נק' מוניטין:
0
- 6
- 0
היי רציתי לקבל קצת מידע על 2 התוספים האלו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשרי??? הוא עדיין מאמין 🤡🤡
תשמע קניתי קופסא, אם עד סוף הקופסא אני מפסיק להגיב לזה.
אני לא קונה יותר ת'חרא הזה.
כל עוד זה עובד מאמינים:P.
תגיד איך אתה יכול לדעת את ההרכב הכימי שם?
יש שם מיליון מרכיבים (חלקם כמובן סתם טעם,ריח וצבע).
זה שיקוי של דרדסים. שמדרדסים את זה היטב-יוצא מיץ גיבורים.
יש מיליון מרכיבים. לדעת איך ומה בנוי כל מרכבי ומרכבי זאת לא הבעיה. הבעיה היא לדעת מה המינון של כל מרכיב ומרכיב זאת הבעיה. כי יצרניות תוספי מזון אינם נדרשות לציין את המינונים שבהם הם משתמשות במוצרים שלהם לדוגמא יצרנית חברת מזון רושמת propaiotary blend 5000 mg ואז אתה רואה את המרכבים תאכלס זה יכול היות 1מג ארגנין 1מג קראטין ו 4998 מג קפאין. אתה מבין את החרטה ברטה הזאת. זה שקר גס וככה הם עובדות על הצרכנים. יש קטה מצחיק מאוד בסרט bigger stronger faster על תעשיית תוספי המזון אני מציע לך לראות.תשמע קניתי קופסא, אם עד סוף הקופסא אני מפסיק להגיב לזה.
אני לא קונה יותר ת'חרא הזה.
כל עוד זה עובד מאמינים:P.
תגיד איך אתה יכול לדעת את ההרכב הכימי שם?
יש שם מיליון מרכיבים (חלקם כמובן סתם טעם,ריח וצבע).
יש מיליון מרכיבים. לדעת איך ומה בנוי כל מרכבי ומרכבי זאת לא הבעיה. הבעיה היא לדעת מה המינון של כל מרכיב ומרכיב זאת הבעיה. כי יצרניות תוספי מזון אינם נדרשות לציין את המינונים שבהם הם משתמשות במוצרים שלהם לדוגמא יצרנית חברת מזון רושמת propaiotary blend 5000 mg ואז אתה רואה את המרכבים תאכלס זה יכול היות 1מג ארגנין 1מג קראטין ו 4998 מג קפאין. אתה מבין את החרטה ברטה הזאת. זה שקר גס וככה הם עובדות על הצרכנים. יש קטה מצחיק מאוד בסרט bigger stronger faster על תעשיית תוספי המזון אני מציע לך לראות.
מה צריך מקור הדבר הזה ידוע כמו כמו שהשמש שוקעת במערב. או שעדיין Sci Fit חברה אמינה ואיכותית ? 😃 אתה מתכוון לבאייר? 😆ממש מקור אמין להבאת דוגמה. מזכיר לי חברת תרופות גרמנית מפורסמת 😉