עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממה הם נובעות ואיך אפשר לעצור אותם?:stop:
יש סיכוי שהסחרחורת נגרמת כתוצאה מירידה בלחץ הדם, חוסר בנוזלים ו/או ויטמינים ומינרלים שונים.
אני מציע שתפסיק להתאמן באותה עצימות שאליה אתה רגיל, עד שתבדוק את הנושא עם מומחה.
מה עשית לפני שקיבלת סחרחורת? כל כמה זמן זה קורה?
אני לא מפסיק להתאמן באותה עצימות אין סיכוי חח.
מה אפשר לעשות בשביל למנוע את נפילת הסוכר / ירידה בלחץ הדם ?
בד''כ זה קורה באמצע תרגיל או כשאני מסיים תרגיל
תדאג שאתה שותה ואוכל מספיק (לא יותר מדי קרוב לאימון).
אני אדייק בשאלה. יש סיכוי שזה קורה ספציפית בזמן קלינים?
אני לא מפסיק להתאמן באותה עצימות אין סיכוי חח.
מה אפשר לעשות בשביל למנוע את נפילת הסוכר / ירידה בלחץ הדם ?
תופעה רפואית מוכרת ולא מזיקה..
זה קורה בעליות וירידות של הגוף בעיקר, הלחץ דם צריך להשתנות בצורה מהירה דבר שלא קורה,
לכן הגוף שולח לך "סימן אזהרה". קרה לי בעצמי מלא פעמים.
יש אנשים שאפילו מתעלפים מזה אבל שוב זה לא מזיק.
אבל "למה לשחק אותה הארדקור"ספר לי על זה.
לקום מקלין כבד ואז אתה עומד עם המוט ומרגיש כאילו אתה עוד שנייה מתעלף 😵
קורה גם לי בתרגילים האלה, בלי קשר לתזמון האוכל; עצירת הנשימה, כנדרש, יוצרת מערכת לחץ דם שמשתנה כשאני גומר את הסט. בתוספת לזה שגם ככה הגוף מזרים דם לשרירי הרגלים, וללחץ הדם שלי שהוא בחלק הנמוך של הנורמלי, וזה מתכון טוב לסחרחורת.
הפתרון שלי זה לשבת אחרי סט כזה, ולהתייחס לדרך אל הכסא כעוד חזרה בסט מבחינת הנשימה, כלומר לשמור על קצת לחץ.
בעניין נפילת הסוכר: אני לא תזונאי, ואני מציע לך שתביא איתך לכל אימון איזה חטיף, פרי (או, כל מקור אנרגיה אכיל שמכיל פחמימות "קטנות" ), ותאכל אותו לפני כל אימון מספר דקות לפני (תלוי בהמלצות לגבי זמן ההמתנה בין צריכת ה"נשנוש" המדובר לבין תחילת האימונים).
אל תאכל כלום לפני אימון. תדאג שאתה אוכל ושותה כמו שצריך באופן כללי.
יכול להיות שאתה עוצר את האוויר ליותר מדי זמן. יכול להיות שאתה לוקח יותר מדי דברים. יכול להיות שאתה סתם לא בכושר.
תקבל את זה בהבנה שאתה מעמיד את הגוף שלך במצבי סכנה וזאת התגובה. אין בזה שום דבר רע, תלמד להנות מזה באופן מזוכיסטי משהו.אתם סותרים אחד את השני חחח.
אז בקיצור אין מה לעשות בנוגע לזה רק להתיישב אחריי סט כבד?