עבודה בעתיד

שמע יש הרבה דברים שונים בהייטק
זה לא שאתה הולך לחברת הייטק ואומר שלום אני רוצה להיות עובד בהייטק ולעבוד 15 שעות ביום
אם אתה אוהב מחשבים אתה יכול ללמוד משהו שקשור להנדסת תוכנה, מדעי המחשב וכו' ( פחות מבין בתחום)
הייטק זה לא רק מחשבים, יש גם אנשי שיווק ומכירות וכו' (כמו בכל חברה)

• פותח/ת השרשור
אני מסכים איתך אבל יש דברים שכן יכולים לעזור לי בעתיד ואני מעדיף לא לעשות את הטעות ולהתחרט בגיל מאוחר יותר שלא עשיתי אותם.
קח לדוגמא את הלהתגייס ליחידת מיחשוב שיכולה לעזור בתחום וכו'..
יש משהו במה שאתם אומרים אבל תנסו להבין גם אותי

---------- התגובה התווספה ב 19:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:36 ----------

שמע יש הרבה דברים שונים בהייטק
זה לא שאתה הולך לחברת הייטק ואומר שלום אני רוצה להיות עובד בהייטק ולעבוד 15 שעות ביום
אם אתה אוהב מחשבים אתה יכול ללמוד משהו שקשור להנדסת תוכנה, מדעי המחשב וכו' ( פחות מבין בתחום)
הייטק זה לא רק מחשבים, יש גם אנשי שיווק ומכירות וכו' (כמו בכל חברה)
זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת, איך אני לומד הנסדת תוכנה, מדעי המחשב וכל זה? מה אני צריך לעשות? אוניברסיטה? (תנאי קבלה...)
אין לי בעיה גם להיות איש שיווק ומכירות, תשמע הנושא מעניין אותי ובגלל זה אני שואל שאלות שיהיה ברור יותר.

גוגל הוא החבר הכי טוב שלך

ואתה לא החלטי, תברר עכשיו שיהיה לך מושג מה יש שם
עד שתגיע למצב שאתה יכול ללמוד שתדע לפחות את האפשרויות והדרכים

וכן לומדים באוניברסיטה, מכללה את המקצועות

מה שאני יכול להגיד לפחות מבחינת הצבא ותחום המחשבים זה שקודם אם יש לך פרופיל קרבי זה סרט מהתחת ואז אתה צריך להוכיח את עצמך כמישהו בעל ניסיון\ידע מסוים, משהו שלא נשמע שיש לך..
או יג' זו גם דרך אבל אז אתה צריך בגרות של 10 יח' מחשבים.
קח בחשבון שזה לא כזה נוצץ ויש המון שהתחילו כי זה נשמע יוקרתי והכל, ואכלו אותה עם שנה (במקרה ואתה טכנאי.. יותר לתוכניתנים) קבע וממורמרים מאוד..

אנשים שמתפרנסים טוב יש בכל תחום, כמו שבכל תחום יש אנשים שמרוויחים הרבה פחות מאלה שמרוויחים יותר.
זה כבר תלוי בעצמך, בתפיסה שלך, מה אתה עושה עם מה שיש לך.

אני מקווה שללכת על מה שאתה אוהב זה כבר לא הפך לקלישאה

אני מסכים איתך אבל יש דברים שכן יכולים לעזור לי בעתיד ואני מעדיף לא לעשות את הטעות ולהתחרט בגיל מאוחר יותר שלא עשיתי אותם.
קח לדוגמא את הלהתגייס ליחידת מיחשוב שיכולה לעזור בתחום וכו'..
יש משהו במה שאתם אומרים אבל תנסו להבין גם אותי

---------- התגובה התווספה ב 19:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:36 ----------

זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת, איך אני לומד הנסדת תוכנה, מדעי המחשב וכל זה? מה אני צריך לעשות? אוניברסיטה? (תנאי קבלה...)
אין לי בעיה גם להיות איש שיווק ומכירות, תשמע הנושא מעניין אותי ובגלל זה אני שואל שאלות שיהיה ברור יותר.

אתה רוצה להיות מצליח? תפיק את המיטב מכל סיטואציה שאתה נמצא בה. כרגע אתה בתיכון [אני מניח] אז תפיק מזה את המקסימום: בגרות מלאה עם כמה שיותר ציונים גבוהים במיוחד במת' ובאנגלית 5יח' בשניהם. אם יש אפשרות אז גם פיזיקה 5 וגם מחשבים 10 יח'. זה יכול רק לעזור כשתרצה להתקבל לתואר ראשון [במיוחד אם זה מד'מח' או הנדסה]. ותסגל מוסר עבודה. תדע לקרוע את התחת ולחסוך, כי בשביל להתחיל כמעט כל דבר צריך סכום של כסף.

כנס לערוץ של thenewboston ביוטוב ותתחיל לחרוש על המדריכים שלו ל-HTML/CSS/PHP/ASP/JAVA/C++/C#/Android App Programming/Apple App Programming ואולי יצא ממך איש IT 😃

הפיתוח אפליקציות הזה במגמת עלייה?
יש בזה כסף?

בגדול כן, זו פלטפורמה שמאפשרת לעשות לא מעט כסף, גם באופן יחסית פאסיבי אם אתה יודע איך ליעל את העבודה ולהשתמש בהאוט סורסינג.

אתם מסתכלים על עצמאיים או על שכירים?
לא צריך צוות בשביל לפתח אפליקציה? באיזה סדר גודל זה עובד? אני מניח שפחות מצוותים של פיתוח תוכנה
(?)

אתם מסתכלים על עצמאיים או על שכירים?
לא צריך צוות בשביל לפתח אפליקציה? באיזה סדר גודל זה עובד? אני מניח שפחות מצוותים של פיתוח תוכנה
(?)

כעצמאי
אני לא מדבר כרגע על לפתח את אפליקצית המאה עם צוות ועם איזה ספונסר מאחוריך. נשים את זה בצד.

השאלה על איזה צד אתה מסתכל

אתה יכול לפתח אפליקציות ולפתח את זה לאנשים שצריכים. אני מדבר על דברים פשוטים.
אם נניח על כל אפליקציה תיקח 10 דולר
אפשר לעשות סכום נאה.
10 דולר זה הימור שלי
אני מדבר על אפלקציה ממש פשוטה שאתה מפתח לפי הצורך של הלקוח.

אתה יכול להיות בצד אחר. נניח שהוא הצד האמצעי. 😛
אתה יכול שמישהו יפתח לך אפליקציה ואתה תרוויח ממנה על ידי זה שתמכור אותה, או שהיא תיהיה חינמית אבל יהיו שם פרסומות.

ואפשר גם פשוט לשווק אפליקציה קיימת, ולקבל עמלה על כל שימוש בה, או הורדה שלה, או כל פעולה אחרת שסוכמה מראש.

אני מכיר כאלה שמתפרנסים מזה
אבל שוב בכל תחום יש כאלה שמתפרנסים יפה.

מה שכן יש פלוסים
כמות עצומה של לקוחות
אפשרות להכנסה פאסיבית. אני לא מדבר על קסמים כמו לשבת רגל על רגל ושיכנסו לך מיליונים לחשבון בנק. ממש לא. אבל בוא נגיד שאם יש לך אפליקציה שהיא יעלה והמון משתמשים בה, מרגע שמצאת דרך לשווק אותה, בין אם זה אתר או משהו אחר, רוב הדברים נעשים בצורה אוטומית ודורשים תחזוקה יחסית מינימלית.

לדעתי זה אחלה דבר לסטודנטים.

השאלה שלי היא יותר כשכיר, אם מישהו רוצה שאני אפתח אפליקציה בשבילו שהוא תיכנן. זאת יכולה להיות תעסוקה קבועה או שזה חלטורות?

כעצמאי
אני לא מדבר כרגע על לפתח את אפליקצית המאה עם צוות ועם איזה ספונסר מאחוריך. נשים את זה בצד.

השאלה על איזה צד אתה מסתכל

אתה יכול לפתח אפליקציות ולפתח את זה לאנשים שצריכים. אני מדבר על דברים פשוטים.
אם נניח על כל אפליקציה תיקח 10 דולר
אפשר לעשות סכום נאה.
10 דולר זה הימור שלי
אני מדבר על אפלקציה ממש פשוטה שאתה מפתח לפי הצורך של הלקוח.

אתה יכול להיות בצד אחר. נניח שהוא הצד האמצעי. 😛
אתה יכול שמישהו יפתח לך אפליקציה ואתה תרוויח ממנה על ידי זה שתמכור אותה, או שהיא תיהיה חינמית אבל יהיו שם פרסומות.

ואפשר גם פשוט לשווק אפליקציה קיימת, ולקבל עמלה על כל שימוש בה, או הורדה שלה, או כל פעולה אחרת שסוכמה מראש.

אני מכיר כאלה שמתפרנסים מזה
אבל שוב בכל תחום יש כאלה שמתפרנסים יפה.

מה שכן יש פלוסים
כמות עצומה של לקוחות
אפשרות להכנסה פאסיבית. אני לא מדבר על קסמים כמו לשבת רגל על רגל ושיכנסו לך מיליונים לחשבון בנק. ממש לא. אבל בוא נגיד שאם יש לך אפליקציה שהיא יעלה והמון משתמשים בה, מרגע שמצאת דרך לשווק אותה, בין אם זה אתר או משהו אחר, רוב הדברים נעשים בצורה אוטומית ודורשים תחזוקה יחסית מינימלית.

לדעתי זה אחלה דבר לסטודנטים.
10 דולר זה הרבה מאוד כסף, אף אחד לא ישלם כזה סכום.
גובים מקסימום 10~15 שקל וגם זה הרבה. המודל העסקי צריך להתמקד יותר על פירסום ולא על גבייה מהלקוח.

ועובדים עצמאית, סולו. מקסימום עם עוד איזה מפתח גרפי שיעזור. ראיתי דברים מדהימים שעושים ב-XDA וגם פה בארץ בפורומים של iAndroid.

עזוב אותך משטויות יש לך עוד כל כך הרבה זמן להתעסק בדברים האלה. כל מה שאתה צריך לחשוב עליו עכשיו זה לעשות כיף ולזיין. תאמין לי החיים לא קלים תנצל את הזמן שלך. יהיה לך מספיק זמן לחשוב מה אתה רוצה לעשות עם עצמך. כרגע אין לך ממש את הבגרות הנדרשת לעשות החלטות כאלה.

מנסיון, ההחלטות בגיל 17 שוות לתחת.
הצבא וההתבגרות משנים לך את החיים.
אני עד גיל 20 בערך חשבתי שאני רוצה להיות רופא. LOL

שזה לא יטריד אותך עכשיו.
פשוט תוציא כרגע ציונים מעולים כך שכל הדלתות יהיו פתוחות בפניך.
עד שתסיים צבא כמה דברים יכולים לקרות:
1. מלחמת עולם 3 - לא נשרוד אותה.
2. 2012 העולם ייחרב - חבל לבזבז זמן.
3.מקצועות זה דבר דינמי היום זה בפסגה ומחר ההוא, עד שתסיים...

בנימה רצינית יותר, לא הייתי שוקל משפטים המקצוע מוצף.

גם אם המקצוע מוצף זה אומר שלא תהיה פרנסה?..

אם אתה עונה ככה, אני קצת מתחיל לפקפק בציונים שלך:jester:.

תחשוב על עוגה שצריכה להתחלק...
יותר משתתפים, בסוף יישארו לך פירורים.

אתה יודע כמה משרדים נסגרים בשנה?
זה לא חוכמה לקחת 10% מעו"ד המובילים והבאמת רווחיים,זה לא מדגם מייצג.
זה אמנם לא שולל את זה שתגיע לשם, אך במקרים כאלו טוב להעזר במתמטיקה שימושית.
אם אתה ממש נמשך לזה אז פיין, אבל מתוך שיקולי כסף גרידא, התרחק כמו מאש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית