הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ animal pump pak

אשרי??? הוא עדיין מאמין 🤡🤡

תשמע קניתי קופסא, אם עד סוף הקופסא אני מפסיק להגיב לזה.
אני לא קונה יותר ת'חרא הזה.

כל עוד זה עובד מאמינים:P.

תגיד איך אתה יכול לדעת את ההרכב הכימי שם?
יש שם מיליון מרכיבים (חלקם כמובן סתם טעם,ריח וצבע).

זה שיקוי של דרדסים. שמדרדסים את זה היטב-יוצא מיץ גיבורים.

יש מיליון מרכיבים. לדעת איך ומה בנוי כל מרכבי ומרכבי זאת לא הבעיה. הבעיה היא לדעת מה המינון של כל מרכיב ומרכיב זאת הבעיה. כי יצרניות תוספי מזון אינם נדרשות לציין את המינונים שבהם הם משתמשות במוצרים שלהם לדוגמא יצרנית חברת מזון רושמת propaiotary blend 5000 mg ואז אתה רואה את המרכבים תאכלס זה יכול היות 1מג ארגנין 1מג קראטין ו 4998 מג קפאין. אתה מבין את החרטה ברטה הזאת. זה שקר גס וככה הם עובדות על הצרכנים. יש קטה מצחיק מאוד בסרט bigger stronger faster על תעשיית תוספי המזון אני מציע לך לראות.

יש מיליון מרכיבים. לדעת איך ומה בנוי כל מרכבי ומרכבי זאת לא הבעיה. הבעיה היא לדעת מה המינון של כל מרכיב ומרכיב זאת הבעיה. כי יצרניות תוספי מזון אינם נדרשות לציין את המינונים שבהם הם משתמשות במוצרים שלהם לדוגמא יצרנית חברת מזון רושמת propaiotary blend 5000 mg ואז אתה רואה את המרכבים תאכלס זה יכול היות 1מג ארגנין 1מג קראטין ו 4998 מג קפאין. אתה מבין את החרטה ברטה הזאת. זה שקר גס וככה הם עובדות על הצרכנים. יש קטה מצחיק מאוד בסרט bigger stronger faster על תעשיית תוספי המזון אני מציע לך לראות.

ממש מקור אמין להבאת דוגמה. מזכיר לי חברת תרופות גרמנית מפורסמת 😉

ממש מקור אמין להבאת דוגמה. מזכיר לי חברת תרופות גרמנית מפורסמת 😉
מה צריך מקור הדבר הזה ידוע כמו כמו שהשמש שוקעת במערב. או שעדיין Sci Fit חברה אמינה ואיכותית ? 😃 אתה מתכוון לבאייר? 😆

הזמנתי פעם Animal Pump וAnimal Cuts, אחרי שניסיתי איזה שבוע הפסקתי עם זה כי:
1. זה לא עשה כלום
2. צריך לבלוע איזה 12 כדורים כל יום, הם מגעילים ועושים צרבת.
3. אני מזמין אופטימום מBB עולה לי פחות מ200 שקל כולל משלוח או משהו כזה, בטח שפחות מהמחיר שצויין פה. אני בפרינציף לא קונה בארץ, גם אם יצא לי 10 שקל פחות עדיין אזמין מחול כדי שלא יעשו עלי פה רווח מוגזם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית