הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Obs pakistan סוסטנון

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
חברים סוסטנון של חברת obs מישהו מכיר או התנסה? דומה אחד על אחד לסוס של אורגנון שהיה פעם רק שעל זה רשום:
Mfg.by:pharmatec pakistan
For:obs pakistan(pvt) ltd.
Mfg.org.specs.
להלן תמונות
20160301_003437_HDR.jpg
20160301_003437_HDR.jpg
20160301_003428_HDR.jpg
20160301_003418_HDR.jpg

חברים סוסטנון של חברת obs מישהו מכיר או התנסה? דומה אחד על אחד לסוס של אורגנון שהיה פעם רק שעל זה רשום:
Mfg.by:pharmatec pakistan
For:obs pakistan(pvt) ltd.
Mfg.org.specs.
להלן תמונותצפה בקובץ המצורף 33208 צפה בקובץ המצורף 33208 צפה בקובץ המצורף 33209 צפה בקובץ המצורף 33210
הזרק וחלוק חוויות...

• פותח/ת השרשור
כלום אחי... נשמע מפוקפק למדיי.
תשמע קראתי בחול קצת והחברה באמת נמכרה לobs.
באתר הרישמי של obs הם מאשרים את ייצור המוצר ובאמת התמונות באתר זהות כולל הרישום אך כיוון שאין שם קוד אין דרך כל כך לבדוק את זה...obs מייצרת כמובן מגוון מוצרים רפואיים ולא קשורה בהכרח רק לייצור סטרואידים אלא חברה גנרים מקובלת בפקיסטן...שוב השאלה הנשאלת..איך אנחנו יודעים שזה לא זיוף...ואם זה כן זיוף, הגיוני שמישהו ייצר זיוף לחומר לא מוכר יחסית בכלל? איפה ההיגיון?

תשמע קראתי בחול קצת והחברה באמת נמכרה לobs.
באתר הרישמי של obs הם מאשרים את ייצור המוצר ובאמת התמונות באתר זהות כולל הרישום אך כיוון שאין שם קוד אין דרך כל כך לבדוק את זה...obs מייצרת כמובן מגוון מוצרים רפואיים ולא קשורה בהכרח רק לייצור סטרואידים אלא חברה גנרים מקובלת בפקיסטן...שוב השאלה הנשאלת..איך אנחנו יודעים שזה לא זיוף...ואם זה כן זיוף, הגיוני שמישהו ייצר זיוף לחומר לא מוכר יחסית בכלל? איפה ההיגיון?
כשיש ספק - אין ספק.

בלי להיכנס יותר מידי להיסטוריה של הייצור ומעבר החברה - לא מומלץ להשתמש. באם בידך להחזיר את החומר - עשה זאת.

אגב, כפי שנאמר, יש חברות מקומיות ומחו"ל שכדאי להצטייד בהן, כך שיש אלטרנטיבה

• פותח/ת השרשור
כשיש ספק - אין ספק.

בלי להיכנס יותר מידי להיסטוריה של הייצור ומעבר החברה - לא מומלץ להשתמש. באם בידך להחזיר את החומר - עשה זאת.

אגב, כפי שנאמר, יש חברות מקומיות ומחו"ל שכדאי להצטייד בהן, כך שיש אלטרנטיבה
קניתי בסוף אלפא דניאל הראתי לך תמונות...
זו לא הסיבה שאני שואל...
מעניין למה אין בארץ בכלל מידע בנושא ופעם ראשונה שאני נתקל בחברה..

קניתי בסוף אלפא דניאל הראתי לך תמונות...
זו לא הסיבה שאני שואל...
מעניין למה אין בארץ בכלל מידע בנושא ופעם ראשונה שאני נתקל בחברה..
אלפה מקןרי חומר מעולה

לי יש אותו ואני לקראת סיום
אבל לא הבנתי מה השתנה שרשום pakistan?
פשוטו כמשמעו , זה לא משנה איזה שם נמצא על הויאל או אמפולה . כל מה שיוצא משם קצת מפחיד להכניס לגוף , הרבה נפלו על ייצור פקיסטני או איראני עם חומרים אנדרוזים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית