חוקי להשתמש באמצעים לא חוקיים כדי לעצור משהו לא חוקי אחר?

http://news.walla.co.il/? w=//1458243

בבקשה.

הם באמת ראויים להערכה על הרבה דברים, אבל גם לבוז על הרבה דברים.

לבוז על שום דבר , לך קל לדבר כשאתה יושב בבית כותב במקלדת , בצבא הלוחמים מחרפים את נפשם ועושים את הכול כדי שתישן טוב בלילה , מי אתה שתתן עליהם ביקורת ? מגיע להם נשיקה במצח

החליפו מאז רמטכל , לך בטענות לאשכנזי
דרך הגב אם כבר מדברים על דברים שקרו , חברים שלך הבהירו מאוד יפה את הרצון לשלום בלינץ' ברמאללה

וואו אז אתה ממש לא אוהב את זכויות האזרח שלך. בהצלחה עם שאיפותייך לקבל מכות משוטרים כי חצית באור אדום לשנת 2012.

---------- התגובה התווספה ב 00:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:09 ----------

החליפו מאז רמטכל , לך בטענות לאשכנזי
דרך הגב אם כבר מדברים על דברים שקרו , חברים שלך הבהירו מאוד יפה את הרצון לשלום בלינץ' ברמאללה

לצערי כבר הוכחת שאין לך מושג קלוש בבערך אף נושא שעברנו עליו עד עכשיו, אז אתה תצטרך לקבל את זה בהבנה אם נפסיק להתייחס אלייך משלב זה והלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית