הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על כרטיס אדי ומי חתום פה על אחד?

חתום.
מי שלא מעוניין לחתום מטעמי דת - לא דתי מבחינתי.
לא הבין את המהות ( ואני אומר את זה כ"דתי").

חתמתי על אחד בזמן הצבא כשהייתי מטייל הרבה בתחנות מרכזיות אז נציגה שלהן "תפסה" אותי ושאלה אותי אם אני רוצה.
את האמת חתמתי.

את האמת שלא יצא לי יותר מדי לחשוב על זה.

מה שכן אני חושב שלא הרבה באמת חשבו על אם זה מה שהם באמת רוצים וזה הפך להיות כרטיס מאוד "אופנתי" שיהיה לך.

כי רבים לא חותמים מטעמים דתיים,
בעצם יש מחלוקת על מתי אדם הלכה למעשה "מת" ומי רשאי בכלל לקבוע דבר כזה.
החוקים הדתיים נועדו בכוונה טובה למנוע מצב בו יקצרו מאנשים איברים, אבל הם הוצאו מהקשרם לדעתי.

ויכול להמשיך לא להיות אכפת לך , אבל מאז שהדיון הזה נפתח היו כמה כליות, קרניות, כבדים וכודמה....שהלכו לפח במקום להציל חיים - כי הרב של מישהו אמר לו XYZ.

אם בן אדם במצב שבו הוא תאכלס מת, והוא יכול להציל חיים - אין שאלה בכלל, מי שלא מקדש את החיים פספס את הדת היהודית BIG TIME.

אני חושב שזה מעשה אמיץ ואצילי לחתום על דבר כזה.
אבל לומר את האמת, אני פוחד.

ממה אתה פוחד?
להציל חיים של לפחות אדם אחד VS להאכל על ידי תולעים. באמת בחירה קשה....

1531.jpg

בדיוק ראיתי ב1000 דרכים למות על מישהו שחשבו שיש לו מוות מוחי ולקחו אותו להשתלת איברים אבל הוא היה בעצם משותק וראה איך מוציאים את כל האיברים מהגוף שלו :🙁
אני מניח כשאני יהיה בן 17 אני יחתום

Reflect.....אני מכבד את הרצון שלך והכל...

אבל אתה חייב להבין שבגלל השקפות כמו שלך יש עכשיו איזה 500,000 איש פחות ב"אדי".
תודה לאל מעולם לא נזדקקתי לשירותי המצווה של האגודה הנפלאה הזאת, אבל בתי החולים מלאים
באנשים שכן ושמתפללים שיגדל לכם קצת מוח.

חתום.
תכלס הייתי מעדיף לבחור למי לתת את האיברים אחרי שאני מת, אבל בשביל הסיכוי שזה יציל מישהו שבאמת מגיע לו אז זה שווה את זה.

יש פה אנשים שאת האיברים שלהם ממש לא בטוח יקבלו ...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית