הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם בני אדם הם אומניבורים/קרניבורים או הרביבורים?

a-good-woman-demotivational-poster-1224965058.jpg
כשלגברים יהיו סנדויצ'ים כאלה, נראה מה נוכל לעשות איתם. העצוב הוא, שכל שניצלון חושב שהוא מינימום דאבל-מק.

על הזין שלי מה חיות מרגישות, אני המין השולט.

פאק יה, אם יהיה חוקי לאכול בני אדם אני יהרוג אנשים שאני שונא ויאכל אותם.

על הזין שלי מה חיות מרגישות, אני המין השולט.

פאק יה, אם יהיה חוקי לאכול בני אדם אני יהרוג אנשים שאני שונא ויאכל אותם.
אתה המין השולט? יהיה מעניין לזרוק אותך לים עם כרישים או לאיזה ספארי או סתם לתוך מעבדה עם וירוסים.

אם תשים לב , עניתי וגם הדגשתי את זה.

אעשה לך טובה ואחרוג מההטרלות...נסי לקרוא ולהבין. באמת מנסה לעזור לך, ואני לא הולך להסביר את עצמי פעם שניה.

אם תשימי לב, הגעת לפורום של אנשים שיודעים לקרוא [לפחות הותיקים], ובפרט של אנשים שלמדו משהו בחיים שלהם, כמו למשל לקרוא ולהבין מחקרים, ולהתנהל מתוך חשיבה מדעית.
לא אדבר אפילו על הסמכות וההשכלה של חלק מהמנהלים פה [זה כמובן לא יוכיח כלום] אבל בשיטוט קצר אני מאמין שאת יכולה להבין שאין לך עסק עם הדיוטות.
הרצאות ארוכות לא יזיזו פה וגם לא פניה לרגש או פרופגנדה שמונעת על ידי כשלים לוגיים.

עכשיו אני לא יודע מה הקשר שלך לפרויקט ונוס כזה או אחר אבל ממה שאני יודע על זה, שמעל לכל המטרה של הפרויקט היא להקים חברה המושטטת לחלוטין ומהבסיס על השיטה המדעית. וזה לא נראה שאת הולכת בקו המחשבה הזה.

כולנו נשמח לקרוא ולהחכים וחלקנו גם נהפוך לצמחוניים במידת הצורך, במידה ויהיה בסיס לטענות [למען האמת שזה יותר מבסיס - שזו תורה מדעית שלמה ומוגמרת, או בדרכה לשם]. אך האמת היא שאם את מתעניינת בתחום, וכמו שהסברתי, פועלת מתוך השיטה המדעית, את מגלה שהאידיאולוגיה הצמחונית היא בדיוק זה: רק אידיאולוגיה.

אף אחד פה לא מתעניין מה נכנס לך לפה [חוץ מכמה מתוסכלים מינית], אבל אם את יוצאת בטענות את חייבת לגבות אותם. לטובת כולנו. שנחכים ונלמד. אחרת את עוד דתייה שמנסה להטיף ולגייס אותנו לשורות האידיאולוגיה התורנית שלה.

וברגע שאת חושבת שגיבית טענה, את חייבת לדעת להתמודד עם האש. טענה מדעית חייבת לעמוד מול מבחן התוצאה, רפליקציה ועוד דרישות [את יכולה ללמוד מה זה מחקר חזק ומה זה ליצנות רק משוטטות בתת-פורום המחקרים פה], במיוחד בנושא כל כך מעורפל כמו "בריאות".

זה נשמע שיש לך כוונות טובות, אבל את ב"מחסור" בכמה תחומים [כמו למה משפט כמו "אבל הם הFDA!" לא מתקבל ולא יתקבל על שום מדען שמכבד את עצמו, ולא מתקבל פה. בפרט כשמדובר על ה FDA]

סיפקנו לך מספיק חומר לקרוא. חומר מבוסס.

אין מספיק פורנו באינטרנט? או שאתה מתוסכל ברמות כל כך קשות שזה גם לא עוזר?

אם היא כל כך מזדהה עם החיות למה שלא תסתובב גם בעירום כמוהם...
וחיי הסקס שלי בסדר גמור תודה על הנסיון לרדת. (אהמ. לפסים אישיים כמובן)

אתה המין השולט? יהיה מעניין לזרוק אותך לים עם כרישים או לאיזה ספארי או סתם לתוך מעבדה עם וירוסים.
אני המין השולט כי למרות הנחיתות הפיזית שלי (לא שלי שלי, של המין האנושי בכלל. אני עושה SS) הצלחתי לטפס לראש שרשרת המזון בזכות האינטיליגנציה המטורפת שלי (כן, שלי אישית).

FUCK YA:Banane36:🤪

---------- התגובה התווספה ב 21:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:43 ----------

גמד ששוקל 66 קילו מאיים על אנשים?
זה רמת הפורום שלכם?
הוא קרא לי גמד!!!!!!!1111111

אתה לא בראש שרשרת המזון. פטריות, וירוסים, כרישים, נמרים וכו' פותחים לך את התחת.

אתה ועוד איך בראש שרשרת המזון. זה שנמר מסוגל להרוג אותך לא משפיע על העובדה הזאת.

אני מעליו כי אני יכול לשים אותו בצלחת שלי והוא לא יכול לשים אותי בצלחת שלו. ופעם אחרונה שבדקתי האנושות לא הייתה בסכנת הכחדה ע"י וירוסים או בקטריות.

ביגלל שאנחנו בראש שרשרת המזון ההגברה הביולוגית משפיעה עלינו הכי חזק וגורמת למוות ולסכנות אחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית