הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סחרחורות במהלך אימון

אם היית קורא עד הסוף עד מה שכתבתי -

כמו-כן אם אתה נוהג להשתמש בולסלוה מנובר השתמש בו בחוכמה!!!

טכניקת ולסלוה היא הכרח מציאות במשקלים כבדים,הבעיה בקרב מתאמנים רבים זה שהם לא יודעים להשתמש בו בתבונה (להפסיק לנשום זה לא פועל יוצא של להפסיק לחיות!!!)
קראתי, אני עדיין לא מבין מה זה להשתמש בו בתבונה.
כשהמשקל כבד אתה תאלץ להשתמש בולסלווה, בין אם זה בשליטתך או לא.

נ.ב מה שכתבת זה נשמע כמו ציטוט מאיזה שיעור הזוי בוינגייט: המקום הזה שמייצר אנשים עם תעודות וידע אפסי באימונים 😆

קראתי, אני עדיין לא מבין מה זה להשתמש בו בתבונה.
כשהמשקל כבד אתה תאלץ להשתמש בולסלווה, בין אם זה בשליטתך או לא.

נ.ב מה שכתבת זה נשמע כמו ציטוט מאיזה שיעור הזוי בוינגייט: המקום הזה שמייצר אנשים עם תעודות וידע אפסי באימונים 😆

קריאה של SS לו דווקא עושה אותך מבין בתורת האימון והכש"ג,אם כי בריפוטו.....

להשתמש בתבונה:
1.למי זה מתאים?נתחיל מזה שאנשים עם פתולוגיות לבביות,לחץ דם גבוה ואפילו בעיות אוזניים כאלו ואחרות מומלץ להקפיד על נשימות סדירות

2.כמה זמן לחסום מעברי אוויר?

3.כמה פעמים באימון?

4.מה לעשות שאני מרגיש סחרחורת,אובדן שיווי משקל?

נכון מאוד "וינגייטי" אבל מה לעשות שבבואי לאמן ולהתאמן יש עוד כמה פרמטרים שרצוי להתחשב בהם לפני שנכנסים לRM5 בסקוואט.
וחס וחלילה שלא יווצר מצב שאני נגד או שלא תומך - נהפוכו,אבל תמיד רצוי לדעת קונטרא-אינדיקציות לעבודה על מנת שנוכל לייעל את תהליך האימון

קריאה של SS לו דווקא עושה אותך מבין בתורת האימון והכש"ג,אם כי בריפוטו.....

להשתמש בתבונה:
1.למי זה מתאים?נתחיל מזה שאנשים עם פתולוגיות לבביות,לחץ דם גבוה ואפילו בעיות אוזניים כאלו ואחרות מומלץ להקפיד על נשימות סדירות

2.כמה זמן לחסום מעברי אוויר?

3.כמה פעמים באימון?

4.מה לעשות שאני מרגיש סחרחורת,אובדן שיווי משקל?

נכון מאוד "וינגייטי" אבל מה לעשות שבבואי לאמן ולהתאמן יש עוד כמה פרמטרים שרצוי להתחשב בהם לפני שנכנסים לRM5 בסקוואט.
וחס וחלילה שלא יווצר מצב שאני נגד או שלא תומך - נהפוכו,אבל תמיד רצוי לדעת קונטרא-אינדיקציות לעבודה על מנת שנוכל לייעל את תהליך האימון
SS זה לא ספר של איך לעשות את התוכנית, אני מניח שקראת אותו, התוכנית זאת רק ההמלצה של ריפ איך להתחיל. בוא לא נדבר על זה כי זה לא נושא הדיון.

בכל אופן, לאנשים עם לחץ דם גבוה ובעיות קארדיו-וסקולריות מלכתחילה תהיה בעיה להתאמן, והדיון הזה מן הסתם לא נוגע אליהם.

כמה זמן לחסום אוויר? ואם אתה עולה מהסקוואט, אבל עברו 9.3 שניות מתחילת החסימה של האוויר אז תרפה ותוותר על החזרה? אתה מבין למה זאת ליצנות? כמה פעמים באימון? כמה שצריך, בגלל זה הזמני מנוחה לא מוגבלים. אתה לא רוצה להרים פחות כבד כי דוקטור מה-שמו אמר שצריך להמנע מולסלווה יותר מ5 פעמים באימון.

סחרחורת ואובדן שיווי משקל יובילו אותך לדבר הטבעי ביותר: לשבת, להתאפס, לחייך ולשתות קצת מים עד הסט הבא.
אני מבין מאיפה אתה מגיע עם ה"וינגטייות" אבל מאותה הנקודה אני מגיע ואומר שזה מוסכמות להמונים, ולא יותר מ"conventional wisdom".

אם בוינגייט היו מלמדים את הדברים קצת אחרת, ונותנים דגש לדברים יותר חשובים מאשר איך לקבל עבודה במכון כושר אז המצב של המתאמנים והמאמנים בארץ היה נראה אחרת.

ושוב - זה לא אישי, רק דעתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
SS זה לא ספר של איך לעשות את התוכנית, אני מניח שקראת אותו, התוכנית זאת רק ההמלצה של ריפ איך להתחיל. בוא לא נדבר על זה כי זה לא נושא הדיון.

בכל אופן, לאנשים עם לחץ דם גבוה ובעיות קארדיו-וסקולריות מלכתחילה תהיה בעיה להתאמן, והדיון הזה מן הסתם לא נוגע אליהם.

כמה זמן לחסום אוויר? ואם אתה עולה מהסקוואט, אבל עברו 9.3 שניות מתחילת החסימה של האוויר אז תרפה ותוותר על החזרה? אתה מבין למה זאת ליצנות? כמה פעמים באימון? כמה שצריך, בגלל זה הזמני מנוחה לא מוגבלים. אתה לא רוצה להרים פחות כבד כי דוקטור מה-שמו אמר שצריך להמנע מולסלווה יותר מ5 פעמים באימון.

סחרחורת ואובדן שיווי משקל יובילו אותך לדבר הטבעי ביותר, לשבת, להתאפס, לחייך ולשתות קצת מים עד הסט הבא.
אני מבין מאיפה אתה מגיע עם ה"וינגטייות" אבל מאותה הנקודה אני מגיע ואומר שזה מוסכמות להמונים, ולא יותר מ"conventional wisdom".

אם בוינגייט היו מלמדים את הדברים קצת אחרת, ונותנים דגש לדברים יותר חשובים מאשר איך לקבל עבודה במכון כושר אז המצב של המתאמנים והמאמנים בארץ היה נראה אחרת.

ושוב - זה לא אישי, רק דעתי.

1.אנשים עם לחץ דם גבוה ובעיות על אחד כמה וכמה החובה להתאמן
2.מי תבע את המושג conventional wisdom?
3.כמה זמן לחסום אוויר? ואם אתה עולה מהסקוואט, אבל עברו 9.3 שניות מתחילת החסימה של האוויר אז תרפה ותוותר על החזרה? אתה מבין למה זאת ליצנות? כמה פעמים באימון? כמה שצריך, בגלל זה הזמני מנוחה לא מוגבלים. אתה לא רוצה להרים פחות כבד כי דוקטור מה-שמו אמר שצריך להמנע מולסלווה יותר מ5 פעמים באימון: האמת אני נוטה להסכים איתך בעניין זה,אפרט מחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית