הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על כרטיס אדי ומי חתום פה על אחד?

אנשים טובים במיוחד אתה הרי לעולם לא תוכל לבחור.
ואתה לא יכול לעשות זאת על פני שאר הפרמטרים כי הם לא קשורים קשר ישיר לסיטואציה.

למרות שמבחינתי, צבא-שירות לאומי זה קריטריון עובר, וגם עבר פלילי עד רמה מסויימת (עבירות מעל חומרה מסויימת, X שנים מאז אותה עברה).

לדעתי לא תקין שתהיה אזרח חרא, בקנה המידה שניתנים למדידה ע"י הרשויות השונות, לא תהיה מוכן לתרום מעצמך שום כלום - ותקבל איברים לפני מי שמכבד את הזולת ואת המדינה שלו.

לדעתך אדם שלא מוכן לתרום את איבריו הוא אזרח חרא? או אגואיסט?

כן, בוא נמציא עוד קריטריונים מגניבים. נגיד לפי צבע עיניים, או לפי ה-IQ למשל. או יותר טוב, יהודים יקבלו איברים לפני ערבים.

או שאפשר להבין שזה עניין של שוק ולהתייחס לזה בהתאם, במקום לבקש תרומות ולהתבסס על אלטרואיזם.

אין לי הצעה טובה יותר כי כל הגישה הזאת מטומטמת. עוד מעט יתחילו לתת קדימות לאנשים ששירתו בצבא, שאין להם תיקים במשטרה, שאין עליהם חובות, ושנבחרים ע"י ועדה מיוחדת כאנשים טובים במיוחד.
יש כבר הצעות חוק כאלו ואחרות המקדמות יוצאי צבא בתחומי החיים כאזרח.
העתיד כבר כאן 😃

כן, בוא נמציא עוד קריטריונים מגניבים. נגיד לפי צבע עיניים, או לפי ה-IQ למשל. או יותר טוב, יהודים יקבלו איברים לפני ערבים.

או שאפשר להבין שזה עניין של שוק ולהתייחס לזה בהתאם, במקום לבקש תרומות ולהתבסס על אלטרואיזם.
למרות שכמעט אפחד פה לא יסכים איתי אבל כן אני חושב שיהודי צריך לקבל לפני ערבי(אני בכלל חושב שערבי לא צריך לקבל בכלל)

למרות שכמעט אפחד פה לא יסכים איתי אבל כן אני חושב שיהודי צריך לקבל לפני ערבי(אני בכלל חושב שערבי לא צריך לקבל בכלל)

כן אחי, בכלל צריך לשלול את האזרחות לכל מי שלא מצביע לליברמן.

אל תוציאו דברים מהקשרם.
הקריטריונים שנתתי כדוגמאות לקדימות הם לא צחוק.
אתה אזרח בסדר, לא פושע, שירתת בצבא/שירות לאומי/שירות התנדבותי מהותי כלשהו - תקבל כמה נקודות בונוס על אלו שלא עשו את זה.
למה לא נותנים כבדים לאלכוהוליסטים שלא נקיים לפחות שנה ?
האיברים צריכים להגיע למישהו שלא מראה אינדקציה ברורה שהוא הולך לזלזל בהם.

לא מפלה בשום צורה על רקע גזעי/מיני וכדומה.

אל תוציאו דברים מהקשרם.
הקריטריונים שנתתי כדוגמאות לקדימות הם לא צחוק.
אתה אזרח בסדר, לא פושע, שירתת בצבא/שירות לאומי/שירות התנדבותי מהותי כלשהו - תקבל כמה נקודות בונוס על אלו שלא עשו את זה.
למה לא נותנים כבדים לאלכוהוליסטים שלא נקיים לפחות שנה ?
האיברים צריכים להגיע למישהו שלא מראה אינדקציה ברורה שהוא הולך לזלזל בהם.

לא מפלה בשום צורה על רקע גזעי/מיני וכדומה.

מה הקשר בין איזה "אזרח" אני, מר פשיסט, לבין השירות הרפואי שאני יכול לקבל תמורת הכסף שלי?

האנשים בפורום הזה מדהימים אותי לאחרונה.

כן אחי, בכלל צריך לשלול את האזרחות לכל מי שלא מצביע לליברמן.
לא כי בטח צריך לתת להם להמשיך עם כל החרא שהם עושים פה כשיפול עליך\על משפחתך קסאם או תגור מטר מכפר ערבי ותראה איזה בלגן הם עושים לך בעיר בסופי שבוע אתה תשנה דעה

כן, הערבים הישראליים מפילים עליך קסאמים.
אני גר מטר מכפרים ערביים ואני יודע בדיוק איזה בלגן הם עושים פה וכן יש להם תעודה כחולה
חסר פעמים שהם באו עשו פה בלגן הלכו מכות עם יהודים כי הם יהודים ודקרו יהודים כי הם יהודים

כן, והיהודים שגרים לידם לא עושים להם בלאגן בכלל! אף פעם זה לא קרה! גם את זה אתה יודע ממקור ראשון.

LOL
אני יודע שהתכוונת לזה ברצינות, אבל איך אפשר לקחת כזה משפט מטומטם ברצינות?
בגלל ש"הערבים" עושים לך "יהודי" בעיות אז הם לא זכאים לחיות?
ומה עם הערבים שתורמים איברים?

יא טיפש מטופש, אתה צריך לקבל 7 קילו מוניטין שלילי על משפט כזה.
אני מרחם עליך, המוח שלך סחוט בתעמולות.

מה הקשר בין איזה "אזרח" אני, מר פשיסט, לבין השירות הרפואי שאני יכול לקבל תמורת הכסף שלי?

האנשים בפורום הזה מדהימים אותי לאחרונה.

תמורת הכסף שלך - אתה יכול לקבל מה שבא לך.
תמורת תרומת איברים - כנראה שהמערכת צריכה לעבוד כך
שמי שמוכן לתרום לה, יקבל בחזרה.

אחרת למערכת לא יהיו מספיק תורמים - כי הרי מה אכפת לי אני מקבל בכל מקרה-
ויותר ויותר אנשים ימותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית