הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ניתוח מעניין של יכולותיו האתלטיות של כריסטיאנו רונאלדו

• פותח/ת השרשור
אולי הוא לא השחקן הכי טוב בעולם אבל בהחלט יש לו מקום ברשימת השחקנים שציינת. אין ספק שתכונות האופי שלו עוזרות לייצר סביבו באז אבל לא הייתי משווה אותו לשחקן כמו בקהאם למשל שהוא הרבה יותר מותג משחקן ונדמה לי שגם בשיאו היה כזה.

על מה אתם מדברים בואו נעשה השוואה. רונאלדו הברזילאי הבקיע בקרירה שלו 247 שערים
כריסטיאנו הבקיע עד היום 242 שערים ורגלו עוד נטויה. בסטטיסטיקה שלו היא מטורפת והדומיננטיות שלו בלתי ניתנת לערעור. השליטה בכדור זריזות מהירות היא אבסולוטית יש לו משחק ראש טוב ובעיטה טיל בשני הרגליים אז איך אתם בכלל מעיזים להגיד שהוא שחקן לא משהו. זה פשוט מגוחך.
(דרך אגב אני חושב שמסי טוב ממנו בהרבה).

רונאלדו הברזילאי, שבין 93 ל 99, היה השחקן הטוב ביותר שראיתי בליגת הפח הספרדית של היום היה מגיע גם ל-50 שערים בעונה. רונאלדו כיכב גם בקבוצות שלו כשולנסיה לה קורוניה סביליה היו קבוצות רציניות והליגה הספרדית היתה הטובה בעולם וגם במדי אינטר בליגה שאז היתה הנוקשה בעולם. לכבוש מול אויפאלושי כשאתה בועט את כל הבעיטות החופשיות והפנדלים זה לא כמו לכבוש מול נסטה. גם אם תאסוף את כל השערים הספקטקולריים של הפורטוגזי בקריירה זה לא ישתווה לאיכות של השערים של הברזילאי בעונה. אני מציע לא לזכור אותו מאז הפציעה- עדיין שחקן על, אבל החדות נעלמה. תראה קליפים במדי קרוזיירו אינטר בארסה ואיננדהובן- אם מסי ורונאלדו ביחד עושים את מה שרונאלדו עשה אני קונה לך אבקת חלבון או גיינר
חוץ מזה שכחתי שהפורטוגזי הוא מלך השערים של המונדיאלים, שהוא לקח גביע עולם וחצי וגם כמה קופות כמעט לבד. בין הברזילאי לפורטוגזי יש רק שם משותף. ביכולת הנעליים של הברזילאי גדולות משל רונאלדו ומסי גם יחד
עם זאת מסי בהחלט ב2 רמות כשחקן מעל כ. רונאלדו. גם צאבי ואינייסטה שהם המנוע האמיתי של ברצלונה.

רונאלדו הברזילאי, שבין 93 ל 99, היה השחקן הטוב ביותר שראיתי בליגת הפח הספרדית של היום היה מגיע גם ל-50 שערים בעונה. רונאלדו כיכב גם בקבוצות שלו כשולנסיה לה קורוניה סביליה היו קבוצות רציניות והליגה הספרדית היתה הטובה בעולם וגם במדי אינטר בליגה שאז היתה הנוקשה בעולם. לכבוש מול אויפאלושי כשאתה בועט את כל הבעיטות החופשיות והפנדלים זה לא כמו לכבוש מול נסטה. גם אם תאסוף את כל השערים הספקטקולריים של הפורטוגזי בקריירה זה לא ישתווה לאיכות של השערים של הברזילאי בעונה. אני מציע לא לזכור אותו מאז הפציעה- עדיין שחקן על, אבל החדות נעלמה. תראה קליפים במדי קרוזיירו אינטר בארסה ואיננדהובן- אם מסי ורונאלדו ביחד עושים את מה שרונאלדו עשה אני קונה לך אבקת חלבון או גיינר
חוץ מזה שכחתי שהפורטוגזי הוא מלך השערים של המונדיאלים, שהוא לקח גביע עולם וחצי וגם כמה קופות כמעט לבד. בין הברזילאי לפורטוגזי יש רק שם משותף. ביכולת הנעליים של הברזילאי גדולות משל רונאלדו ומסי גם יחד
עם זאת מסי בהחלט ב2 רמות כשחקן מעל כ. רונאלדו. גם צאבי ואינייסטה שהם המנוע האמיתי של ברצלונה.
בלה בלה....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית