הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יחס פחמימה-שומן בחיטוב

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
18.5 , שוקל 85 (סוף מסה,בקרוב מחטב) ,1.70

אני מתחיל חיטוב עוד כשבועיים בערך , עכשיו אני רק סוגר משקלים אחרונים בSS ואז מתחיל.

אני בעברי עד כלפני שנה וקצת הייתי בעל עודף משקל , תמיד הייתי. עד שעשיתי דיאטה הורדתי 20 ק"ג והמשכתי לפיתוח הגוף , עשיתי מחזורים של מסה-חיטוב קצרים והגעתי להיום אחרי SS עם מסה מכובדת .
הבנתי שיש יחס מסויים שאפשר "לשחק" איתו בין הפחמימה והשומן , רציתי לדעת איך להתאים את זה בחיטוב.
מבחינה קלורית=400-500 קל' מתחת לתחזוקה היומית
חלבון- 170 ג' חלבון בערך
פחמימה- חשבתי על 150 ג' פחמימה בחודש הראשון ובחודש השני כל שבוע לקצץ
שומן- להיות על 80 ג' שומן

תעזרו לי בבקשה איך להתאים את היחס.תודה, ובכלל יש צורך בהתאמה הזאת ? הבנתי שזה ממש יכול לעזור לי בגלל שהייתי בעל עודף משקל.ואיך זה בתכלס עוזר?תודה.

---------- התגובה התווספה ב 16:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:58 ----------

עזרה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן .רגיל.
ובקשר לכמות השומן ?..כי ראיתי תגובה של משה שאמר שמי שהיה בעברו בעל עודף משקל אז מומלץ בחיטוב להעלות שומן ,מה הסיבה העומדת מאחורי זה ?

תוריד ל60-65 גרם שומן
כל שאר הקלוריות לפחמימה

אני אישית אוהב לאכול פחמימות בחיטוב ,והם גם אוהבות אותי
תנסה כמו שאמרתי ואתה יכול לשחק עם המאזנים שלהם

---------- התגובה התווספה ב 19:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:43 ----------

תוריד ל60-65 גרם שומן
כל שאר הקלוריות לפחמימה

אני אישית אוהב לאכול פחמימות בחיטוב ,והם גם אוהבות אותי
תנסה כמו שאמרתי ואתה יכול לשחק עם המאזנים שלהם

• פותח/ת השרשור
אם אני אעשה ככה זה בסדר ?

לאכול -2100 קלוריות (שורף 2600 ביום אימון וגם ביום בלי אימון כי אני עושה אירובי)
170 ג' חלבון (פי 2 ממשקל גוף,שוקל 85)
שומן - 1 ג' לכל ק"ג ממשקל גוף , זה אומר 85 ג' שומן
פחמימות- 225 ג' פחמימה (מה שנשאר מהקלוריות של השומן והחלבון זה 225*4=900 קלוריות)

סבבה לא ? ובחודש השני יש צורך להתחיל לקצץ בכמות פחמימה ?

אני לא מכיר אותך ולא איך הגוף שלך מגיב לדברים
אני מדבר מנסיון אישי שלי
הייתי מעלה קצת את הקלוריות (ל2200-2250), על ידי כך שתעלה את הפחמימה לכיוון ה250-270
אני מניח שאתה טבעי ולא משתמש בשורפי שומן אמיתיים, אז עדיף לך חיטוב פחות קיצוני שלא תאבד יותר מדי שריר
תתחיל בערך ככה
אני לא יודע מה האחוז שומן שלך אז אני לא יכול להגיד לך מה קצב ירידה במשקל טוב בהתחלה
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה אחי על התגובה.
אם זה יעזור לך :
18-19 א"ש , תוכל לראות תמונה באשכול שפתחתי ממש לא מזמן .
קצב הירידה שלי בינוני כזה,אתה יודע..ממוצע
אני טבעי ולא משתמש בשורפי שומן אמיתי ..פשוט המטרה כרגע זה להגיע ל13-14 % ולחזור למסה כמה שיותר מהר. הRMR שלי הוא 2350 ביום רגיל , וביום אימון אני כמובן שורף עוד ככה שאני שורף 2600 קל' בערך וביום בלי אימון אני יעשה אירובי עצימות נמוכה כדי להגיע ל250 קלוריות . תפריט אחיד , על גרעון של 500 קלוריות.

עזר לך אחי ? אבל למה צריך לעלות לכמות כזאת של פחמימות ? זתומרת,יש סיבה רצינית ?
225 ג' פחמ' מסתדר טוב מבחינת הערך הקלורי בתפריט. כי אני רוצה להיות על גרעון של 500 קל'.(כדי להגיע למצב כזה אני גם צריך לשרוף כל יום עוד 250 קל'..אל תשכח את זה אחי)

נערך לאחרונה:
אין סיבה רצינית, תתחיל עם זה ואם תתקע תשנה
אם אתה רואה שהקצב ירידה גבוה מידי (יותר מקילו בשבוע) תעלה קלוריות
אם הוא טוב (יותר מ100-200 גרם בשבוע) תשאר עד שתתקע
אני מאמין שלא יקח לך יותר מ5-6 שבועות להגיע ל13 אחוז שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית