נק' מוניטין:
19,428
- 2,672
- 400
- בבית
אין מספיק פורנו באינטרנט? או שאתה מתוסכל ברמות כל כך קשות שזה גם לא עוזר?תמונות בעירום כן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין מספיק פורנו באינטרנט? או שאתה מתוסכל ברמות כל כך קשות שזה גם לא עוזר?תמונות בעירום כן.
כשלגברים יהיו סנדויצ'ים כאלה, נראה מה נוכל לעשות איתם. העצוב הוא, שכל שניצלון חושב שהוא מינימום דאבל-מק.
על הזין שלי מה חיות מרגישות, אני המין השולט.
פאק יה, אם יהיה חוקי לאכול בני אדם אני יהרוג אנשים שאני שונא ויאכל אותם.
יאללה, בואי נעשה אתגר פורום, במה המקום הראשון זוכה?כשלגברים יהיו סנדויצ'ים כאלה, נראה מה נוכל לעשות איתם. העצוב הוא, שכל שניצלון חושב שהוא מינימום דאבל-מק.
איזה גבר!!!יאללה, בואי נעשה אתגר פורום, במה המקום הראשון זוכה?
איזה גבר!!!
אני עזבתי את הבית זונות הזה, פורום על הפנים.
אתה המין השולט? יהיה מעניין לזרוק אותך לים עם כרישים או לאיזה ספארי או סתם לתוך מעבדה עם וירוסים.על הזין שלי מה חיות מרגישות, אני המין השולט.
תלוי איזה אתגר. אתגר של הסנדויץ' הגדול ביותר, או אתגר של הפתרון הכי יצירתי להתמודדות עם סנדויץ' גדול?יאללה, בואי נעשה אתגר פורום, במה המקום הראשון זוכה?
אם תשים לב , עניתי וגם הדגשתי את זה.
אין מספיק פורנו באינטרנט? או שאתה מתוסכל ברמות כל כך קשות שזה גם לא עוזר?
אני המין השולט כי למרות הנחיתות הפיזית שלי (לא שלי שלי, של המין האנושי בכלל. אני עושה SS) הצלחתי לטפס לראש שרשרת המזון בזכות האינטיליגנציה המטורפת שלי (כן, שלי אישית).אתה המין השולט? יהיה מעניין לזרוק אותך לים עם כרישים או לאיזה ספארי או סתם לתוך מעבדה עם וירוסים.
הוא קרא לי גמד!!!!!!!1111111גמד ששוקל 66 קילו מאיים על אנשים?
זה רמת הפורום שלכם?
ואני חשבתי שרק אני אוהב לאכול בני אדם(מיקדולנס אנושי יהיה הדבר הבא).על הזין שלי מה חיות מרגישות, אני המין השולט.
למה אתה מעליו? כי אתה יכול להשמיד אותו?אתה ועוד איך בראש שרשרת המזון. זה שנמר מסוגל להרוג אותך לא משפיע על העובדה הזאת.